![]() |
Re: Чиптюннинг !!!
Цитата:
|
vectra20,
Вопрос-сколько будет стоить чиповка 2,0 66 кВт ну и раз приеду,то и круиз бы сделать и что или сколько для этого нужно? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Да еще талмуд на полке, так бы жизнь шла и шла..." |
shuma34,
Серега сегодня в Ирпень собирается чпокатся отот что я искал Если интересно подтягуйся |
Цитата:
|
Цитата:
Володя вроде практиковал такое |
Мне ж еще круиз надо пришаманить.Часто езжу на дальняк-нога аж ноет по 15-20-ть часов езды.Если б и круиз можно было дистанционно как-то сделать.
Вы случаем в Харьков не собираетесь? Обычно такое практикуют,собирают заказы в каком-либо районе или области ,берут аппаратуру и выезжают на день-два тудой. |
Цитата:
|
Так если чиповку можно просто блок отправить,давай я его и отправлю.А круиз ты мне в Харькове сделаешь.Возможен такой вариант?
Ответил не посмотрев кто написал,думал Шума34 |
Цитата:
Людина бувала. Знає що таке КК і що таке їзда без того девайсу. Попутньо приїхав Твій "сімейний підряд". :) Вектра ковиряться в "сімєному" бусі я в "білоруському". Власники бусів кучкуються. Перетирають про бацьку, кролика і про прочію нєчість. За одно і діляться враженням про горбатих і т.д. Результати спілкувань: "Сімєйний подряд" думає про дальнейшую жизнь без КК.( Я так зрозумів, що будуть збирать гроші) Біларуський мужичок- думає про смисл дальнєйшої жизні без чіповки! (не готовий був до витрат зразу) Але міжнародний сімпозіум, прийняв одностайну резолюцію. І завірив: "Дорогу в Ірпінь ми знаємо, надіємось не ламатись. І по цій дорозі кататись для добавлення корисних шняг і цяцьок". Десь так! :D |
shuma34, Поки прочитав-чуть язика не поламав:oh::D(я про орфографію)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Это ещё нормально:D
|
Реклама двигатель торговли:D
|
Цитата:
серьйозно. приезжал чувак с белоруссии. не проездом.... специально. на встрече расскажу. |
Так а я о чем??? Ему же не приснилось что в Ирпене есть Вектра и Шума!!!:D:D:D Я же и говорю реклама двигатель торговли! Вот и я все больше и больше начинаю задумываться о посещении Вашей конторы!:D:D:D
|
Цитата:
Результат є?;) Думаю що недалеким часом, людина відпишеться про свої враження, які отримав сьогодні. Хоча.... Замість обіцяних 3х. годин. Потрачено часу в два рази більше. Але результат - позитивний. До речі. Дав ще Сергію. Фірмових Бусоводських визитівок. Ласкаво просимо, до нас на форум, брати білоруси!:beer: |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:40. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©