![]() |
Re: Сажевый фильтр и все о нем
Цитата:
|
Интересно. А что, если в сажевом сделать сквоздную дырку, милиметров 15- на всю длину сажевого, а потом включить прожиг, - может удастся немного прожечь? /противодавление уменьшится, пламеню есть направление/.
|
Цитата:
С выпадом машины в осадок:nasmeshka: ( аварию ) , с последующей перепрошивкой , даже к програмисту заморешся ехать ..... |
Цитата:
я то все вже після других розгрібав |
Цитата:
|
Цитата:
Тем кто стоит на пороге новой жизни, жизни без сажевого фильтра))) |
я тобі отвічу.....
сам не святий але... нічого їздити де попало потом кінців незя звезти до купи розвели людину.... |
Цитата:
Володя, а як на мій 2,3 двигун подивитись? |
а шо з ним?
теж треба? |
Цитата:
Горять чек і стоп. Я до тебе в вересні заїзжав, побалакали і далі так їзджу. В тебе на іншому ноуті для мого мастера прога незаладилась... |
та можна...
шукай час і зробимо |
Довго збирався, але сьогодні я таки побував на прийомі в Ірпінському лісі. Гарна погода, сніжок, все навкруги таке красиве, біленьке. І таки я вчасно так заїхав. Діагноз "бджілки" - все в нормі, активних помилок не виявлено. Але в сажовому фільтрі накопичилося 37 г. тої сажі (Clip показав кілька невдалих спроб регенерації).
Була запущена процедура, пройшло все вдало - фільтр чистий (розтопили невеличку галявину від снігу). Дякую Володі vectra20. |
Киянам там, взагалі, гріх не бувати хоча б раз на місяць всього 10 км, а душа спокіна за авто.
|
Цитата:
|
Всем добрый вечер!
Беда-трагедия для свежеиспеченного бусовода: залили масло с допуском 0710 - вывод беда с сажевиком. Был на диагностике в РеноДоктор (Киев), 21 грамм сажи по их словам. Нужно принудительно прожигать. Если не поможет, ампутировать саж и шить мозг. Тему прочитал (жаль что поздно), суть вопроса: кто сталкивался с этим СТО, какие отзывы? Стоит ли им доверять кострацию? Заранее благодарен! зы. Володя vectra20. Если не трудно, озвучь цены на прожиг и ампутацию сажевика в ЛС. Спасибо! зыы. 2.0 630. |
Цитата:
|
Тоже лью с этим допуском масло и ниче. Просто ему пора уже пришла. Сколько моему осталось сам незнаю, пока полет нормальный ;)
Но Володин телефончик в контактах всегда под рукой :) |
Цитата:
|
Цитата:
Так что ни в коем случае. |
В мене після 1-2 тижні їзди по місту буває і 25г сажі. але після автобанів падає знов до 5-10.
Добавлено через 3 минуты В мене були трубки до датчиків сажового диряві, через то сажевий не чистився. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:26. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©