![]() |
Спасибо Степану,отправил ему САТом заготовки,у них есть кузня,так что к концу след. недели буду на ходу:)
|
Та кузні не має, це жорстоко.
Степан скільки переміняв вже, швиденько зробить, на конвеєр поставлене це діло. |
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Нарешті тоже переробив га газоновські.Корінний рідний і ше 4 листа газоновських.Покишо все супер, таке враження шо пересів на їншу машинку.В Понеділок їду в Житомир по граніт то перевірю і на груз.
|
Віталік а обезательно затягивать болт с гайкой как на этой фотке и натягивать шланг? что это даёт?
, http://forum.busovod.com/attachment....6&d=1251551998 |
BUSOVOD, шланг, чтоб не лязгало, я так понимаю.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Віталік,
А як глянути на все вживу? У мене на 2-х бусах полопали і підкорінні і 3 лист. Я з Тернополя, може на мій емейл скинеш телефон. novik@utel.net.ua |
Цитата:
|
У темі 4 долучень
Мені так зробили треті листи.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Все мужики! Я наконец-то поборол рессоры и снова на ходу:):):)
Переделал на волговские 6-ти листовые,по моему даже перебор,но посмотрим как покатаюсь с пару мешками песка в багажнике,может усядутся! Фотку переделок выложу позже! Отдельное спасибо Степану за оказанную помощь по запчастям советам и кузне! |
У темі 2 долучень
Я вже свої газоновські перевірив все тіп топ, тіки колеса не витримали.І того 2т нормально витримали.
Для тих хто багато не грузить цілком вистарчить нашої корінної і 3 газоновських листів |
Віталік, камикадзе.
|
Цитата:
|
Віталік, Да, бус твой молодца! Работает не по детски!
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:39. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©