![]() |
Re: ищу трафик виваро примастар
А що? тобі по вартості трафік від Алі підходить?
Блін - бери... сидіння якщо захочеш на оригінал потім заміниш, зате вони точно нормально встановлені! Якщо маєш бажання зранку їхати - можу десь о 8-9 ранку підібрати (бо на 11 хочу катанутись в Бучу забрати детальки Добавлено через 2 минуты Цитата:
6 місць і баста. і есп нема... |
[QUOTE=DRB;342022]А що? тобі по вартості трафік від Алі підходить?
А він передумав:p |
незрозумів?
замість твого буде груз-пас брати? чи ти передумав |
да не потянет он... и благодаря ему я понял что лучше с моим делать некоторые ньюансы, чем брать гавно и опять делать ласточку...устал я в гараже сидеть..
|
Цитата:
|
и там тоже... тем более сейчас с пассажирами будет туговато... не ну если бы собралось тыщ так 17...думаю что нашел бы...
|
Цитата:
|
Справа в тому що якби мені припекло свій зараз продавати.... я б його за 9-10 навряд чи продав - бо на ринку купа хламу за дешевші гроші, а народ зазвичай різниці не розуміє.
а за 10 я не продам бо заню що коштує дорожче він. От тому й цікава ситуація. Досі розумію - я дуже вчасно обміняв авто :) |
Цитата:
Цитата:
|
Ну людина вибирає.. поки що всього лиш менше місяця... я морочився десь біля двох при покупці - в нього ще все попереду - заробить ще 1000-1500 за місяць і прижене "звідти"
Добавлено через 3 минуты До речі - якщо при виборі буса буде зачухана підлога :) в мене є майже в ідеальному стані - подарую і розкажу як замінити :beer: |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту в мене є 8500. ще 500 може докладуть родичі. це на все з гумою та постановкою на облік. з цього і виходжу + треба ж резерв на ремонт зразу. |
Постановка на облік зараз в 100 доларів має вписуватись навіть з послугами "бігунка"
Ні, немає такого чудо-пристрою - він мені не треба :) По Бучі я по часу не знаю - побачимо як там одноклубник буде вільний.. але думаю можна все зліпити по часу.. Можливо ще по дорозі треба буде пару гайок закріпити (також буду телефонувати десь біля 10) |
Цитата:
Не буду себе ставить за приклад. Але перед покупкою вісім місяців вісів на реношному вичитував. Спочатку вірив що нормальну автівку можу купити за 6.000. Дивився на них. Потім 8.000. Потім 10.000. А взяв 5 річного грузовика. БЕЗ КОНДИЦІОНЕРА, БЕЗ ЕСП, БЕЗ СКЛОПІДЙОМНИКІВ. Але в нормальному технічному стані. за 13.400 Не чекаючи порад від форумчан. Нічого. Їздю. |
:)
але ж ти вредний |
Цитата:
|
Дорого всем!
Сам когда выбирал тоже сидел на форумах не регистрируясь просто читал и в 13 году начинал с 8 а когда поехали выбирать взяли за 12 тоже без кондера и 80 л.с просто когда зашел во двор внутри екнуло и все он мой теперь радует. |
Грузовик....тогда еще можно было нормально переделать документы...щас не то время
|
Я брал в октябре уже ввели налог на металлалом
|
Цитата:
|
А цена тогда на штуку взлетела и фиг сбрасывали 3 области обкатали пока присмотрели стоящее, а на сайтах красиво было написано, приезжаешь и а...ешь от красоты
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:56. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©