Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Вибір та відгуки Опель Віваро,Рено Трафік (https://busovod.ua/showthread.php?t=9014)

Ispanec 30.06.2017 14:18

Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

Всем привет,ребята у нас кто то из бусоводов вивара/трафик ИТП из Ковеля есть ? нужно посмотреть машинку Виваро 2.5 , пиво,виски или $ с меня без проблем.

RamssesX 01.07.2017 08:03

Цитата:

Допис від DIMA_OZ (Допис 411873)
Доброго дня шановні форумчани. Задумався я над придбанням другого автомобіля для сім"ї і припало до душі мені сімейство трафік/віваро/прімастар. З давна хотів буса але все ніяк не виходило, все седани та хетчбеки, ну газелі робочі я не рахую).
Отже хочу спитати у людей які мають досвіт експлутації трафіків, чи доречне буде таке авто для невеликої сімї, покишо із 3х осіб, так би мовити більше для душі)
Режим експлутації - 95% поїздки за містом, восновному влітку на море, вантажі крім власних речей возити не буде.
Бюджет 8-9 тис уо, схиляюсь до двигуна 1,9. Швидше 120 я не їжджу.
Порадьте щось ато форум читав, але час іде, машини старіють, ціни змінюються.:)

DIMA_OZ - я займають комп діагностикою і ремонтом Трафіків вже давно,
експлуатую тільки Трафіки 2.0 з 2010 (продаю/купляю)
зара в мене 2шт коротиш і довгий
обидва 2008 року виготовлення

так от
ДО МЕНЕ ЩЕ НІ РАЗУ НЕ ЗАЇХАВ 1.9Трафік в такому стані, щоб він мені сподобався :meowth:
постійний головняк із форсунками, ніхто їх не купує нові, а постійно ремонтує-ремонтує-ремонтує
турбіни всі додихаючі
ЕГР у всіх закоксований сумішу масла,яке підкидує турбіна і сажі
так як всі вони заїхали в Україну ще в далеких 2010-2012 роках - сервісне обслуговування проходили українськими фахівцями
.......
на Ваші 9тис можна пошукати пристойного 2.0 буса, а якщо докласти ще 1-2тис, то придбати взагалі конфетку
єдине: вибирати повинен буса той, хто їх крутить кожен день для того, щоб не нарватись на розірванця із-під БЛА-БЛА-КАРа з 1млн побігу

P.S. вже періодично заїзджають 1.9 буси, які вкинули мотор з Лагуни 1.9 і знов плачуться, що проблеми-проблеми-проблеми

vectra20 01.07.2017 08:18

Цитата:

Допис від RamssesX (Допис 414276)
DIMA_OZ

ДО МЕНЕ ЩЕ НІ РАЗУ НЕ ЗАЇХАВ 1.9Трафік в такому стані, щоб він мені сподобався :meowth:
постійний головняк із форсунками, ніхто їх не купує нові, а постійно ремонтує-ремонтує-ремонтує
турбіни всі додихаючі
ЕГР у всіх закоксований сумішу масла,яке підкидує турбіна і сажі
так як всі вони заїхали в Україну ще в далеких 2010-2012 роках - сервісне обслуговування проходили українськими фахівцями
.......

десь тут э правда...
хотя в самого 1_9
і продавати\міняти пока не хочу

Вик123 01.07.2017 08:20

RamssesX, з великою повагою, але...
Якшо у лікаря спитати, чи багато людей хворіють, то він напевно відповість, що УСІ!!!, хто до нього приходить:aiwan-hi:

Ispanec 02.07.2017 19:48

Цитата:

Допис від Ispanec (Допис 414250)
Всем привет,ребята у нас кто то из бусоводов вивара/трафик ИТП из Ковеля есть ? нужно посмотреть машинку Виваро 2.5 , пиво,виски или $ с меня без проблем.

Может кто то подскажет сто в ковеле,где можно сделать диагностику и осмотр.

shuma34 15.08.2017 07:42

Ну що ж. Про вибір трафовіваричєй.
Примощуйтесь зручненько і слухайте казочку.
В деяких краях на Дніпропетровщині був придбанний бусик.
Бусик то не простенький, а красивий віварик біленький.
2.0 2008го року. Салон а ля Бердичів, столик там, "булки" сідушки крутілки...
Бампер з посмішкою і в туманках вмонтований ксенон.
При придбанні в чудному місті Павлограді, зі слів покупця буса, в інеті було знайденно сто, та загнанний туди бусик для попередньої діагностики.
Вердик стошки- шото з егр та по ходовці- лівий наккінечник руль тяги. Все остальне- ГУД.
Катається новий власник на цьому бусику десь з місяць та щось йому не дає спокою, особливо після того як одий цого знайомий, дав проїхатись на такій же ж автівці.
Ну що ж. При діагностиці, виявляємо помилки по ЕГР, та ще якійсь прочій хрєнєтєні.
Сканер майже ругається що потрібно замінить ЕБУ
Мєтодом кой какого научного втику, виявляю що- ЕГР таки відшитий на програмному рівні, але механізм приклинений і тре ставить заглушу.
Все зробленно. Машинка поїхала.
Але, під час танців навкого заглушки, було виявленно тріснувший патрубок інтеркулера. Зхімічене з за допомогою синьої ізолєнти підключення вентилятору радіатора( працює лише одна швидкість, це для авто з кондиціонером). Зломані дв болти кріплення пласткової кришки. (що навіює на деякі думки) Хоча Кліп показав нормальну коррекцію форс. Тести роботи ціліндірів/ форсунок - в нормі. А от тест паливної, показав відхилення. І ще одна мєлоч- заслонка рециркуляції салона, приклинена, приводу заслонки пісєц.
Пінімаєм авто на підйомник, щоб впевнитись в рульовому накінечнику.
Ага. Накінечник!!! ;) Руль тяги, накінечники, шарові в нормі, навіть стойки стаба не роздовбані. Втулки стаба, розбиті. Люфтить рейка. Також на пильниках рейки підтьоки... На стойках амартизаторів, також підтьоки. От тобі і наконєчнічьок.
Міняють хлопці стойки аморів, втулки стаба... І в процесі роботи, майсте ходовик, задає мені питання- А що це там за водяний шланг?
- Ай відмахуюсь. То дренажна трубка кондиціонера!
Але лізу під авто і афігіваю від побаченого!
Замість залізних трубок змащування турбіни, приколхожені сантехнічмі шланги.
При чому "по научному". Подача мастила в гофровному шланзі.
Цікаво буде, коли звичайна гума розбухне, і як наслідок може виявитись або масляне голодання або якщо розбухне обратка- рознос.
Поставив новий власник бусика, поки що на прикол, замовив трубки. А нас чекає цікавий секас з заміною цих трубок.
Мораль сєй басни такова-.Вибираючи буса, будьте дуже і дуже уважні.

Romaha55 15.08.2017 11:44

от через те всі і хочуть бус який тільки пригнаний і ніхто туди ще свої кучеряві ручки не пхав.. звісно що і звідти може приїхати подарок але шансів менше взяти таке чудо

Александр виваро 15.08.2017 12:20

Хозяин буса наверное ищет продавала с небольшой монтировкой. Хотя глаза видели что покупали.

MartinRS 22.08.2017 10:36

Здравствуйте уважаемые форумчане. Ищу грузового буса для работы по городу (Трафик, Виварик, Примастар). По форуму не наткнулся на сто, где бы можно было бы сделать полную диагностику в Киеве (кузов, двигатель, салон, ходовая, электрика). Кто имеет информацию - поделитесь. Или кто сам сможет - помогите. Соответственно благодарность!

жук 19.11.2017 07:08

привіт усім бусоводам !і я вирішив придбати собі буса.віваро трафік.тільки цікавить з яким мотором 1,9 чи 2,0.читав багато а конкретики не було.шо ви порадите?

ПавелК 19.11.2017 07:16

2.5

жук 19.11.2017 07:29

Цитата:

Допис від ПавелК (Допис 423385)
2.5

дякую.читав шо усі за 2,5 але цікавить 1,9-2,0

Piric 19.11.2017 08:18

Цитата:

Допис від жук (Допис 423384)
привіт усім бусоводам !і я вирішив придбати собі буса.віваро трафік.тільки цікавить з яким мотором 1,9 чи 2,0.читав багато а конкретики не було.шо ви порадите?

Как раз форумчанин продает своего , думаю неплохой вариант будет ! https://busovod.ua/showthread.php?t=19789

жук 19.11.2017 08:43

Цитата:

Допис від Piric (Допис 423388)
Как раз форумчанин продает своего , думаю неплохой вариант будет ! https://busovod.ua/showthread.php?t=19789

ок дякую гляну

AK Andrew 19.11.2017 11:12

Цитата:

Допис від жук (Допис 423389)
Сообщение от Piric
ок дякую гляну

Да да, есть такое дело :aiwan-hi:

жук 19.11.2017 16:03

:vo:
Цитата:

Допис від AK Andrew (Допис 423398)
Да да, есть такое дело :aiwan-hi:

Vitaliok 16.12.2017 07:53

Добрый день! Живу в Литве, хочу приобрести Трафик или Виваро. Машин покупал много, а вот с этими моделями не сталкивался. На что обратить внимание при покупке, хочу короткую базу, 1.9 , пассажирский? Почему на их кузовах нет ржавчины или я плохо искал? Спасибо

vectra20 16.12.2017 08:02

Цитата:

Допис від Vitaliok (Допис 425433)
Добрый день! Живу в Литве, хочу приобрести Трафик или Виваро. Машин покупал много, а вот с этими моделями не сталкивался. На что обратить внимание при покупке, хочу короткую базу, 1.9 , пассажирский? Почему на их кузовах нет ржавчины или я плохо искал? Спасибо

нужен ржавый? :D

S.v.a. 16.12.2017 16:57

Цитата:

Приезжай к нам на Украину найдешь ржавый, без проблем))) а вообще на сколько я понимаю ржавеют трафообразные если железо "трогали" дтп, глубокие царапины и т.д.

Darts-Trafik 16.12.2017 17:03

Цитата:

Почему на их кузовах нет ржавчины

Потому,что фосфатизированый,чи як його там? Не путать с оцынковкой! Гарантия завода 12 лет от сквозного ржавения.
Главное,что бы не было удара или глубоких сколов ЛКП,а то защитное покрытие быстро отпескоструится и тогда пойдёт "инфекция"!

oleg9489 16.12.2017 20:20

Цитата:

Допис від Darts-Trafik (Допис 425464)
Потому,что фосфатизированый,чи як його там? Не путать с оцынковкой! Гарантия завода 12 лет от сквозного ржавения.
Главное,что бы не было удара или глубоких сколов ЛКП,а то защитное покрытие быстро отпескоструится и тогда пойдёт "инфекция"!

Гарантия на кузов 12 лет давал опель .2008 - 2010 годах .....:meowth:
На горбатых пожизненно :D:D:D

Vitaliok 17.12.2017 08:17

Цитата:

Допис від S.v.a. (Допис 425463)
Приезжай к нам на Украину найдешь ржавый, без проблем))) а вообще на сколько я понимаю ржавеют трафообразные если железо "трогали" дтп, глубокие царапины и т.д.

Не спасибо, лучше вы к нам.:)

А вот двигатель 1.9 есть L1H1 и L2H1 какой лучше и в чем отличие?

vectra20 17.12.2017 08:18

это не двигатель, а длина\висота кузова

Vitaliok 17.12.2017 08:54

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 425505)
это не двигатель, а длина\висота кузова

Ясно!
Спасибо.
Мне очень понравились эти бусы, раньше был у меня vw мультиван но они гниют , да и цены на них больше. За 96 год хотят 4000 евро + , а Рено можно взять за 3500-5000 очень даже отличный.

Laimen 02.01.2018 21:29

Добрий вечір в вашу хату і такий же Новий рік! Хто знає щось про цю машинку? Може є тут власники "попередніки"?http://file:///C:/Users/Admin/Deskto...6269183fx.webp

Добавлено через 2 минуты
https://ibb.co/ni0jBb
https://ibb.co/ni0jBb

https://ibb.co/ni0jBb Чей?

Олег77 15.01.2018 10:20

Добрый день уважаемые форумчане. Задумываюсь над заменой своего L1H1 грузового Ниссана на длиннобазовый грузопасс (только из горбатиков) ценой до 13тыс$ от 12 года с минимально возможным пробегом. В идеале хочу заводской вариант с дубль-кабиной, но смотрю их практически нет в продаже с желаемыми параметрами, в основном переделки. Поэтому возникает вопрос: как быть с оформлением, сколько можно ездить только с разрешением на переоформление в грузопасс, платить акциз 1.9евро за куб.см что-то совсем не хочется. Или может кто подскажет варианты

Freedom 15.01.2018 11:37

Олег77, не давно бачив в продажі був в франківську довгий, заводська дубль кабіна на 6 м, на титанах 2011 р і фарш, красний 13100. но його вже купили, і такий самий тільки пробіг інший був в дубно 13800 теж проданий, ось подібні ще варіанти
ціник різний
https://auto.ria.com/auto_opel_vivar..._21016219.html
https://auto.ria.com/auto_opel_vivar..._21104873.html
https://auto.ria.com/auto_opel_vivar..._21030761.html

Олег77 15.01.2018 12:28

Дякую за варіанти. Другий доволі непоганий, і по ціні підходить. Правда далекувато, але мабуть того коштує

Костя_89 26.01.2018 18:41

Доброго вечора всім. Не судіть строго, так як це перше повідомлення на даному форумі і хочу одразу по темі. Є бажання придбати один із "головастиків" пасажир від 2008 р 2.0 двигун з бюджетом 10000 дол+/-500-1000 дол. Це буде перше авто, використовуватись буде як сімейне та час від часу по роботі як комерційне. Чи можливо знайти "живий" екземпляр з пробігом до 300-350 ткм в наш час? Що може очікувати авто в такому віці і з таким пробігом? Будемо реалістами і в 150-200 ткм мабуть авто не знайти. Куди на які місця креще звернути увагу?

Romaha55 26.01.2018 18:57

на топливну.. їхати до нормальних діагностів бажано з кліпом.. а там все буде видно..

Добавлено через 1 минуту
саме головне не пробіг а як його намотали.. як експлуатували..

RamssesX 31.01.2018 07:07

Цитата:

Допис від Костя_89 (Допис 427707)
Доброго вечора всім. Не судіть строго, так як це перше повідомлення на даному форумі і хочу одразу по темі. Є бажання придбати один із "головастиків" пасажир від 2008 р 2.0 двигун з бюджетом 10000 дол+/-500-1000 дол. Це буде перше авто, використовуватись буде як сімейне та час від часу по роботі як комерційне. Чи можливо знайти "живий" екземпляр з пробігом до 300-350 ткм в наш час? Що може очікувати авто в такому віці і з таким пробігом? Будемо реалістами і в 150-200 ткм мабуть авто не знайти. Куди на які місця креще звернути увагу?

Потрібно взяти з собою людину, яка "живе" цими авто!
Скільки ти тут не прочитав би - всеодно пропустиш багато ключових недоліків ;)
Та й КЛІПа всеодно в тебе ж немає?!
В аватарці вказав би звідки - можна було б одразу дать одного з експертів твого регіону.

P.S. Ось одна із машинок, за яку можу поручитись ТИЦЬ

Каспер 31.01.2018 10:33

RamssesX, вибачаюсь, що не по темі. Кажись я Вашого буса бачив декілька разів біля Моллі в районі водоканала. На бусі нема клубної наклейки?

Pasechnik 31.01.2018 11:19

Муки выбора.
Все привет. Имеем в наличии Т5, 1,9, 2005 года с пробегом в 340тыс. По машине много всего сделано, салон зашумлен, бердичевстайл поменян на салазки с киа карнавала, седла от рено эспаса4, диван, установленно все в штатные закладные, трансформируется за 5 минут, пол сделан, вэбаста стоит, турбину отремонтировал, две сдвижки, 2 комплекта резины и литья, ну вообщем делал машину для себя.

А сейчас предлагают трафика 2010 г.в. 115й, оригинальный пас, куплен официально на кий-авто, пробег 180, длинная база. Обслуживался четко по регламенту, после гарантии раз в 10к. Надо поменять правый шрус, и с дворниками разобраться, где-то или обрыв или на стрекозе какая-то поломка.

Сижу и чешу репу, с одной стороны хорошо, машина свежее, пробег оригинал не смотан 100% потому как знаком с этой машиной с момента ее покупки, 115й, шестиступка, ну и все из плюшек. Надо тонировать, да и салон честно не нравится мне, железки по оконным аркам, диваны не на рельсах и не раскладываются. Т.е. чтоб опять сделать его под рыбалки/ночевки надо будет заморочится.

Что думает банда? Стоит игра свеч? С одной стороны мягкий и комфортнее моего пятого, а с другой стороны, опять все сначала начинать :)

Сказать что 5й много денег тянет, ну так нет, мотор масло ждет на 10ке грамм 700, и то, если по трассе 140.

А так как тут очень много трафоводов, то уговорите меня плз :)

Darts-Trafik 31.01.2018 15:09

Цитата:

Допис від Pasechnik (Допис 428146)
то уговорите меня плз

Неа,я не буду! З доплатою за трафа,я так розумію? А шо з того зміниться?! Шо він свежее?свежее не всегда луче! Тут маса прикладів! Тай ще один з важливих факторів-після перетурбації зароблятись буде більше?
Як на мене-пофіг скільки автівці років,аби мозок не сношала і була в радість!
Имхо.

olexa 31.01.2018 16:25

Всім привіт! Давно не заглядав на форум - виникло багато нагальних проблем. В результаті маємо те, шо маємо... Тобто виникла потреба у грошах і як один із можливих шляхів вирішення цієї проблеми стало, хоч і не палке, бажання попрощатись зі своїм улюбленцем. Так от хочу визначитись з ціною, чи варто чи ні затівати цю справу. Загалом ціни бачив, дивився, моніторив і т.п. Хоча таких авто не зустрічав у реальному житті. Тож пропоную небайдужим до авто порадити ціну мого коника. Хтось його бачив, хтось у ньому копирсався. Одним словом хочу почути вашу думку щодо можливої ціни "Самурая". Можу нагадати: рік народження - 11-2007, кузов L2H2, серденько 2,5 л. Купувався у 2011 році, віком 3,5 роки з 157000 км. Зараз грубо 310000 км. Кузов 7 + 1 місць, 5 (п'ять дверей) дві зсувні, дві розпашні і задні розпашні дверцята з щітками омивача. Фаршу маємо: ABS, ESP, ASR, круїз-контроль, два аербега, дві сидухи з підігрівом, електропакет, сигналка, кондиціонер з двома головами: штатна і додаткова під стелею над водійським відділенням, автономний передпусковий підігрівач Ебершпехер, салонний обігрівач Планар-44-Д-12, фаркоп встановлено(не підключений, все є розетка, провід - не було потреби), диски стандарт 16" з зимовою гумою, легкосплавні з літньою(два нормальних) 17"(рідний розмір 5х118) + комплект болтів до них. За час експлуатації відреставровано форси, замінено лобове скло на Турецьке(влетів коршун), замінено комплект зчеплення, один внутрішній ШРУС не пам'ятаю який, правий задній супорт, два комплекти опор, передні стійки комплектом з амортизаторами, подушками, підшипниками і пружинами, правий задні датчик ABS. Що забув, так то якісь дрібнички - лінуюсь шукати записи, а вони є.
Що ще? Ага як завжди: битий, не фарбований(дякуючи білому кольору замінено подряпане ліве переднє крило цілим), аккум слабенький уже 4 роки, після 10 днів простою може не завестись при -10, а так все в нормі, масла, фільтри мінялись на 8-10 км, не гірше Elf Evolution 900 SXR 5W-40. Салон не прокурений, нема такої звички і дозволу на це. Хотілося б почути реально, хто і скільки вважає може коштувати саме це авто? Трохи різних фоток
https://s020.radikal.ru/i712/1310/aa/7565555d6b32.jpg
https://s018.radikal.ru/i514/1212/54/cb5a7ec72173.jpg
https://s020.radikal.ru/i714/1406/7a/96204d27b149.jpg
https://i064.radikal.ru/1312/0c/bce2606ac189.jpg
https://s48.radikal.ru/i119/1212/f1/69026d825489.jpg

Александр виваро 31.01.2018 18:02

Авто ,як кажуть,хазяйське, звичайно продается швидко й недешево. Але не жалко??

olexa 31.01.2018 18:10

Не сип сіль...

mehanik 31.01.2018 18:21

olexa, В Харькове такой машин ,думаю, стартовал бы от 14.:maybe:

Romaha55 31.01.2018 21:38

згідний з mehanik.. тут двох літрові з такого року в пасажирі 11500 без догрівачів і т.д. так що можна пробувати 13-14 тис. а там буде видно..

Александр виваро 01.02.2018 00:27

Хоть и 13-14 но со слезами на глазах.

olexa 01.02.2018 11:32

Дякую, теж думав починати з улюбленої цифірі у 12999, ну і на обмін 14000.
Цитата:

Допис від Александр виваро (Допис 428224)
со слезами на глазах.

так отож бо... Впираюсь усіма кінцівками, поки що.

Анатольевич 01.02.2018 12:35

...Опаньки..Мыхалыч а как же, и как же...:maybe:
ну если решил удачи..

Каспер 02.02.2018 19:46

Недавно довелось їхати пасажиром спереді біля водія на Опель Віваро. Довга база, салон бердичів-стайл. Ну шо я вам скажу:no:, не фонтан. На вулиці -12, положення вентилятора на 3, регулятор тепла на максимум. Ноги в мене померзли. В мойому Н-1 теплий весь салон без ніяких додаткових пічок та фенів ( правда за другим рядом стоїть перегородка:secret:).
За дві години поїздки почала боліть спина - спинка сидіння не відкидається та стоїть майже вертикально:negative:. Хтось там колись прикалувався із хюндаївської полуторки, так у трафообразного теж саме. Тільки в Хьонде одне сидіння повноцінне і одне трошки урізане, обидві спинки регулюються та розкладаються в горизонтальне положення. Сидіння соваються взад та вперед на салазка:vo:. Не зря ж хтось із форумчан замінив сидіння у своєму трафообразному на хюндаївські. У трафообразного обидва сидіння урізані і для середнього пасажира також для ніг майже немає місця.
Але:meowth:, є в горбатика жирне але. Передній привід. Їхали по погано прогорнутій дорозі, шкреблись по снігу під гору, віварик ніде не засів:vo:. Я на своєму Хьонде можливо там і не проїхав би.
Всьо, кидайте в мене тапками.

Вик123 02.02.2018 20:11

Каспер, думаю шо кидати у тебе ніхто не буде, усі володарі горбатиків і самі знають косяк передньоі півторачки, ніхто цього не приховує, повно тем і постів по заміні його. Хтось навіть мігняв на хюндаівську і був задоволений. А от з прогрівом салону то вже від хазяіна залежить та і довга база без перегородки сам розумієш як може прогріватись, бо об'ем маже вдвічі більший.

вите4ек 02.02.2018 20:14

Хюндай хорош,из минусов только задний привод сам думал после трафика купить старекс, но щас поменял мечту , это травеллер. Еще добавлю, жена из Ростова ехала на бла-бла каре на Вито и была в шоке. С зади сидели втроем и очень тесно траф и хан дай шире, печка еле грела а из дверей так сквозило что она менялась по очереди с попутчиками, у меня хоть и тоже чтото типа самоделки но жена говорит наша самая лудшая.

Romaha55 02.02.2018 20:20

у мене віварик у короткій базі зимою при -15 за 20 хвилин їзди нормально прогрівається.. малий спить на дивані без куртки.. а щоб спереді холодно??:maybe: а про переднє сидіння спору 0.. то для одного місце і то як їхати далеко то ноги на панель і до дверки припертись..

Darts-Trafik 02.02.2018 20:21

Каспер, Згідний з Вік123. Салон лонга важко розігріти без додадкової печки,тай ще грає роль,яка теплоізоляція салону! Тай добряче з передніх динаміків,в ноги,підтягує холодне повітря! По дибільному шось змайстрували!
По двойній сідушці- газда лентяй! Роботи на пів дня,розрізати,вибрати нахил і зварити. Буде набагато комфортніше,по своїй знаю.

Вик123 02.02.2018 20:28

Darts-Trafik, а отвір вентиляціі під карманами затуляєш?

Darts-Trafik 02.02.2018 20:31

Вик123, А як же,канечно. То з дінаміків,сто пудово. Літом точно шось придумаю! Якийісь кокон.

Каспер 02.02.2018 20:40

Цитата:

Допис від Darts-Trafik (Допис 428351)
Тай добряче з передніх динаміків,в ноги,підтягує холодне повітря!

:shock: як це так? де там повітря взагалі береться?

Piric 02.02.2018 20:42

По собственному опыту : После Витька (вито 638) трафообразный в длинной базе прогревается дольше (минут 30-40) НО после того как нагрелся еще не один человек не жаловался что в авто холодно 3-4 положение печки почти не включаю (после прогрева) . Полуторка передняя - жесть какая неудобная , но видел как вместо полуторки ставят 2 полноценных , места хватает !

Шкодник 02.02.2018 20:44

Цитата:

Допис від Каспер (Допис 428364)

Это еще один секрет горбатиков)
На зиму паралон запихал и гут, иначе тянет по ногам капитально.

Romaha55 02.02.2018 20:45

Цитата:

Допис від Каспер (Допис 428364)

напевне від кріплень молдингів на дверках.. а потім через динаміки на ноги

Каспер 02.02.2018 20:47

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 428368)
иначе тянет по ногам капитально.

Та я замітив, що на початку поїздки було якось більш-менш нормально. А потім водій щось там покрутив і по ногах потягло холодом наче з вулиці.

MartinRS 06.02.2018 13:00

Здравствуйте уважаемые форумчане. Подскажите где в Кременчуге можно провести диагностику авто при покупке? Спасибо.

Vet 06.02.2018 13:10

MartinRS, привет, если по топливной то к Диме, https://busovod.ua/showthread.php?t=18437

AK Andrew 06.02.2018 13:18

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 428369)
Сообщение от Каспер
як це так? де там повітря взагалі береться?
напевне від кріплень молдингів на дверках.. а потім через динаміки на ноги

Не, в динамики там попутно немного попадает, основной поток холода валит из под бардачка внизу справа, там какое-то отверстие к крылу выходит, у меня из него сифонило пока тряпкой не заткнул :chopwood:

MartinRS 06.02.2018 15:27

Присмотрел буса https://auto.ria.com/auto_opel_vivar..._21227222.html
Поругайте. С вниманием выслушаю любое мнение. Спасибо.

Vet 06.02.2018 15:34

MartinRS, две сдвижки, парктроник,круиз-контроль и лимитер, нави- это плюс, робот,нет оригинальной перегородки- это минус, , пробег тоже смущает, но бывают варианты...

MartinRS 06.02.2018 15:44

Vet, Спасибо!

Eugene 06.02.2018 18:47

А це не один із тих що по ТП записаний як вантажний-спеціальний?

Pasechnik 06.02.2018 20:36

Не знаю что там дует. Катаюсь сейчас на пассажире оригинальном, ниче мне не дует :) Не догревается это да, но утром было -10. У меня Т5 тоже не грелся при такой погоде пока догреватель не поставил. Сейчас после прогрева стабильно 90 град. А Траф как нагрелся то в салоне даже жарко, всетаки 2 печки дают свое.

AK Andrew 06.02.2018 22:13

Цитата:

Допис від Pasechnik (Допис 428652)
Не знаю что там дует. Катаюсь сейчас на пассажире оригинальном, ниче мне не дует Не догревается это да, но утром было -10. У меня Т5 тоже не грелся при такой погоде пока догреватель не поставил. Сейчас после прогрева стабильно 90 град. А Траф как нагрелся то в салоне даже жарко, всетаки 2 печки дают свое.

А у меня наоборот, Траф долго прогревался и сквозило по ногам, а у брата Т5 лонг и Т4 Лонг греются за 5 минут езды после ночи, но там конечно по 2 печки родные. Но всеравно сам движ прогревается быстрее намного.

wasya 06.02.2018 23:12

Цитата:

Допис від AK Andrew (Допис 428665)
А у меня наоборот, Траф долго прогревался и сквозило по ногам

трохи не в тему авто,але мій бувший віваро, двигун норм.прогріавася,видно допомагали "кипятильники"..але,сам салон довго,поки нагріється..
..а сценік,це перше моє авто,яке починає відразу гріти салон,при холодному двигуні..не знаю який там нагрівач,мабуть звичайні ел.тени стоять,як тепловинтилятор,чи щось схоже..але приємно,тільки завів і відразу тепле повітря,і досить швидко прогріває..

Gena-street 07.02.2018 01:50

Там электротен в печке.

Darts-Trafik 07.02.2018 07:40

Цитата:

Катаюсь сейчас на пассажире оригинальном

Ось і відповідь,чого не дує.

x_mad 07.02.2018 10:09

Цитата:

Не знаю что там дует. Катаюсь сейчас на пассажире оригинальном, ниче мне не дует :) Не догревается это да, но утром было -10. У меня Т5 тоже не грелся при такой погоде пока догреватель не поставил. Сейчас после прогрева стабильно 90 град. А Траф как нагрелся то в салоне даже жарко, всетаки 2 печки дают свое.

Помінявся таки?

Primastarich 25.03.2018 13:34

Помогите выбрать авто

Всем хорошего дня , ребята нужна помощь,подбераю сейчас автомобиль
Трафик/Виваро/Примастар/

Подскажите пожалуйста слышал что до ноября 2011 выпускался 2.0 литровый двигатель с
пьезофорсунками они были очень капризные и дорогие в обслуживании.
После ноября 2011 начали выпускать другой двигатель.
На каких модификациях дизельных двигателей они стоят ?
Какие года выпуска с этим двигателем ? Не хочется попасть на головняк.

Нужен растаможенный пассажир короткая база с кондиционером.Металик.

Romaha55 25.03.2018 13:48

Re: Помогите выбрать авто

після 2011 року пішли уже з електромагнітними форсунками ніби. Мотор той самий 2.0 А про головняк то тепер уже форсунки витягують без проблем, просто треба не полінитись і знайти людину.

sergeyss9 25.03.2018 17:18

Цитата:

Допис від Primastarich (Допис 431115)
пьезофорсунками они были очень капризные и дорогие в обслуживании.
После ноября 2011 начали выпускать другой двигатель.
На каких модификациях дизельных двигателей они стоят ?
Какие года выпуска с этим двигателем ? Не хочется попасть на головняк.

[/B]

Головняк то коли попався труп а не машина .Прикипіти може як п'єзо так і електромагнітна форса .За 6 років експлуатації (100 тис пробігу) + до покупки голанці тис 300 накатали - всі форси рідні(п'єзо) 780 мотор.

З електромагнітними форсами 630 мотор(вроді як з кінця 10 року) .Візуально відмінність в клапані ЄГР та інший патрубок інтеркулера .На слух 630 мотор працює громче . Ну і нова торпеда .:nasmeshka:

Анатольевич 25.03.2018 17:22

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 431122)
Головняк то коли попався труп а не машина .Прикипіти може як п'єзо так і електромагнітна форса .За 6 років експлуатації (100 тис пробігу) + до покупки голанці тис 300 накатали - всі форси рідні(п'єзо) 780 мотор.

З електромагнітними форсами 630 мотор(вроді як з кінця 10 року) .Візуально відмінність в клапані ЄГР та інший патрубок інтеркулера .На слух 630 мотор працює громче . Ну і нова торпеда .:nasmeshka:

....:+1:

DimaZu 28.06.2018 17:48

Добрый день.
Присматриваюсь к vivaro пассажир 2015 битурбо 130л.с.
Есть у кого живые отзывы ? Зимой салон реально вообще прогреть будет?

vitos svp 28.06.2018 18:19

Цитата:

Допис від DimaZu (Допис 435376)
Добрый день.
Присматриваюсь к vivaro пассажир 2015 битурбо 130л.с.
Есть у кого живые отзывы ? Зимой салон реально вообще прогреть будет?

Салонна пічка в ньому є? Догрівач на ДП є?
Якщо нема - Фен поставиш прогрієш!

MartinRS 03.07.2018 10:35

Добрый день. Ищу грузовой бус L1H1. Помогите выбрать "живую" машину 14 - 15 года за вознаграждение или подскажите знающего специалиста. Территориально нахожусь в Киеве.

вите4ек 03.07.2018 20:26

Если нет знакомого гонщика то все будут говорить машина огонь, этих годов машинки хорошо стоят (в цене). За вознаграждение можно и самому поехать и купить.

агроном 03.07.2018 21:22

есть знакомые гонщики.восемь машин от них перегнали в свой район обит ниукого нет.сам брал у ребят.бегает слава богу.

MartinRS 05.07.2018 13:13

Цитата:

Допис від агроном (Допис 435660)
есть знакомые гонщики.восемь машин от них перегнали в свой район обит ниукого нет.сам брал у ребят.бегает слава богу.

Добрый день. Сбросьте контакты в личку.
Спасибо.

serzhant26 25.07.2018 16:42

Ребята помогите разобраться,Рено трафик длинная база 2012г,движок (наклейка на двигателе) M9R M 786,сколько лошадок в нем?Заранее спасибо.

shuma34 25.07.2018 17:14

Цитата:

Допис від serzhant26 (Допис 436759)
Ребята помогите разобраться,Рено трафик длинная база 2012г,движок (наклейка на двигателе) M9R M 786,сколько лошадок в нем?Заранее спасибо.

За звичай потужність прописана в сьомій буковці вінкоду.
В трафі як що на дверях є надпис 115 то 115. Як нема надпису на передніх дверках, то 90. Але не варіант, циферки могли обдерти. Сьома буква вінкоду.

Restorer 25.07.2018 18:59

Цитата:

Допис від serzhant26 (Допис 436759)

А в 2012 году ставили 786 двигатели? По идее это должен быть 2011.

shuma34 25.07.2018 21:24

Цитата:

Допис від Restorer (Допис 436763)
А в 2012 году ставили 786 двигатели? По идее это должен быть 2011.

На власні очі бачив трафа з таким двигуном, 12 року. Орігінальний пасажир придбанний в харківського диллера

Darts-Trafik 26.07.2018 11:11

Цитата:

Допис від Restorer (Допис 436763)
По идее это должен быть 2011.

Сборка може бути і 2011,а перша регістрація була 2012,от і пише на рік більше(в гейропі таке практикують). Або виготовлений в кінці 2011,а пішов вже до діллера 2012-модельним роком.
Це як післярестайлинговий горбатік з мотором 1.9-кінець 2006 і початок 2007рр.

shuma34 26.07.2018 20:28

От з чим прийшлось зустрітись. http://www.renault-club.kiev.ua/foru...post&p=1092566
Вище писав що 12го року. Забув. Таки 13го.
Згадаємо про 7му буковку вінкоду.
В- 1,9. 80 коняк.
С-1,9- 100 коняк
D- 2,5 до 2006р.в. G9U 730 скліьки там нагадайте? По моєму 135?
J- 2,5 після 2006.в. G9U 630 кажись 150 коней.
Є двохлітрові після 11го року, над сьомою буковкою і буває цихверкою на заморочувавя. Там буває 1, 0,В, як що не помиляюсь.
А от що значить сьома буковка вінкоду U? Авто без сажового, мозги звичайні, як в авто до 2011р. Може хто памятає розмови, про те що 2,5 G9U випуску після 2007го року були ще й 115 коників а не 150? Ось де що з автодати проги WOW.
https://b.radikal.ru/b13/1807/59/3ded59e27c33.jpg

Sergik111 05.11.2018 12:49

У меня трафик, и я на него газ поставил, еще 4 года назад. Скажу что я доволен, движок не страдает от газа совершенно! Главное вовремя обслуживать ГБО . Я каждый год проверяю газовую, в этом году выяснилось что нужно заменять газовый шланг. Купил этот шланг в магазине Бусовод))) http://www.busovod.ua кстати очень хороший магазин, у кого ГБО возьмите на заметку. Заменили шланг и дальше спокойно езжу.

Чижик 05.11.2018 12:56

Цитата:

Допис від Sergik111 (Допис 441387)
У меня трафик, и я на него газ поставил, еще 4 года назад. Скажу что я доволен, движок не страдает от газа совершенно! Главное вовремя обслуживать ГБО . Я каждый год проверяю газовую, в этом году выяснилось что нужно заменять газовый шланг. Купил этот шланг в интернет-магазине БУ-ГА-ГА кстати очень хороший магазин, у кого ГБО возьмите на заметку. Заменили шланг и дальше спокойно езжу.

Татишо... :lol:

vitos svp 05.11.2018 13:06

Цитата:

Допис від Sergik111 (Допис 441387)
У меня трафик, и я на него газ поставил, еще 4 года назад. Скажу что я доволен, движок не страдает от газа совершенно! Главное вовремя обслуживать ГБО . Я каждый год проверяю газовую, в этом году выяснилось что нужно заменять газовый шланг. Купил этот шланг в интернет-магазине Eurogas бу-га-га кстати очень хороший магазин, у кого ГБО возьмите на заметку. Заменили шланг и дальше спокойно езжу.

Сержік! Зараз тобі модератори допоможуть!
Є один з бензиновим Трафіком!

вите4ек 05.11.2018 13:07

Пахнет душком.

ПавелК 05.11.2018 15:05

Нунах...

Dremon111 27.05.2019 11:05

Доброго времени суток.Мужики подскажите пожалуйста,присматриваю трафик 2015 с одной турбиной(не bi turbo) груз.,но отзывов маловато.Есть ли у кого опыт использования,как двигатель 1.6, есть владельцы?
С ув.

kosandry 09.07.2019 11:10

Я владелец. Но маловероятно что смогу внятно помочь. 2015 одна турбина 120лс. Купил неделю назад. БУ. Едет. Я первый раз сажусь на бусик. До этого был ГБО-логан. Бусик резвее (пустой). Просторный. Непривычно длинный (пока). Когда на заведенном вытаскиваю масляный щуп оттуда идет дымок, немного, как от сигареты лежащей на краю пепельницы. Не знаю - проблема ли это. Масло еще не менял. После замены погляжу.
Еще напряжный момент - в соседней теме отписал: При открытии одной из передних дверей включаются стеклоочистители и делают один "круг" насухо.

Поездка из Западной в Днепр - 1000км средняя скорость 101 кмч, средний расход 9.5л (по данным БК)
Поездка по городу не в час пик. 100 км, средняя скорость 45 кмч средний расход 5.5 (по данным БК) - с нажатой кнопкой "ЭКО"

Когда будет более честная информация (через несколько полных баков) опубликую (я не очень то данным БК) доверяю

Отвечу на конкретные вопросы.

vitos svp 09.07.2019 11:22

Цитата:

Допис від kosandry (Допис 451704)
Я владелец. Но маловероятно что смогу внятно помочь. 2015 одна турбина 120лс. Купил неделю назад. БУ. Едет. Я первый раз сажусь на бусик. До этого был ГБО-логан. Бусик резвее (пустой). Просторный. Непривычно длинный (пока). Когда на заведенном вытаскиваю масляный щуп оттуда идет дымок, немного, как от сигареты лежащей на краю пепельницы. Не знаю - проблема ли это. Масло еще не менял. После замены погляжу.
Еще напряжный момент - в соседней теме отписал: При открытии одной из передних дверей включаются стеклоочистители и делают один "круг" насухо.

Поездка из Западной в Днепр - 1000км средняя скорость 101 кмч, средний расход 9.5л (по данным БК)
Поездка по городу не в час пик. 100 км, средняя скорость 45 кмч средний расход 5.5 (по данным БК) - с нажатой кнопкой "ЭКО"

Когда будет более честная информация (через несколько полных баков) опубликую (я не очень то данным БК) доверяю

Отвечу на конкретные вопросы.

БК не дає точну інформацію!!!
Міряй від лямпочки до лямпочки! Аби ще на АЗС не на...бували!

kosandry 09.07.2019 11:25

Даже если и врут на заправке то эта дельта будет почти одинаковой между заправками если заправляться на одной заправке :-) . Думаю, через несколько заправок нарисуется честный расход.

Bircha 09.07.2019 15:20

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 451705)
БК не дає точну інформацію!!!
Міряй від лямпочки до лямпочки! Аби ще на АЗС не на...бували!

Замер на одной заправке до отстрела или по горлу иначе не пощитаеш

vitos svp 10.07.2019 06:02

Цитата:

Допис від Bircha (Допис 451719)
Замер на одной заправке до отстрела или по горлу иначе не пощитаеш

Може по різному відстрілювати і запхати!
Кращій варіан лямпочка загорілася - обнулив пробіг, залив 20, чи 30 чи 50 літрів палива, можно через тарировану ємність, коли знову загориться лямпочка порахував розхід!

НКВиваро 19.02.2020 22:56

Цитата:

Допис від Vegas (Допис 69900)
Уважаемые форумчане , дайте пожалуйста совет в приобретении буса Рено трафик.Автолюбитель я можно сказать начинающий, но в качестве своего первого авто хотел бы приобрести опель виваро, рено трафик,или ниссан примстар.Почему? Мне нравится их дизайн, быстроходность, и вместительность- как раз для большой семьи. Мне предложили вариант 1.9dci,
грузовик(буду делать грузо-пассажир), кондиционер,
2002г. но главное меня смущает пробег больше 300 км.
не бит , не крашен и за всё удовольствие 8000 зелени, сумма как раз по моему бюджету, больше не тяну. Посоветывайте пожалуйста стоит ли мне связываться с таким не очень свежим экземпляром, какие меня могут ждать сюрпризы и на что обратить внимание в первую очередь при его более детальном осмотре?

У меня уже 4тый, первый был трафик, слабенький, я его чиповал, четыре года отездил, накрылась коробка, испугался продал, второй виваро, встретился с встречной, третий взял с разбитой коробкой поставил новую поездил 3 года, пробег был 420000 жаль прозевал ремень, порвался, теперь взял виваро 2,5 робот, первый раз такую х..ню, купил сканер для него опком, но он не адаптируется под виваро, только ошибки читает и стирает, весь инет перерыл, пишут надо клип рено... а в общем скажу , машина семейная и рабочая, смотря как ей в поддувало подкидовать, и как за ней смотреть... за все пользования почти все на них изучил, кроме робота... сейчас именно им и занимаюсь...

Добавлено через 2 минуты
К стати имею запчасти от моего трафика, кроме мотора... кому что интересно могу или выслать или передать с попутчиками... трафик 1,9 . 2003 год

Анатолий1984 02.03.2020 08:51

Re: Тур в европу

Всем привет. Я новичек. Хочу приобрести Опель виваро пасс 8+1. Нужен совет. Написал сюда,так как не могу разобраться в чате

Шкодник 03.03.2020 05:11

Re: Тур в европу

Цитата:

Допис від Анатолий1984 (Допис 457416)
Всем привет. Я новичек. Хочу приобрести Опель виваро пасс 8+1. Нужен совет. Написал сюда,так как не могу разобраться в чате

Привіт
Яка потрібна порада?

ДобрМАН 06.03.2020 12:08

Цитата:

Допис від НКВиваро (Допис 457106)

Добавлено через 2 минуты
К стати имею запчасти от моего трафика, кроме мотора... кому что интересно могу или выслать или передать с попутчиками... трафик 1,9 . 2003 год

Привет.
А КПП какая,5или 6ступка?

fandizel 02.04.2020 11:45

Цитата:

Допис від alchi (Допис 457943)
https://www.olx.ua/obyavlenie/opel-vvaro-IDHmMHf.html

Этот с длинной базой!

siroshka 01.07.2020 15:17

Доброго дня шановне товариство!

Життя змушує починати готувати своє коритко на продаж з подальчим пересіданням на щось 9 (1+8) містне.
Мрія про Віано/Віано/Течік поступово охолола, починаю придивлятись до сімейства трафікових останнього покоління (різні варіації 1.6).

Читаю, слухаю, переглядаю відгуки, прицінююсь до проблем.

Заплановане навантаження
• 1350 км кожні 5 робочих днів (90%) – траса, завантаженість мінімальна (я, може 1-2 подорожніх)
• 150 км кодні вихідні (10%) – місто (я + сім'я з 8 пасажирів)
Важкі речі возити не планую. Хіба що картопля, морква, консервація на зиму від аграріїв до власного погрібу. Ну може ще коли золоті злитки
• манера їзди здебільшого спокійна (90-130 на трасі, 50-70 у місті), дуже рідко бєшена (усі ми люди...), педальку в підлогу чавити не люблю й не хочу

З урахуванням вищевказаного пробігу, заправки дорогою соляркою (всякі віпавери, пульси і т.д.) та регулярним техоглядом (10 тис км), які негаразди мене чекають?

1. Двигун
1.1. На скільки надійними є нові 1.6 мотори? Чув, що попередні гнали "в хвіст і гриву, а вони все їхали..."
1.2. Чи були вже у когось проблеми з двигуном на 300-500 тис пробігу?
1.3. Читав, що капіталити дуже дорого та складно, тому радять новий/інщий мотор. Чи були в когось приколи з двигуном і, якщо так, то яка була причина?

2. Турбіни
2.1. На скільки часу вистачає однієї?
2.2. Чи є таким страшним (фінансово) бі-турбо варіант?

3. Ходова
3.1. Переглядав відосики, в яких стверджують, що всю ходовку на попередній трафік можна поміняти за пару сотень у.о., за нові актуальної інформації по цінам не знаїодив.
3.2. Чи часто вилітає? (розумію, що з деякими нашими дорогами все розвалюється, але всеодно є якісь суб'єктивні висновки)

4. Пічка
4.1. Одноклубники жаліються на проблему з обігрівом довгої бази, переробленої з вантажного. Наскільки складно/дорого встановити додаткову пічку?
4.2. Вебасто - треба/ні? (ціна)

5. Світло
5.1. Як вам світло (звичайні лампи)?
5.2. Чи є сенс заморочитись встановленням лінз?
5.3. Які враження про оптику Full-LED (якщо є у когось) - бачив таке в автосалоні

6. Форсунки
6.1. Попередні авто були бензинові, про форсунки почав дізнаватись не так давно. Наслухався жахів про садомазо процес витягування форсунок, що прикипіли в 2-літрових. Також писали, що цю проблему вже ніби вирішили. Як справа з 1.6 двигунами: форсунки там дістаються по людськи?
6.2. Знову ж таки - вартість.

7. Сажовик
7.1. На якому пробігу з'являються симптоми? 3 роки тому на Рено-сервісі сказали, що без проблем проходить 250К. Якось мало. Чи це норм?
7.2. Як вирішуються проблеми? (чи є якісь красиві рішення - безе викидання нутра й обманки датчиків)
7.3. Катався на Октаві, там були датчики на панельі приборів. Коли доходить до певного відсотку - достатньо дати на трасі машині причухана на 10-15 хв і все вертається до норми.

8. Електроніка
8.1. Яких сбрпризів чекати тут? (у нинішній мацуді, наприклад, мені тричі міняли доводчик скла, бо не могли прив'язати до штатних систем, таких як запобігання затискання склом руки/голови/ноги/інших органів).
8.2. Наскільки програмованими є опції БК?

9. Коробка.
9.1. Перед ручкою страху нема (перше авто було на механіці). Але! Перший тиждень можуть бути пріколи. Тому - як щодо коробки? Чи наідйна?
9.2. Вартість заміни зчеплення?
9.3. Чи є якісь модні дорогущі запчастини (типу двомасового маховика чи, для прикладу шестерні розподілвалу для мазди 5, яку пропонували замінити за 10К грн + 4К робота)

10. Adblue (якщо є)
10.1. Як ви з цим живете?
10.2. Чи обов'язково його постійно заливати? (по аналогії - без омивача скла можна деякий час обійтись, хоч і не бажано)
10.3. Який його розхід?

11. ТО
11.1. Яка середня вартість заміни "джентельменського набору" при ТО – мастило (не гірше оригінального ельфа), фільтри, може ще яка приблуда потрібна для дизеля.
11.2. 10К достатньо? Чи треба частіше?

12. Мультимедія
12.1. Яка якість штатної навігації? Допомагав людям з картами на лагуну/кліо – там морок (останнє оновлення хтозна коли, покриття України 37%). На новіших здається вже краще.
12.2. Навігаці ТомТом?
12.3. Якість музики?
12.4. Як воно працює з іншими системами (наприклад, з парктроніком, камерою),
12.5. Чи є в заводському софті якість утиліти для діагностики?
12.6. Може є сенс відразу заморочитись про альтернативи?

13. Інше
13.1. Я не механік, тому багато речей знаю лише з назв у чеках, що видають СТО. Що з затратних процедур мене ще чекає і наскільки часто (нагадаю пробіг аівтори тищі щотижня).

* - номери не вказують ні на що, додані для кращої навігації

Наперед дякую за рекомендації!

п.с. прохання Модераторам, якщо розмістив не там - прошу "панятьпрастіть" і перенести, чи дати знати, де створити тему

п.п.с. хотілося б зберегти питання в одній темі, а не розкидати. але зроблю як скажете

Вик123 02.07.2020 00:15

siroshka, тобто "читати форум не бажаю, ви мені сюди все перепишіть"))

vitos svp 02.07.2020 05:51

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 459578)

Його цікавить Трафік з 1,6d, за які на форумі інфи 0:maybe:, хоча вони продаються з 2014 р.

siroshka 02.07.2020 06:23

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 459578)

Форум читаю вже з тиждень, про 1.9, 2.0, 2.5 інфи багато, про нове покоління - замало :(

Вик123 02.07.2020 07:24

Ну дай бог шоб тобі дали те, що потрібно...

vitos svp 02.07.2020 09:11

Цитата:

Допис від siroshka (Допис 459581)
Форум читаю вже з тиждень, про 1.9, 2.0, 2.5 інфи багато, про нове покоління - замало :(

Яке там нахрен нове покоління! Чергова модернізація!
Якось не дуже він розповсюдився у порівнянні з попередніми варіантами!
Поставили малолітражний двигун з пузотерки зі зміненими передаточними числами в КПП.
Читай відгуки по тому 1,6d в гілках по легкові авто на які він ставиться, будеш мати інфу по ньому.

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 459582)
Ну дай бог шоб тобі дали те, що потрібно...

А що є на форумі ті хто може дати відповіді по суті?

siroshka 02.07.2020 09:51

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 459584)
Читай відгуки по тому 1,6d в гілках по легкові авто на які він ставиться, будеш мати інфу по ньому.

звичайно шукатиму! :beer::beer:

exist видає, що на трафіки III ставлять R9M 408 / 450
пишуть, що його намутили в 2011 сумісно з нісаном і ставлять на Renault Megane, Scenic, Fluence; Nissan X-Trail III, Qashqai; Mercedes C Class.

але я підозрюю, що тягнути мегана чи сценіка не то ж саме, що трафіка

в будь якому разі, було би добре почути відгуки власників саме бусів

oleo 02.07.2020 10:19

Цитата:

Допис від siroshka (Допис 459587)

эти вопросы решает КПП

vitos svp 02.07.2020 11:15

Цитата:

Допис від siroshka (Допис 459587)
звичайно шукатиму! :beer::beer:

exist видає, що на трафіки III ставлять R9M 408 / 450
пишуть, що його намутили в 2011 сумісно з нісаном і ставлять на Renault Megane, Scenic, Fluence; Nissan X-Trail III, Qashqai; Mercedes C Class.

в будь якому разі, було би добре почути відгуки власників саме бусів

Nissan, тут до чого??? Те що його ставлять на моделі Nissan, не каже, що він їхньої розробки.
То дизель європейської розробки, для європейського ринку! А виготовляти можуть і в Кореї, де збирають деякі моделі авто для Європейського споживача з значком Рено!

В Даймлера відсутній сучасний передньопривідний двигун/кпп, тому вигідніше придбати на стороні, ніж розробляти і виготовляти власний!
Вони його і на Віто ставлять!

Тягнути буде, бо розігнаний до не можу! Питання тільки за надійність і ресурс?
Десь була інфа, що вони підготували новий 2,0d, для середніх моделей!

Дмитрий555 07.08.2020 16:52

Всем привет, немного почитал форум, посмотрел видео, выяснил что 1.9 это недорого и без проблемно (но и не быстро) 2.0 дороговато и есть проблемы, форсунки, маховик, цепь, сажевик, 2.5 чуть дороже 2.0 но вынослевее. Но насколько я понимаю эта информация актуальна до 06 года , после этого года остался 2.0и 2.5 а в 10году 2.0 доработали поставили Эл магнитные форсунки за 2.5 не нашёл информации, так ли это? Так как меня интересует авто с 08 по 11 год смотрю на виваро пасажир лонг, как у них обстоят дела с моторами в этом промежутке времени производства может кто подскажет какой двигатель беспроблемный. хочу пригнать европейцам поэтому нужно максимально конкретную информацию найти, всем спасибо кто откликнется.

вите4ек 07.08.2020 19:31

Мой 2,5 2008г пробег 440т . Брал у знакомого в Дании , с пробегом 160т км. Форсунки родные, свечи поменял три недели назад,на станции не хотели братся их менять так как думали что они их не выкрутят а они вышли без проблем ( 12 лет!!!,я правда недели две ведешкой перед этим брызгал в колодцы) сцепление умерло на 180т,поставил Luk стоит до сих пор. Раз перебирал генератор. Стойки поменял гдето на 350т , задние аморты прошлым летом, на Китай и пока все гуд. С тупичный передний левый и задний правый подшипник в том году а те еще родные. Ничего пока не вырезал и не удолял. Только вот умер клапан егр. Пока ежу так, с ошибками на приборке. Да забыл вот насос гидроусилителя уже два раза выдавливало сальник, менял ремкомплект. Не дымит, прет хорошо,расход как у всех от 7,5 до 12 если топить 140. Как то так.

Дмитрий555 10.08.2020 16:06

А может есть у кого информация по комплектациям, какие они вообще бывают(пасажир) и какая максимальная комплектация. Смотрел обзоры гдето есть кондер где-то два, где-то стекло передние атермальное, где-то парктроники и навигация штатная, климат и круиз есть, но названия комплектаций не нашёл.

Шкодник 10.08.2020 16:46

westfalia сама жирна

Дмитрий555 10.08.2020 16:52

А где одно пассажирское сиденье с переди как называется?

vitos svp 11.08.2020 11:36

Цитата:

Допис від Дмитрий555 (Допис 460118)

Там відсутні назви комплектацій як такові!
Комплектації індивідуальні!
Можно назвати три базові комплектації:
- убога маршрутка (3+3+3 місць) в голому металі;
- нормальний бус в пластмасі - 2+2+3, або 2+3+3;
- жирний бус, але тільки L1.

Все інше опції включаючи клімат-контроль!
І не шукай собі пригод з "роботом".
Тебе цікавить тільки клоніроване "німецьке" авто з Англії, чи чистокровний француз підійде, або "японець", такий самий як і "німець", теж розглядаєш?

Добавлено через 8 минут
Цитата:

Допис від Дмитрий555 (Допис 460118)

- передня полуторка легко міняється на одиночку!
- круіз - активується/встановлюється!
- фен встановлюється додатково!
- друга пічка салону без дизельного котла не гріє!
- тільки переднього кондиционера мало.

Ну і L2, то є L2!!:vo:

Добавлено через 16 минут
Цитата:

Допис від Дмитрий555 (Допис 460116)
А может есть у кого информация по комплектациям, какие они вообще бывают(пасажир) и какая максимальная комплектация. Смотрел обзоры гдето есть кондер где-то два, где-то стекло передние атермальное, где-то парктроники и навигация штатная, климат и круиз есть, но названия комплектаций не нашёл.

- кондиционер один и той самий, тільки внутрішніх випаровувачів може бути один або два;
- скло на швидкість не впливає;
- парктронік і нахрен не потрібен - встановлюється камера;
- нафігатор теж не потрібен - смартфон краще веде;
- клімат зручніше, але доволі рідко зустрічається.

Вибирай в першу чергу за технічним станом, а не за прибамбасами! Потім доставити можно буде.

RenaultOpel 11.08.2020 16:54

У Опеля есть заводской l2

vitos svp 11.08.2020 19:19

Цитата:

Допис від RenaultOpel (Допис 460146)
,

Не бачив таких навіть в ділерських каталогах 2012 року, коли свого шукав, тільки L1,були

RenaultOpel 11.08.2020 20:03

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 460148)
Не бачив таких навіть в ділерських каталогах 2012 року, коли свого шукав, тільки L1,були

Насколько я понял у Рено только коротыш, а у Опеля есть и длинный. У них еще крепление задней полки на разной высоте. Недавно был в продаже длинный голубой Опель с двумя средними поворотными креслами на механике с 2,5 2011 года. После растаможки просили за него около 17 у.е.

MasikS 11.08.2020 20:43

Цитата:

Допис від вите4ек (Допис 460054)
сцепление умерло на 180т,поставил Luk стоит до сих пор.

Щеплення демпферне чи звичайне ставив?

Дмитрий555 11.08.2020 21:07

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 460135)
Там відсутні назви комплектацій як такові!
Комплектації індивідуальні!
Можно назвати три базові комплектації:
- убога маршрутка (3+3+3 місць) в голому металі;
- нормальний бус в пластмасі - 2+2+3, або 2+3+3;
- жирний бус, але тільки L1.

Все інше опції включаючи клімат-контроль!
І не шукай собі пригод з "роботом".
Тебе цікавить тільки клоніроване "німецьке" авто з Англії, чи чистокровний француз підійде, або "японець", такий самий як і "німець", теж розглядаєш?

Добавлено через 8 минут

- передня полуторка легко міняється на одиночку!
- круіз - активується/встановлюється!
- фен встановлюється додатково!
- друга пічка салону без дизельного котла не гріє!
- тільки переднього кондиционера мало.

Ну і L2, то є L2!!:vo:

Добавлено через 16 минут

- кондиционер один и той самий, тільки внутрішніх випаровувачів може бути один або два;
- скло на швидкість не впливає;
- парктронік і нахрен не потрібен - встановлюється камера;
- нафігатор теж не потрібен - смартфон краще веде;
- клімат зручніше, але доволі рідко зустрічається.

Вибирай в першу чергу за технічним станом, а не за прибамбасами! Потім доставити можно буде.

Да как-то не особо принципиально опель или рено у опеля просто увидел комплектацию 7мест где сиденья трансформируются в спальное место очень понравилось , буду заказывать европейца ну там нужно озвучить свои хотелки поэтому про комплектации и уточнил чтоб меньше потом доставлять всего было.

Добавлено через 57 секунд
Цитата:

Допис від RenaultOpel (Допис 460146)

То что надо просто огонь!!!

x_mad 12.08.2020 11:55

У Renault сама жирна комплектація називається Generation - тільки коротка база, трасформується в спальне місце.
У Opel - Life (інколи називають Westfalia). Є і коротка і довга версія, теж трансформується.

У Renault після трансформації спальна поверхня рівніша ніж у Opel
Всі штуки типу додатковий кондєй, вебаста, фєн і т.п. - опціональні

vitos svp 12.08.2020 14:30

Цитата:

Допис від x_mad (Допис 460167)
...
У Opel - Life (інколи називають Westfalia). Є і коротка і довга версія, теж трансформується.
...

Треба писати - була!

Добавлено через 12 минут
Цитата:

Допис від Дмитрий555 (Допис 460155)
...
буду заказывать европейца ну там нужно озвучить свои хотелки поэтому про комплектации и уточнил чтоб меньше потом доставлять всего было.

Напиши собі на папірець пункти спочатку безальтернативні, а потім ті що можуть бути і не бути!

В безальтернативних на 2012 р. в мене були:
- пробіг до 100 000 км (підтверджений);
- L2;
- 2,5;
-МКПП;
- срібло;
- кондиционер/клімат-контроль (не принципово що, аби холодило);
- пасажирська одиначка (потім виявилось, що легко міняється полуторка на нормальне сидіння);
- круїз (потім виявилось що можно доставити не штатний і керування завести на джойстік гамнітоли);

в бажаних:
- фаркоп.

Замовляв нашим перегонщикам, шукали 5 місяців, з липня по листопад!
Тому взяв з полуторкою і без круїза! Салонний випаровувач кондиционера доставив пізніше, як и фен для опалення салону!

Gena-street 12.08.2020 15:45

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 460171)
Треба писати - була!

Чого була? Просто зараз це Зафира лайф. Той самий Віваро ІІІ в люксі.

vitos svp 12.08.2020 16:11

Цитата:

Допис від Gena-street (Допис 460175)
Чого була? Просто зараз це Зафира лайф. Той самий Віваро ІІІ в люксі.

Тому що це вже не Renault Trafic III, а PSA Traveller/Space Tourer!

Gena-street 12.08.2020 17:03

Ти писав про Оpel

vitos svp 12.08.2020 19:30

Цитата:

Допис від Gena-street (Допис 460178)
Ти писав про Оpel

Opel з 2017 року є PSA.
Ти що не в курсі?

Gena-street 12.08.2020 22:38

Якраз в курсі, саме тому нормальний бус опель віваро поменьшав до розмірів травелера і ко.

vitos svp 13.08.2020 06:19

Цитата:

Допис від Gena-street (Допис 460186)
Якраз в курсі, саме тому нормальний бус опель віваро поменьшав до розмірів травелера і ко.

Сдулась Віварка!:D
Та ніколи він i не був Оpel, то Renault, тепер PSA!

Дмитрий555 13.08.2020 21:25

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 460171)
Треба писати - була!

Добавлено через 12 минут

Напиши собі на папірець пункти спочатку безальтернативні, а потім ті що можуть бути і не бути!

В безальтернативних на 2012 р. в мене були:
- пробіг до 100 000 км (підтверджений);
- L2;
- 2,5;
-МКПП;
- срібло;
- кондиционер/клімат-контроль (не принципово що, аби холодило);
- пасажирська одиначка (потім виявилось, що легко міняється полуторка на нормальне сидіння);
- круїз (потім виявилось що можно доставити не штатний і керування завести на джойстік гамнітоли);

в бажаних:
- фаркоп.

Замовляв нашим перегонщикам, шукали 5 місяців, з липня по листопад!
Тому взяв з полуторкою і без круїза! Салонний випаровувач кондиционера доставив пізніше, як и фен для опалення салону!

А двигатель принципиально вам было 2. 5., 2.0 слабенький ? Сиденье задним не складывается в спальное место в 9ти местном?
P. S L1 короткий L2 длинный?
А "Н1, 2 что обозначает?

vitos svp 14.08.2020 08:17

Цитата:

Допис від Дмитрий555 (Допис 460200)
А двигатель принципиально вам было 2. 5., 2.0 слабенький ? Сиденье задним не складывается в спальное место в 9ти местном?
P. S L1 короткий L2 длинный?
А "Н1, 2 что обозначает?

тоді 2,5d був перевірений часом, а по 2,0d було багато ниття, що форси не виходять і проблем вистачає! Просто на той момент не було багато опиту по їх обслуговуванню і ремонту, а також не з'явився ще 1,6d!
Хотілося мати V6, під капотом, але таких і зараз нема!
Ні! ні в оригинальних маршрутка, ні в оригинальних бусах.
Тільки в оригинальних жирних комплектаціях є можливість до складеного дивану (він там складається, а не розкладається) добавити м'яку полку і зробити спальне місце.

Або щось не оригинал! Турки непогані розкладні дивани роблять!

Так L1 - коротка база, L2 - довга!
Н1/Н2 - відповідно висота.

Добавлено через 11 минут
Цитата:

Допис від x_mad (Допис 460167)
У Renault сама жирна комплектація називається Generation - тільки коротка база, трасформується в спальне місце.

У Renault після трансформації спальна поверхня рівніша ніж у Opel
Всі штуки типу додатковий кондєй, вебаста, фєн і т.п. - опціональні

Тільки зараз дійшло!!!!
Generation і Westfalia - це жирні L1!!! і виглядають так:

https://b.radikal.ru/b17/2008/27/3ecf4cc879bc.jpg

https://a.radikal.ru/a02/2008/ac/ca36ce7f9fe7.jpg

а Life, це коли в L2 який в пластмасі поставили підлогу і крісла/диван від "жирних".
Можливо на тому фото якісна переробка, а може так почали робити з 2011..2012 року.

x_mad 14.08.2020 14:16

Не зовсім.
Vivaro Life є і L1 i L2 - шильдик на дверях саме Life в обох варіантах. Назва Westfalia є незавжди і тільки як наклейка, здається.
Пластик в Life L1 - аналог Generation, з нішами/кишенями під вікнами, що відкриваються (але не такий самий) https://www.otomoto.pl/oferta/opel-v...tml#c081ae05a7
Life L2 - тут точно такий пластик як в Vivaro Tour (Trafic Passenger), але крісла/диван як в Life L1

Дмитрий555 14.08.2020 19:19

Классный салончик я так понял хозяин его переделывал под Westfalia

vitos svp 14.08.2020 20:59

Цитата:

Допис від Дмитрий555 (Допис 460215)
Классный салончик я так понял хозяин его переделывал под Westfalia

Ні, то не Westfalіа/Generation, схоже то Life Cosmo L2H1, каталог зч пише 2012-
2006-2012, Life Cosmo не було, були Tour Cosmo i Tour Elegance, причому тільки в L1H1, який з них Westfalia - х.з.

Серед Trafic-ів, з 12 року з'явилось якесь Evado!

x_mad 14.08.2020 22:18

шось ви все в купу звалили. Салон по моїй ссилі ніхто не перероблював - це оригінальний Vivaro Life.
По порядку:
у Renault та Vivaro є по 2 види наворочених пасажирських моделей:

1. Renault Passenger це аналог Vivaro Tour: ці майже повністю ідентичні між собою - однаковий пластик салону (в т.ч на вікнах) але лавки в ліжко не перетворюються. 2-й ряд може мати лавку як на 2 так і на 3 особи. На передніх дверях шильдик саме Passenger чи Tour. Варіанти Tour Cosmo та Tour Elegance скоріш за все різняться лише кольором сидінь і подібними дрібницями, але це той самий Tour. У Renault з шильдом Passenger також йде і простіша версія без пластику на вікнах, але я її пропущу поки.

2. Renault Generation L1 і аналог Vivaro Life L1: cуть у них схожа - розкладаються в спальне місце, але сам пластик і сідухи різні (а у Passenger і Tour однакові). На дверях шильдик Generation або Life. Відносно Vivaro Westfalia - це і є Vivaro Life ( на дверях буде шильдик Life).

Vivaro Life L2 - це типу гідбрид: пластик від Tour, але сідухи Life.

Renault Evado - це різновид Renault Generation (на дверях шильд Generation) - сідухи темні, під шкіру(а може і шкіра). Замість заднього дивану може бути ще 2 одиначки, як на другому ряду

Дмитрий555 14.08.2020 23:00

Может просто переводчик не так перевёл или я неправильно понял https://d.radikal.ru/d41/2008/c4/5d930bffa23e.jpg

vitos svp 15.08.2020 11:46

Цитата:

Допис від Дмитрий555 (Допис 460219)
Может просто переводчик не так перевёл или я неправильно понял

Ти хочеш сказати що компанія Westfalia, це БердичівСтайл по німецьки???

Хоча збирати салони Generation/Life на окремій збиральній площадці раціональніше, ніж на конвейері! Навіть інша фірма це могла робити!

Не чужой 15.08.2020 13:55

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 460220)
Ти хочеш сказати що компанія Westfalia, це БердичівСтайл по німецьки???

Хоча збирати салони Generation/Life на окремій збиральній площадці раціональніше, ніж на конвейері! Навіть інша фірма це могла робити!

А де Ви побачили Westfalia? Я бачу Weatfalia. I це кемпiнговий авто, а не звичайний пасажир. Таки може Westfalia i ця фiрма будуе кемпери на рiзних шасi.:beer:

x_mad 15.08.2020 19:36

Судячи з того, що Generation відрізняється від Life можу припустити, що внутрощі Life могли бути розроблені компанією Westfalia для Opel. Тому часто можна зустріти назви Life, Westfalia чи Life Westfalia в описі однієї і тієї ж комплектації. І ніякого там Бердичів стайлу нема

vitos svp 16.08.2020 18:01

Цитата:

Допис від x_mad (Допис 460224)
... І ніякого там Бердичів стайлу нема

Уважно читай як я написав!

RenaultOpel 17.08.2020 16:36

А есть еще такой Life cosmo
https://i.ebayimg.com/00/s/NDgwWDY0M...fIrMp/$_20.jpg
Наверное westfalia только с диваном.

x_mad 17.08.2020 18:41

наскільки я зустрічав, то напис Westfalia в основному був тільки на дорестайлових моделях (плюс шильдик Life). В рестайлах просто шильдик Life йде. Два крісла замість дивану - це просто така комплектація. Коротше, як на мене то Westfalia це просто синонім Life

Добавлено через 1 минуту
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-v...tml#916775b6a4

Restorer 17.08.2020 20:00

Видео. На двери написано Life, на задней ляде - Westfalia.

x_mad 17.08.2020 20:16

Не обов'язково є напис Westfalia, але салон той самий

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...5-df80d3025b3e

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...5-df80d3025b3e

М'арк 19.10.2020 22:29

Доброго дня, шановне товариство!
Маю намір стати власником Рено Трафік, а так як ніколи раніше не мав справи з цими автомобілями, хочу порадитись.
Зразу вибачаюсь, можливо задані мною питання вже обговорювались тут, але перелопатити весь форум змоги не маю, якщо шо - ткніть в потрібне місце для почитати.
Так як існують певні фінансові обмеження, розглядаю свіжу машину, але 2008 року. Розумію нюанси такої покупки, та все ж ... Кузов, ходову буду дивитись по факту, то не проблема. Основне питання для мене - форсунки і турбіна. Двигун дизель 2,0. З діагностикою сам я не дружу, тому питання - чи покаже діагностика стан турби і форсунок? І, відповідно, наскільки доцільно взагалі їхати до діагностів перед покупкою? Чи є якісь нюанси саме в цих роках ? Вроді як до 2009 року стояли п'єзофорсунки - наскільки це погано?
Взагалі, вислухаю поради і думки з приводу

madi 20.10.2020 08:35

Могу поделиться своим субъективным мнением,Машине которой 12 лет не может считаться свежей )) По собственному опыту пришло понимание что машины пригоняют до 5 лет живые с пробегом около 200 тыс катаешся ещё столько же и ты и когда у тебя пробег 350-400 тыс задумайся или готов много денег на ремонт а он будит полубейши или продавай и покупай другой вариант помоложе. В деньгах меня за два года пользования было вложена около 2 000$ а потом в течении двух месяцев 3 000$ .Потому как все имеет свой ресурс, а машина конечно хорошая ,да и речь идёт о честном пробеге.
В вашем варианте это сразу готов много денег)
Конечно согласен что достойный вариант авто найти нелегко,да и финансовой возможности у многих нет,потому многих идут по пути всеже отремонтировать свой .Знаю что у многих вложения по более моих будут.
Не знаю на сколько вам эта инфа будет полезной,мне никто не сказал в своё время что 350 тыс и лучше продавай.....

М'арк 20.10.2020 18:13

"Свіжа" - в смислі тільки пригнана. Пробіг на аукціоні 240 тис. км, тому й розраховую ще десь на сотню тисяч більш-менш безпроблемного пробігу ( а це для мене років чотири) , бо, наскільки читав-чув про Трафіки, приблизно до 350 тис вони відносно живі, що ти (не в образу, в тирнеті до всіх звертаюсь на "ти" :friends:) також підтверджуєш. В знайомого 380 і продавати не збирається.
Багато грошей вкладати, звісно, не готовий :D
А інфа будь-яка корисна, якщо її правильно сприймати.

вите4ек 20.10.2020 18:36

Может все таки стоит почитать форум и прийти к пониманию что на западе машина которой 12 лет в принципе не может быть с пробегом 200-300 т . Мы их покупаем 4-5ти летними и у них уже пробеги от 150тыщ км. Там бабушки в церковь на трафиках не ездят. Включи серое вещество и прикрой уши ладошками что-бы лапша не висла. Моему авто было 4года и 160т км, покупал у знакомого в Дании . Щас 450т км двигатель в норме ( пока ) коробка делает тррррр уже года два я на нее забил , едит и едит остальное все по мелочи, гену перебирал , вот егр накрылся но она как ехала так и едит ничего не поменялось. Остальное расход ники , на маслах и фильтрах не экономлю.Я фсе сказал.

М'арк 20.10.2020 19:19

Давайте, не будем спорити про пробіг і сіру речовину, бо ні ти, ні я машину поки що не бачили. Якщо все зростеться, попробую пробити оригінальний пробіг. До речі, як я зрозумів, простіше всього це зробити в офіціалів, чи може пробити хтось тут на форумі ?
Поки що виходжу з того що : нинішню машину я брав п'ятирічною з пробігом 125 т.км, (пробіг підтверджений) - а це недалеко від 240/12 років ; дві машини мені приганяла та ж людина, - на пробігах не намахував ; я не чув, щоб пробіг скручували перед аукціоном, бо за таке реально сильно влипнути.

Шкодник 20.10.2020 19:53

Діагностіка полюбому, як комп так і механічна
Реношні офи мають базу, можливо десь засвітилася, теж не буде зайвим інфа

madi 20.10.2020 20:23

Сравните цены к примеру на польских сайтах по продажам и нашим,у нас получается цена даже меньше))) Создаётся впечатление что как только машина пересекает границы сразу молодеет! Машина в достойном состоянии везде стоит дорого !

М'арк 20.10.2020 20:37

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 460952)
Діагностіка полюбому ...

Пойняв.
Стан форсунок і турби діагностика покаже ?

Добавлено через 32 минуты
Цитата:

Допис від madi (Допис 460953)
Сравните цены к примеру на польских сайтах по продажам и нашим,у нас получается цена даже меньше))) Создаётся впечатление что как только машина пересекает границы сразу молодеет! Машина в достойном состоянии везде стоит дорого !

Порівнював. Правда, не в Польщі, із зрозумілих причин. Такий рік з таким пробігом можна знайти за 5000 $. Рідко, але можна. Розмитнення ≈ 3500 (max.), ≈ 1000 привезти, + заробіток продавця - десь так ...

Romaha55 21.10.2020 07:03

12-ти річна машина (бус) буде мати мінімум 400 тис.км. Тиждень тому дивився на авто (пежо 308- то не комерційне авто) 2015 року пробіг 190 тис. А про 12-ти річний бус з таким пробігом то як на мене фантастика..

Шкодник 21.10.2020 08:22

14 років-128 тис
Фантастіка? Але бувае)
Так що не будем обобщать))

madi 21.10.2020 08:37

Я бы ещё добавил что многое зависит от человека кто пригоняет ,я свою ждал 2 месяца хотя обычно у них это занимает до 2 недель,трудно найти хороший вариант за адекватные деньги и там

Gennadij 21.10.2020 11:42

Авто после 10 лет, да еще и коммерческого варианта, такой показатель как пробег уже отходит далеко от первой позиции. Тем более раз несколько крученый. Можно создать вид новой конфетки из убитой машинки и подправить пробег. Но я бы уже обращал внимание не на цифры, сомнительные, а состояние. Работа движка, коробки, подвески. Дымность, шумы, вибрации. Проехать в разных режимах, ускорение торможение, прислушаться. Есть много вопросов денежных, кроме движка. Состояние салона, резинок, уплотнений, сидушек. Разболтанность креплений сидух, дверей, ручек и т.д. Хороший советчик будет знакомый Ваш, который поюзал такое авто, знает куда и что смотреть. Это наилучший вариант. ИМХО

olexa 21.10.2020 12:24

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 460958)
14 років-128 тис

Володя, ти ось тут правий:
Цитата:

Фантастіка

А ось тут, погодься - ні:
Цитата:

Але бувае)

А це зовсім спірний вислів:
Цитата:

Я свого брав 3-річним грузовиком зі 157 т.км, а сам додав, уже пасажиром, ще 180 т.км за 10 років. Там, за бугром, ніхто бус не бере, щоб дупу свою возити, як ми. Я теж брав його для роботи, от тільки робота щезла якраз після 11 року. Тож 10-12 річний бус грузовик одразу з-за кордону буде, як мінімум пів лимона мати. Інша справа що ТАМ соляра, масла, дороги, ПДД і т.п і все те ж саме ТУТ - то дві великі різниці.

ПавелК 21.10.2020 13:00

Я, з 2014р, за рік спалюю 1 (один) бак палива ))) Нема куди їздити, та й електровелосипед допомагає. р.в авто, 2009, купив кінець 2011р.На зараз пробіг 227т.км. Тому авто , мабуть, потрібно шукати в Україні, але це складно, як на мене.
Все можливо !

М'арк 21.10.2020 20:49

Цитата:

Допис від ПавелК (Допис 460963)
Тому авто , мабуть, потрібно шукати в Україн

То, мабуть, таки ні :no-no:

traf72 23.10.2020 08:33

Цитата:

Допис від М'арк (Допис 460945)
Доброго дня, шановне товариство!
Маю намір стати власником Рено Трафік, а так як ніколи раніше не мав справи з цими автомобілями, хочу порадитись.
Зразу вибачаюсь, можливо задані мною питання вже обговорювались тут, але перелопатити весь форум змоги не маю, якщо шо - ткніть в потрібне місце для почитати.
Так як існують певні фінансові обмеження, розглядаю свіжу машину, але 2008 року. Розумію нюанси такої покупки, та все ж ... Кузов, ходову буду дивитись по факту, то не проблема.
Основне питання для мене - форсунки і турбіна. Двигун дизель 2,0. З діагностикою сам я не дружу, тому питання - чи покаже діагностика стан турби і форсунок? І, відповідно, наскільки доцільно взагалі їхати до діагностів перед покупкою? Чи є якісь нюанси саме в цих роках ? Вроді як до 2009 року стояли п'єзофорсунки - наскільки це погано?
Взагалі, вислухаю поради і думки з приводу

Як кажуть:"зубов бояться-в рот не давать"
Якщо Вам вже ця людина приганяла машину то купуйте. В нас у всіх машини такі ж були. І вклали ми в них не малі кошти. А на АВТОРІА різні варіанти. Хай форумчани скажуть чи готові вони продати свою машину за 7 000$ після того скільки в них вложили грошей і нервів. Беріть там а тут доведете до ума. Удачі.:beer:

М'арк 23.10.2020 22:01

traf72, дякую ! :)

magnum m 24.10.2020 20:54

:+1:
Цитата:

14 років-128 тис
Фантастіка? Але бувае)

SLAVASUL 26.10.2020 20:01

Вот пример: 2017 год. Машина идеал. Скручено 300 000 км.
https://auto.ria.com/uk/auto_renault..._28196942.html

Freedom 27.10.2020 14:05

Цитата:

Допис від SLAVASUL (Допис 461009)
Вот пример: 2017 год. Машина идеал. Скручено 300 000 км.
https://auto.ria.com/uk/auto_renault..._28196942.html

замічав вже не раз скручені пробіги у цього Валери з Рівного, .... це проблема державного рівня бо намотують/змотують думаю не помилюсь 80 % атобізнесменів... і то так не хило змотують 300-400 тис км

Добавлено через 10 минут
от ще екземпляри від нього, тільки пробіг вже сайт авторіа відкореговува на вимогу https://auto.ria.com/uk/auto_renault..._28030115.html і https://auto.ria.com/uk/auto_renault..._27977797.html тоже були змотані

М'арк 27.10.2020 22:24

Цитата:

Допис від Freedom (Допис 461014)
це проблема державного рівня

2 вересня в ВР зареєстрований законопроект №4039, згідно якого в КУпАП вносяться зміни, що передбачають покарання за "скручування" пробігу авто.

Fom 27.10.2020 22:35

Всем привет, дорогие форумчане, БУСОВОДЫ)! Хочу поменять свой ситроен джампи(переделанный пасс) 2007 год 2.0Hdi 88 Квт 122лс на что то более свежее. Рассматриваю Виваро, Вито, H1от 2015 года. Кто что посоветует? Заранее очень благодарен!

vitos svp 28.10.2020 05:53

Цитата:

Допис від М'арк (Допис 461025)
2 вересня в ВР зареєстрований законопроект №4039, згідно якого в КУпАП вносяться зміни, що передбачають покарання за "скручування" пробігу авто.

А яким чином ті дебіли будуть контролювати пробіги, щоб потім карати порушників?

Шкодник 28.10.2020 06:01

Цитата:

Допис від Fom (Допис 461026)
Всем привет, дорогие форумчане, БУСОВОДЫ)! Хочу поменять свой ситроен джампи(переделанный пасс) 2007 год 2.0Hdi 88 Квт 122лс на что то более свежее. Рассматриваю Виваро, Вито, H1от 2015 года. Кто что посоветует? Заранее очень благодарен!

159 сторінок в цій темі
Невже немае відповіді?

vitos svp 28.10.2020 17:15

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 461035)
159 сторінок в цій темі
Невже немае відповіді?

Їх всі можно в архів зносити!
Його цікавит бус від 2015 р.!

М'арк 28.10.2020 17:59

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 461034)
А яким чином ті дебіли будуть контролювати пробіги, щоб потім карати порушників?

Передбачається внесення пробігу в Єдиний реєстр транспортних засобів.
В принципі - елементарно.

vitos svp 28.10.2020 20:04

Цитата:

Допис від М'арк (Допис 461038)
Передбачається внесення пробігу в Єдиний реєстр транспортних засобів.
В принципі - елементарно.

Яким чином? Кожного дня, чи раз на рік?
І хто власника може зобов'язати в той реєстр щось вносити!

М'арк 28.10.2020 20:42

При діях в МРЕО і техоглядах.
А вносять туди все без власника і зараз.

wasya 29.10.2020 14:54

знайшов такий бусік,дзвонив,кажуть без проблем,"не битий не крашений",приізжайте дивіться...стоіть в 40 км від Рави-Руськоі на польській стороні..можем так ввезти на рік на вас,або на розмитнення ... казали розмитнення десь біля 2400..тобото 3200+2400=5600 євро...щось дуже дешево за такий бусік,наскільки це реально? https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/ope...l-IDJDZHI.html

М'арк 29.10.2020 17:12

Розмитнення 2800 € .
В сумі це 8200 доларів.
Для Вестфалії якось малоймовірно.

sergeyss9 29.10.2020 17:32

Цитата:

Допис від wasya (Допис 461049)
знайшов такий бусік,дзвонив,кажуть без проблем,"не битий не крашений",приізжайте дивіться...стоіть в 40 км від Рави-Руськоі на польській стороні..можем так ввезти на рік на вас,або на розмитнення ... казали розмитнення десь біля 2400..тобото 3200+2400=5600 євро...щось дуже дешево за такий бусік,наскільки це реально? https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/ope...l-IDJDZHI.html

100% попросять завдаток і злиняють :) дуже підозріло халявна ціна.

Kolyan 29.10.2020 20:24

Говорил я как то с этим Ярославом ,очень у него всё быстро, давай задаток,копию документов и я поехал и скажет что у Вас время до обеда потом что я выезжаю.Стремный Ярослав!Может мне показалось.

wasya 29.10.2020 20:31

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 461052)

та зміст ім линять,у них багато машин на продаж..тай приізжаєш туди сам,оглядуєш,тоді оформляють документи на тебе,на вивіз..ціна,да, халявна,могли би і самі пригнати,розмитнити,і ще і заробити на цьому..а враховуючи,що вони вже заробляють,продаючи сам бусік на бляхах,то його ціна там зовсім копійки:)

М'арк 29.10.2020 20:35

Цитата:

Допис від wasya (Допис 461060)
тай приізжаєш туди сам ...

... і два тижні сидиш на самоізоляції

Цитата:

Допис від wasya (Допис 461060)
то його ціна там зовсім копійки

Нуу ... Якби, полазь по європейських "авторіах" - такі версії комплектацій там теж ціняться.

wasya 29.10.2020 20:36

Цитата:

Допис від Kolyan (Допис 461059)
Говорил я как то с этим Ярославом ,очень у него всё быстро, давай задаток,копию документов и я поехал и скажет что у Вас время до обеда потом что я выезжаю.Стремный Ярослав!Может мне показалось.

тоже з ним спілкувався,адекватно все пояснює,не торопить за кошти..каже ідьте дивіться самі,там оформим на вас,але відчуваю ,щось там не все так просто,як розказує,халяви немає ніде тепер..переіхати по безвізу,каже можна підсісти до дальнобоів за 100 злотих беруть,тільки не зрозумів,як назад з тим бусіком віхати потім:)

М'арк 29.10.2020 20:40

Цитата:

Допис від wasya (Допис 461062)
можна підсісти до дальнобоів

Хіба, другим водієм оформитись.
Якраз, назад проблем буде менше

Kolyan 30.10.2020 04:48

Вместе с Ярославом до Львова,для переоформления авто, очень заманчивая цена,где-то лежит камень

М'арк 30.10.2020 17:17

Повернемось до питання вибору.
66 чи 85 кВт ?..
Понятно, що хочеться 85, але як їде Трафік з 66 кіловатами по трасі ? Якось, воно сьогодні малувато для буса ...

Чи є переваги в 66 кВт, і чи є недоліки в 85 ? Наскільки велика між ними різниця по відчуттях ?

З свого досвіду - раніше їздив на 638-му Віто 75 кВт, потужності вистачало. А він, навіть, важчий за Трафік і моменту там лише на 10 Нм більше.
З чужого - в знайомого був короткий 1,9 75 кВт, зараз довгий - 2,0 66 кВт, так по його словах нинішній 2,0 , хоч і важчий, і з меншими кіловатами, їде жвавіше.

x_mad 30.10.2020 17:46

бери будь-який і чіпуй - буде норм

М'арк 30.10.2020 17:58

Цитата:

Допис від x_mad (Допис 461095)
бери будь-який і чіпуй

То я ферштейн, але суть мого питання в тому, чи прийдеться чіпувати 66-ку, чи вистачить її і так.
Бо чіповка - то таке ...

sergeyss9 30.10.2020 20:05

Цитата:

Допис від М'арк (Допис 461094)
66 чи 85 кВт ?..
Понятно, що хочеться 85, але як їде Трафік з 66 кіловатами по трасі ? Якось, воно сьогодні малувато для буса ...

Чи є переваги в 66 кВт, і чи є недоліки в 85 ? Наскільки велика між ними різниця по відчуттях ?

З свого досвіду - раніше їздив на 638-му Віто 75 кВт, потужності вистачало. А він, навіть, важчий за Трафік і моменту там лише на 10 Нм більше.
З чужого - в знайомого був короткий 1,9 75 кВт, зараз довгий - 2,0 66 кВт, так по його словах нинішній 2,0 , хоч і важчий, і з меншими кіловатами, їде жвавіше.

Катався майже 2 дні по місту на 90 кобильному - різниці особо не помітив .Там ті коні софтові , залізо однакове . Дивись на тех стан , а далі вирішиш чіпувати чи ні.

М'арк 30.10.2020 21:36

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 461099)
Там ті коні софтові ...

Знаю.

Посил пойняв :Laie:

traf72 01.11.2020 20:08

Цитата:

Допис від М'арк (Допис 461094)
66 чи 85 кВт ?..

Ось в мене 2.5 135 а є 2.5 146 то той дорощий по щеплнню.

Х.з. в мене об'єм 2.5 має135к.с. а є 2.5 там 146к.с то кажуть там двохмасовий маховик він дорощий. По тязі не знаю.

М'арк 01.11.2020 20:41

traf72, дякую, але 2,5 не розглядаю. Принаймі, поки що.

Romaha55 05.11.2020 14:27

Цитата:

Допис від traf72 (Допис 461117)
Х.з. в мене об'єм 2.5 має135к.с. а є 2.5 там 146к.с то кажуть там двохмасовий маховик він дорощий. По тязі не знаю.

а хіба у старому 2.5 не двохмасовий маховик? У новому 2.5 здається такого уже нема..

вите4ек 05.11.2020 16:46

У меня стоит обычный.

olexa 05.11.2020 16:53

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 461174)
а хіба у старому 2.5 не двохмасовий маховик? У новому 2.5 здається такого уже нема..

У 2,5 новіших 107 кВт простий маховик.

М'арк 05.11.2020 17:17

Цитата:

Допис від olexa (Допис 461178)

Це які роки випуску ?

vitos svp 05.11.2020 17:25

Цитата:

Допис від olexa (Допис 461178)

А з якого він тоді торохкотить?

olexa 05.11.2020 17:35

Цитата:

Допис від М'арк (Допис 461180)
Це які роки випуску ?

З 2007 і по ... який він там випускався?

Добавлено через 49 секунд
Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 461181)
А з якого він тоді торохкотить?

Хто?

Gennadij 05.11.2020 20:24

Шановні. На трафіковіваріках починаючі з 2007 (2.5 G9U 630) стоїть простий одномасовий маховик. Щеплення таке саме як у 2.0

vitos svp 06.11.2020 08:15

Цитата:

Допис від olexa (Допис 461183)
Хто?

Маховик.

wasya 07.11.2020 18:26

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 461052)

напевно так як тут "працюють" https://fainemisto.tv/news/11488-ter...domu-ne-zmogla

М'арк 07.11.2020 18:33

Ета сладкає слова "халява"

Vadik1994 07.11.2020 20:04

Помогите не тянет нисан примастар. всё поменял все датчики ДМРВ трандюсер и давления турбини и вихлопных газов и коленвалаи розпределвала? Иногда засветиваеться СПИРАЛЬКА. Уже все перепробовали были не диагностике ничего нет?? ПРоШУ ПОМОГИТЕ может у кого былр?

vectra20 07.11.2020 23:04

наверное 1_9 ?

vitos svp 08.11.2020 08:01

Цитата:

Допис від Vadik1994 (Допис 461221)
Помогите не тянет нисан примастар. всё поменял все датчики ДМРВ трандюсер и давления турбини и вихлопных газов и коленвалаи розпределвала? Иногда засветиваеться СПИРАЛЬКА. Уже все перепробовали были не диагностике ничего нет?? ПРоШУ ПОМОГИТЕ может у кого былр?

Ти читав віршик Пушкіна -"Му-му", там де дічинка писала телеграму "на дерьовну бабці", щоб вона її вилікувала по телепону, бо кушає вана мало, рігає постійно, а животик все більше і більше!

Gennadij 08.11.2020 14:30

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 461230)
Ти читав віршик Пушкіна -"Му-му", там де дічинка писала телеграму "на дерьовну бабці", щоб вона її вилікувала по телепону, бо кушає вана мало, рігає постійно, а животик все більше і більше!

Слухай, умака! Шо ти тут флудиш по темам. Всих намагаєся повчити. А сам навіть не знаєш комплектацію авто на якому ти їздиш. Чоловік запитав, може хтось відгукнеться. Що ти хотів своїм вис...м сказати? Не знаєш що сказати, от пиши "на дерьовну бабці".

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:23.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©