![]() |
Re: ДМРВ
У темі 2 долучень
Доброго дня. Вчора з мовано 2.5 2007 року зняв дмрв, бо тупо трохи їде. Датчик дуже брудний. Купив медицинський спирт, протер його зверху і стінки зсередини. Це фото вже трохи відчищеного датчика. Як його можна всередині ще краще помити?
|
Цитата:
Цитата:
|
там трубка вентури
не сильно ти його і помиешь |
kobzon, Я цим чищу,спрея хватає на довго.Чищу кожні 10тис,вже 5 разів чистив,ще на один раз вистачить. Після використання спрея протирати нічим не треба!
http://liqui-moly.com.ua/index.php?r...BC%D1%80%D0%B2 |
Поміняв повітряний фільтр і поставив датчик назад, наче трохи краще їде) При заведеній машині якщо зняти фішку з датчика, машина глохне. Це добре?
|
Мив спреєм карбоклін, цей датчик, лише промивка аерозоллю, без пензликів і тампонів, лише раз. З тих пір проїхав більше ніж 200 000 км.
Не знаю чи це добре, чи ні. Але памраметри по надуву- зашібісь. Так і їздю. ;) |
Цитата:
|
Всім привіт ! Віваро 2л 2007 рік - жере солярку шо дурний . Тяга нормальна , провалів на підйомах нема , не димить . Корекція по форсах близька до "0"
Розхід повітря на холостих 48 кг , якщо на місці трохо погазувати падає до 20 кг . Скільки повинно бути в темі так і не знайшов , але чуйка підказує що щось малувато . Це кратни ДМРВ , чи може егр таке чудити ? |
Мене теж цікавило це питання. Трошки інфо 304 пост.
|
Цитата:
|
Цитата:
Сними фишку с ЕГРа и по пробуй..,. падение прекратиться... Удачи |
Падение то прекратится, а с расходом как быть?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
если воздуха то оно будет стабильное на ХХ 47-50 если топлива то ЕГР надо программно прибить один раз и забыть ... |
ообщение от sergeyss9 ДМРВ - Пост 411891 - Фото 1
Всім привіт ! Віваро 2л 2007 рік - жере солярку шо дурний . Жалоба ведь на большой расход топлива. Придет ли в норму расход если заглушить ( отшить) егр? |
Цитата:
|
таке питання є. у мене на незаведеному авто ДМРВ показує 12.7 кг/год.. чому так?? росходомін оригінал новий, і старий також так показує.. на хх розхід воздуха 42 кг/год, якось багато.. бачив що в людей 35.. думав може егр не відкривається до кінця?? оскільки після зняття фішки з егр розхід 58, так як у всіх на 1.9 при заглушеному клапані. у кого скільки показує??
|
Цитата:
Цитата:
|
якби не закривався то була б помилка по клапану егр
Добавлено через 56 секунд а чому у одних при включеному зажиганні показує 5 ?? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:32. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©