Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Вибір та відгуки Опель Віваро,Рено Трафік (https://busovod.ua/showthread.php?t=9014)

Ispanec 30.06.2017 14:18

Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

Всем привет,ребята у нас кто то из бусоводов вивара/трафик ИТП из Ковеля есть ? нужно посмотреть машинку Виваро 2.5 , пиво,виски или $ с меня без проблем.

RamssesX 01.07.2017 08:03

Цитата:

Допис від DIMA_OZ (Допис 411873)
Доброго дня шановні форумчани. Задумався я над придбанням другого автомобіля для сім"ї і припало до душі мені сімейство трафік/віваро/прімастар. З давна хотів буса але все ніяк не виходило, все седани та хетчбеки, ну газелі робочі я не рахую).
Отже хочу спитати у людей які мають досвіт експлутації трафіків, чи доречне буде таке авто для невеликої сімї, покишо із 3х осіб, так би мовити більше для душі)
Режим експлутації - 95% поїздки за містом, восновному влітку на море, вантажі крім власних речей возити не буде.
Бюджет 8-9 тис уо, схиляюсь до двигуна 1,9. Швидше 120 я не їжджу.
Порадьте щось ато форум читав, але час іде, машини старіють, ціни змінюються.:)

DIMA_OZ - я займають комп діагностикою і ремонтом Трафіків вже давно,
експлуатую тільки Трафіки 2.0 з 2010 (продаю/купляю)
зара в мене 2шт коротиш і довгий
обидва 2008 року виготовлення

так от
ДО МЕНЕ ЩЕ НІ РАЗУ НЕ ЗАЇХАВ 1.9Трафік в такому стані, щоб він мені сподобався :meowth:
постійний головняк із форсунками, ніхто їх не купує нові, а постійно ремонтує-ремонтує-ремонтує
турбіни всі додихаючі
ЕГР у всіх закоксований сумішу масла,яке підкидує турбіна і сажі
так як всі вони заїхали в Україну ще в далеких 2010-2012 роках - сервісне обслуговування проходили українськими фахівцями
.......
на Ваші 9тис можна пошукати пристойного 2.0 буса, а якщо докласти ще 1-2тис, то придбати взагалі конфетку
єдине: вибирати повинен буса той, хто їх крутить кожен день для того, щоб не нарватись на розірванця із-під БЛА-БЛА-КАРа з 1млн побігу

P.S. вже періодично заїзджають 1.9 буси, які вкинули мотор з Лагуни 1.9 і знов плачуться, що проблеми-проблеми-проблеми

vectra20 01.07.2017 08:18

Цитата:

Допис від RamssesX (Допис 414276)
DIMA_OZ

ДО МЕНЕ ЩЕ НІ РАЗУ НЕ ЗАЇХАВ 1.9Трафік в такому стані, щоб він мені сподобався :meowth:
постійний головняк із форсунками, ніхто їх не купує нові, а постійно ремонтує-ремонтує-ремонтує
турбіни всі додихаючі
ЕГР у всіх закоксований сумішу масла,яке підкидує турбіна і сажі
так як всі вони заїхали в Україну ще в далеких 2010-2012 роках - сервісне обслуговування проходили українськими фахівцями
.......

десь тут э правда...
хотя в самого 1_9
і продавати\міняти пока не хочу

Вик123 01.07.2017 08:20

RamssesX, з великою повагою, але...
Якшо у лікаря спитати, чи багато людей хворіють, то він напевно відповість, що УСІ!!!, хто до нього приходить:aiwan-hi:

Ispanec 02.07.2017 19:48

Цитата:

Допис від Ispanec (Допис 414250)
Всем привет,ребята у нас кто то из бусоводов вивара/трафик ИТП из Ковеля есть ? нужно посмотреть машинку Виваро 2.5 , пиво,виски или $ с меня без проблем.

Может кто то подскажет сто в ковеле,где можно сделать диагностику и осмотр.

shuma34 15.08.2017 07:42

Ну що ж. Про вибір трафовіваричєй.
Примощуйтесь зручненько і слухайте казочку.
В деяких краях на Дніпропетровщині був придбанний бусик.
Бусик то не простенький, а красивий віварик біленький.
2.0 2008го року. Салон а ля Бердичів, столик там, "булки" сідушки крутілки...
Бампер з посмішкою і в туманках вмонтований ксенон.
При придбанні в чудному місті Павлограді, зі слів покупця буса, в інеті було знайденно сто, та загнанний туди бусик для попередньої діагностики.
Вердик стошки- шото з егр та по ходовці- лівий наккінечник руль тяги. Все остальне- ГУД.
Катається новий власник на цьому бусику десь з місяць та щось йому не дає спокою, особливо після того як одий цого знайомий, дав проїхатись на такій же ж автівці.
Ну що ж. При діагностиці, виявляємо помилки по ЕГР, та ще якійсь прочій хрєнєтєні.
Сканер майже ругається що потрібно замінить ЕБУ
Мєтодом кой какого научного втику, виявляю що- ЕГР таки відшитий на програмному рівні, але механізм приклинений і тре ставить заглушу.
Все зробленно. Машинка поїхала.
Але, під час танців навкого заглушки, було виявленно тріснувший патрубок інтеркулера. Зхімічене з за допомогою синьої ізолєнти підключення вентилятору радіатора( працює лише одна швидкість, це для авто з кондиціонером). Зломані дв болти кріплення пласткової кришки. (що навіює на деякі думки) Хоча Кліп показав нормальну коррекцію форс. Тести роботи ціліндірів/ форсунок - в нормі. А от тест паливної, показав відхилення. І ще одна мєлоч- заслонка рециркуляції салона, приклинена, приводу заслонки пісєц.
Пінімаєм авто на підйомник, щоб впевнитись в рульовому накінечнику.
Ага. Накінечник!!! ;) Руль тяги, накінечники, шарові в нормі, навіть стойки стаба не роздовбані. Втулки стаба, розбиті. Люфтить рейка. Також на пильниках рейки підтьоки... На стойках амартизаторів, також підтьоки. От тобі і наконєчнічьок.
Міняють хлопці стойки аморів, втулки стаба... І в процесі роботи, майсте ходовик, задає мені питання- А що це там за водяний шланг?
- Ай відмахуюсь. То дренажна трубка кондиціонера!
Але лізу під авто і афігіваю від побаченого!
Замість залізних трубок змащування турбіни, приколхожені сантехнічмі шланги.
При чому "по научному". Подача мастила в гофровному шланзі.
Цікаво буде, коли звичайна гума розбухне, і як наслідок може виявитись або масляне голодання або якщо розбухне обратка- рознос.
Поставив новий власник бусика, поки що на прикол, замовив трубки. А нас чекає цікавий секас з заміною цих трубок.
Мораль сєй басни такова-.Вибираючи буса, будьте дуже і дуже уважні.

Romaha55 15.08.2017 11:44

от через те всі і хочуть бус який тільки пригнаний і ніхто туди ще свої кучеряві ручки не пхав.. звісно що і звідти може приїхати подарок але шансів менше взяти таке чудо

Александр виваро 15.08.2017 12:20

Хозяин буса наверное ищет продавала с небольшой монтировкой. Хотя глаза видели что покупали.

MartinRS 22.08.2017 10:36

Здравствуйте уважаемые форумчане. Ищу грузового буса для работы по городу (Трафик, Виварик, Примастар). По форуму не наткнулся на сто, где бы можно было бы сделать полную диагностику в Киеве (кузов, двигатель, салон, ходовая, электрика). Кто имеет информацию - поделитесь. Или кто сам сможет - помогите. Соответственно благодарность!

жук 19.11.2017 07:08

привіт усім бусоводам !і я вирішив придбати собі буса.віваро трафік.тільки цікавить з яким мотором 1,9 чи 2,0.читав багато а конкретики не було.шо ви порадите?

ПавелК 19.11.2017 07:16

2.5

жук 19.11.2017 07:29

Цитата:

Допис від ПавелК (Допис 423385)
2.5

дякую.читав шо усі за 2,5 але цікавить 1,9-2,0

Piric 19.11.2017 08:18

Цитата:

Допис від жук (Допис 423384)
привіт усім бусоводам !і я вирішив придбати собі буса.віваро трафік.тільки цікавить з яким мотором 1,9 чи 2,0.читав багато а конкретики не було.шо ви порадите?

Как раз форумчанин продает своего , думаю неплохой вариант будет ! https://busovod.ua/showthread.php?t=19789

жук 19.11.2017 08:43

Цитата:

Допис від Piric (Допис 423388)
Как раз форумчанин продает своего , думаю неплохой вариант будет ! https://busovod.ua/showthread.php?t=19789

ок дякую гляну

AK Andrew 19.11.2017 11:12

Цитата:

Допис від жук (Допис 423389)
Сообщение от Piric
ок дякую гляну

Да да, есть такое дело :aiwan-hi:

жук 19.11.2017 16:03

:vo:
Цитата:

Допис від AK Andrew (Допис 423398)
Да да, есть такое дело :aiwan-hi:

Vitaliok 16.12.2017 07:53

Добрый день! Живу в Литве, хочу приобрести Трафик или Виваро. Машин покупал много, а вот с этими моделями не сталкивался. На что обратить внимание при покупке, хочу короткую базу, 1.9 , пассажирский? Почему на их кузовах нет ржавчины или я плохо искал? Спасибо

vectra20 16.12.2017 08:02

Цитата:

Допис від Vitaliok (Допис 425433)
Добрый день! Живу в Литве, хочу приобрести Трафик или Виваро. Машин покупал много, а вот с этими моделями не сталкивался. На что обратить внимание при покупке, хочу короткую базу, 1.9 , пассажирский? Почему на их кузовах нет ржавчины или я плохо искал? Спасибо

нужен ржавый? :D

S.v.a. 16.12.2017 16:57

Цитата:

Приезжай к нам на Украину найдешь ржавый, без проблем))) а вообще на сколько я понимаю ржавеют трафообразные если железо "трогали" дтп, глубокие царапины и т.д.

Darts-Trafik 16.12.2017 17:03

Цитата:

Почему на их кузовах нет ржавчины

Потому,что фосфатизированый,чи як його там? Не путать с оцынковкой! Гарантия завода 12 лет от сквозного ржавения.
Главное,что бы не было удара или глубоких сколов ЛКП,а то защитное покрытие быстро отпескоструится и тогда пойдёт "инфекция"!

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:05.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©