![]() |
Беза, 130 долларив! А за родной хундаевский новый просят 700-800 долларив!:) Вот только на моем родном таблички нет,а на Паджериковском есть. Мне нужно было узнать ампераж,в инете все пишут по разному-75А,90А,110А. Я поставил 75А,если летом будет капризничать(кондера то 2),то свой попробую перемотать,а так пока пусть Япошкинский работает!
|
СЕРГЕЙ, прикол кажись в том, что у вас со stepanом разные движки. Common rail по сравнению с твоим D4BH более экономичнй.
|
Та у степана CRDI 130 конів він більш прожерливий(суджу по знайомих), а у СЕРГІЯ не D4BH, в нього не має повітрозабірника на інтеркулер зверху.
Взагалі 10 це щось забагато, думаю вартує поміняти фільтри, змінити стиль їзди і змінити топливо на інакше. В мене також деколи виходить багато, дуже люблю обганяти(не люблю коли передімною хтось їде) і давлю на педалю. |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Сидимо сьогодні зранку як завжди пємо каву і тут з хоп такі толпи мєнтів появляються, з усіх сторін і йдуть в зал, чуть не подавився від несподіванки. Таке видовище, страх просто, скільки їх зараз ще не бачив.
А саме цікаво заходять 20 чоловік в кафе і кажуть барменші щоб щось поїсти зробила, приходить власник і їм каже, тіпа в мене постійні клієнти все розраховано як почну вас годувати їм не вистачить і продав їм по батончику "МАРС", і стоїть толпа мєнтів і жують батончики це просто требуло бачити, я насміявся на весь наступний тиждень.:D |
Nazar, страшный сон ? :)
|
Цитата:
Забув написати що Луценко приїжав вот їх з всієї західної України пригнали на зустріч, загальному чоловік під 1000 було напевне, судя по кількості автобусів і машин. |
Цитата:
|
Nazar,
Цитата:
|
Чего то задумался над тем, что на форуме как общались одни Хюндаевцы, так и общаются! С другими бусами народ к нам не подтягивается!
|
SUVOROV, Я советовал нескольким знакомым зарегистрироваться, но че-та не вижу их...
У одного Vito, у другого LT25...... |
Через те що немає нічого написано про інші авто, а їм влом починати.
|
Цитата:
Я бы тоже не общался на форуме, если по моей тематике есть только инструкция и пара фоток. А про хюндай - есть, что почитать уже. |
Цитата:
abez - вдохновитель и первоподвижник! :) |
В связи с вновь открывшимися обстоятельствами предлагаю переименовать ФОРУМ БУСОВОДОВ в ПЛАНЕТУ АБЕЗян
|
Беза, я попрошу :) Шо, все 80-го года выпуска ? Год абезяны ? :)
|
SUVOROV, Сегодня узнавал - зеркало 18 баков, решетка пластиковая с напылением ок 40, хромированая ок 60( в чем разница не знаю)
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:39. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©