![]() |
Re: Осторожно мошенник!
Freedom, как бы это сказать чтобы не обидеть? Что мешало зная о разгула разводов на олх попросить помощи у одноклубников? Витя Вик123 в Славянские обитает....
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Яка кака отой народ донбасу, то лі дєло Тернопільщина - злочинність перемогли - всі вже з крильцями літають і на арфах грають.
|
Цитата:
ладно народ, я поділився свої досвідом,.... ви можете теж поділитись, почитаю і прозападенських жуліків,.... хватає того добра і тут і там Cheatatel, тані ще не перемогли, поступово надходження з східних регіонів бувають |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Отправил колеса в Херсонскую обл. На новой почте оператор провтыкала с наложкой и я тоже. человек получил, позвонил, взял реквизиты и переслал бабло на карту. Уважаю. Вот такой случай
|
Вова4ка, не оправдывайся, тебя тоже заклеймили.
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Вова4ка, яка різниця, що купляв, я добре знаю що заказува і він знав точно що мав відправити, я теж людям відправляю і якщо їм щось не те прийшло чи не сподобалось, вони дзвонять, пишуть і саме основне я на звязку, нікуди не пропадаю, і зними контактую і ми рішаєм проблему,..... в мому випадку явно запхали барахло взагалі тупо для маси накидали, і тепер ні на телефон ні на пошту ні повідомлення не реагують, так порядні і чесні люди не роблять..... та ладно я їм простив, 500 грн я ще зароблю і вони мені вернуться... я точно знаю що такого нікому не робив і не зроблю
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата: