![]() |
Re: Камера заднего вида
Приветствую всех. Подскажите , питание на свет заднего хода у наших машин импульсное или постоянное ? Камеру напрямую от него запитать можно ?
|
Цитата:
|
у меня зеркало и камера, поставил все хорошо, но угол камеры очень маленький. ничего не придумаешь, разьем камеры 2.5"
|
Я тоже просто подключил к проводу от дампы заднего хода, походу постоянное, передачу воткунул и оно горит .
|
В камері має бути 1 дріт на фари заднього ходу і 1 дріт на магнітофон..
|
Цитата:
Лямпочка заднього ходу моргає як поворотник? Живлення камери можно взяти від лампочки заднього ходу, тоді вона буде показувати тільки при включенні задньої передачи. Якщо на камеру дати живлення постійно, тоді зображення можно получати коли завгодно, навіть на ходу (якщо така функція є у голові). |
Я потолок снимал перешивал и сразу прокинул провод для задней камеры, запитался тоже сзади в жгуте проводов нашел задний ход. При включении задней включается камера задняя.
|
У темі 1 долучень
Шановні, як протягнуть провода від камери заднього віду до лампи заднього хода? Камера врізана в плафон підсвітки заднього номера. Зняв обшивку ляди и шо тепер?
|
Особисто я не радив би підключатися до ламп з\х, тому що коли кудись впарковуєшся і швидко перемикаєшся перша\задня доводиться чекати коли стартує камера. Я зробив окрему клавішу яка подає струм на камеру+монітор. Дуже зручно - вмикаю за необхідності.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Красно дякую всім! Все поняв :ok:Всі поради гарні ) Буду тягнути провод проволокой, Cheatatel писав за кнопку - так вона є по схемі монтажу и шла в комплекті, тільки на включення передньго регістратора, а там щось придумаю )
|
У темі 1 долучень
Частину роботи виконав ) Проволока допомогла, це було просто, найважче виявилось протовкнути проволоку скрізь резиновій шланг. Опустив провода до низу - до лампи заднього хода, це для "+", а кабель від камери до регістратора треба також тягти.
|
Чомусь всі фото до гори дригом завантажуються
|
Приєднав камеру до лівої лампи заднього ходу - це жівлення. Відео дріт від камери провів між дахом та обшівкою даху салону уздовж жгута проводки до плафону проміж водіем та пассажиром. До речі: бердичівські пацани після стайлінгу не залишили короба для проводки під дахом. Зараз цей відеодріт треба з'єднати із дзеркалом-монітором - це просто, хоча я зрізав тюльпан щоб дріт можна було протягнуть скріз гофру між лядой и кузовом, для цього придбав новий тюльпан. Та встає таке питання : як найкраще дзеркало-монітор и також реєстратор (до лобовухі приклею) приєднати до +12v? Є варіанти: +12 в плафоні, в запальничке, в аварійке.
|
Цитата:
Вирішив поміняти, сплатив, сьогодні прийшла! Iнстукція не повлна! Є дві кабельні петлі біла і зелена! Хто в курсі яка за що відповідає, яку різати/не різати? |
китайцы затейники- бывает белая петля за парковочные линии отвечает, бывает зеленая или синяя. Пробуй, спаять всегда можно
|
Цитата:
- одна петля парковочні смуги получається! А друга? |
вторая зеркалирование картинки
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:16. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©