![]() |
Цитата:
|
Борис, Поточи у токаря удлинители
|
Цитата:
|
Борис, прикольные диски, но во размерчик бы по больше ;)
Крышки отмыть и выкрасить в серебро ? Резину силиконить надо, тогда просто сияет ! |
Парни, а что за 1500 гр. никому титаны с резиной не надо? У меня бы не было, я бы себе забрал!
|
Цитата:
|
SUVOROV, кризис , мне такие нравится но сейчас не взять :(
Цитата:
|
Размер 5х120.
|
SUVOROV, эх, где ты был раньше? Я как Беза совсем недавно переобулся...
Кстати, Борис, у меня колпачки стали на дисках и спереди и сзади. Может из-за того что диски у меня шириной 7,5 дюймов? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Всім привіт! Найшов колеса Nokian 205\70 R15 Легкові, нагрузка 720кг на колес,шо ви думаєте про то шоб купити,, вожу груз до 1.5т,ціна 820 грн за колесо.
Хочу на зад 225\70 Влізе?Хтось пробував? |
Віталік, назад войдет, на перед нет.
|
Віталік, У меня 710 кг, пробные выезды показали что не все так плохо.Белшина - 360 гр колесо
|
Сьогодні поміняв гуму, ато їхав попав в калюжу і машину розвернуло на 30 градусів на швидкості добре що вирівняв, зразу і поїхав міняти, тепер перебортувати гуму 90 гримнів 4 колеса.
Питався за гуму 205/70 Піреллі, казали рідкісна шо тут точно не знайти хіба за кордону. |
У нас - 120
|
Цитата:
|
А і газом заправити колесо 10 гривнів за штуку. Собі не качав, на Кіа Соренто качали, нічотак ніби.
Хтось колись писав. що їздить на зимлвій гумі цілий рік і мягко, перебортував, накасав 2,5 і зразу оцінив. що зимова є жорсткіша набагато. |
Накачав сьогодні колеса газом, 100грн за 4.Перед 2.6 зад 2.8.Різницю відчув зразу.Машина набагато мякше їде... А ше би легкову резину булоби вообше чудо
|
Цитата:
З.І. Віталік не хотів сказати, що це не правда, що мягко, просто відпиши за тиждень. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:59. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©