![]() |
Re: Море или куда пойти, куда податься?
Не знаю чи підкажуть - але НІЯКИХ передоплат через OLX - 90% кинуть
|
Цитата:
|
Олежка,звыняйте,укатили с женой на средмземку,был бы дома,помог бы.
|
Re: КРЫМ все таки рулит...
Всем спасибо, поеду в Большевик в Херсонской обл. но хочу в крым, наше море против того что в крыму просто болото.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Нужно понимать,чего вы хотите от отдыха,побалдеть в тишине или под звуки буги вуги побросаться купюрами. Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
|
Цитата:
чііго? може щось змінилось за останні 2 роки... але коли був в 14му - Лазурне то кагало де не протиснутись, банани/таблєтки і прочі приколи... шумно й дофіга... ЗП - те саме щей з базаром... там де був (між ними але не Більшовик а трохи за Більшовик) - за весь день на 100+ метрів пляжу максимум назбирувалось чоловік 20... при цьому база порівняно чиста, мангал/дрова, парковка безкоштовно, на території бази кафєбар (мона і 1-2-3 разове хар-ння за доплату)... на той час (кінець червня - початок липня) номер (продовгуватий будиночок зі входами в номери зі спільної тераси) розрахований на 3-х мені обходився аж в 30 грн/доба (як за одного)... імхо... Лазурне, ЗП - якщо хочеться всяких розваг - бананів/катамаранів/воднихмациклєтів, там де був я (біляБільшовик) - якщо хочеться спокійно валятися на вільному пляжу і пливцяти некаламученим морьком |
Если хочется отдыха с палатками и в дикой природе,то надо ехать на нулевой километр(Дунай впадает в море).Там невероятно красиво.Переплетаются степи с Дунаем и морем.До сих пор там можно увидеть диких лошадей и пр.живность в природе.Рыбалка там вообще бомбовая.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:17. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©