Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Вибір та відгуки Опель Віваро,Рено Трафік (https://busovod.ua/showthread.php?t=9014)

shuma34 14.11.2016 23:52

Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

Цитата:

Допис від Игорь (100) (Допис 394310)
в ітогі, Паша розвівся з жінкою, залишив їй автобус, продав трафіка і купив фольца т5 мультівана 2012року, не знаю чи продав т5, але знаю, що з гарненькою, молодою жінкою (її я бачив) звалив в красноярськ і катає зараз на рекстоні чи актіоні.

Таки опостили йому трафіки. Після трейтього це зрозумів. :)

nekolay 15.11.2016 14:07

не в обіду трафоводам-бусоводам сімейство трафообразних має свої плюси... але стільки непередбачуваних поломок як мають трафообразні немає ніяка їнша машинка...

таких як...
1-глохне на ходу
2-пропала тяга
3-раптово перестав заводитись
4-не набирає обороти....
5-летить коробка

Шкодник 15.11.2016 14:21

nekolay,
Сколько машин у тебя было,или ездил, что сложилось такое мнение?
Я навскидку не одну модель могу назвать с ещё более серьезными поломками,которые классом намного круче евробуса.
Так что обьективности в твоем суждении ноль- не ломается только то что не ездит.

olexa 15.11.2016 14:24

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 394348)
Так что обьективности в твоем суждении ноль

Ще додам, скільки на форумі власників тих чи інших марок машин і скільки поломок у них в % відношені! Тож це повідомлення аж ніяк не тягне на
Цитата:

Допис від nekolay (Допис 394347)
не в обіду трафоводам

, а призначене "опустити" одну марку перед іншими. А це негарно!

Darts-Trafik 15.11.2016 14:30

nekolay, Не в обиду Пежоводам-мало вы машин "щупали".

nekolay 15.11.2016 14:51

Цитата:

Допис від Darts-Trafik (Допис 394350)
nekolay, Не в обиду Пежоводам-мало вы машин "щупали".

пежоводом на даний момент не являюсь....

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від olexa (Допис 394349)
Ще додам, скільки на форумі власників тих чи інших марок машин і скільки поломок у них в % відношені! Тож це повідомлення аж ніяк не тягне на
, а призначене "опустити" одну марку перед іншими. А це негарно!

ніяку марку я не опускав.. і ніяку не піднімав.. я сказав в трафіка-віваро теж є свої плюси..

Добавлено через 11 минут
Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 394348)
nekolay,
Сколько машин у тебя было,или ездил, что сложилось такое мнение?
Я навскидку не одну модель могу назвать с ещё более серьезными поломками,которые классом намного круче евробуса.
Так что обьективности в твоем суждении ноль- не ломается только то что не ездит.

я мав на увазі не машин-легковушок.. а з бусиків. на рахунок машин було і іздив не на одній. і не на двох.. не ламається те що не їздить згоден на 100%. але якщо в бусика вкласти в ремонт 1000$ проїхавши 10000км. і вкласти 1000$ але вже проїхавши більше 100000км... то дещо можна сказати..

olexa 15.11.2016 15:07

Цитата:

Допис від nekolay (Допис 394347)
але стільки непередбачуваних поломок як мають трафообразні немає ніяка їнша машинка..

А це що?
Цитата:

Допис від nekolay (Допис 394352)
пежоводом на даний момент не являюсь....

А підпис чий? Чи може тут про поломки ЗАЗу нема ні слова, то от то ж машина..., шо піп...ць!!! Геть не ламається!:lol:
Цитата:

я мав на увазі не машин-легковушок.. а з бусиків

Так і брати треба всі з салону і тоді вже шось шелестіти!

nekolay 15.11.2016 15:10

Цитата:

Допис від olexa (Допис 394356)
А це що?

А підпис чий? Чи може тут про поломки ЗАЗу нема ні слова, то от то ж машина..., шо піп...ць!!! Геть не ламається!:lol:

до чого тут ЗАЗ вліпив... і скільки машин з салону купив...

Bober 15.11.2016 15:11

Скажу на данний момент дуже тяжко найти доброго бусика. На прошлій неділі знайомі попросили в якості фахівця з їздити в Вінницю,по головастика. Їхали по 1,9 ,або 2,5 в дліній базі з 2006р. Після побачених пяти бусиків,взяли 2,0 в короткій базі 2008року ,самий ціліший з всіх побачених.

nekolay 15.11.2016 15:24

Цитата:

Допис від Bober (Допис 394358)
Скажу на данний момент дуже тяжко найти доброго бусика. На прошлій неділі знайомі попросили в якості фахівця з їздити в Вінницю,по головастика. Їхали по 1,9 ,або 2,5 в дліній базі з 2006р. Після побачених пяти бусиків,взяли 2,0 в короткій базі 2008року ,самий ціліший з всіх побачених.

щось не віриться:D стільки трафіків і всі такі хороші... невже нема що доброго купити. хоча як кажуть боліла голова голова як продать машину.. а тепер болить як купити не гіршу за ту яку мав..

RenaultOpel 15.11.2016 17:32

Цитата:

Допис від nekolay (Допис 394359)
щось не віриться:D стільки трафіків і всі такі хороші... невже нема що доброго купити. хоча як кажуть боліла голова голова як продать машину.. а тепер болить як купити не гіршу за ту яку мав..

Потому что практически 2 года как введен акциз на переоборудование и что продается? То что уже здесь ездило и чаще всего не от хорошего хозяина.

olexa 15.11.2016 17:53

Цитата:

Допис від nekolay (Допис 394357)
до чого тут ЗАЗ вліпив... і скільки машин з салону купив...

А до того, що не треба так вихоплювати цитати з форуму і робити огульні висновки про б/в авто, типу нема питань=нема поломок. А з салону мав 5 авто, в т.ч. і ЗАЗ-966 брав за 6 років до твого народження.:bye:
Цитата:

іздив не на одній. і не на двох..

А ти скільки мав? Не їздив(тобіш рулював кілька разів, коли випросив), а мав?

nekolay 15.11.2016 18:27

Цитата:

Допис від olexa (Допис 394370)
А до того, що не треба так вихоплювати цитати з форуму і робити огульні висновки про б/в авто, типу нема питань=нема поломок. А з салону мав 5 авто, в т.ч. і ЗАЗ-966 брав за 6 років до твого народження.:bye:

А ти скільки мав? Не їздив(тобіш рулював кілька разів, коли випросив), а мав?

я ніякі цитати не вихоплював.. і не казав що інші буси не ламаються...
а бусів мав 7...з салону 1машину.. і пригнав з Німеччини більше 40 авто.. так що дещо можу сказати..

Добавлено через 9 минут
Цитата:

Допис від nekolay (Допис 394378)
я ніякі цитати не вихоплював.. і не казав що інші буси не ламаються...
а бусів мав 7...з салону 1машину.. і пригнав з Німеччини більше 40 авто.. так що дещо можу сказати..

в тому числі 2 трафіка і один віваро.. один доїхав своім ходом.. одного ремонтував в польщі.. одного довозив на лафеті.. і ще я їх не купляв вони вже були куплені . моя робота була довезти їх в Україну.

Шкодник 15.11.2016 18:50

nekolay,
Тобишь ездил много и на разном,
И ломались тока горбатики?)

nekolay 15.11.2016 19:09

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 394382)
nekolay,
Тобишь ездил много и на разном,
И ломались тока горбатики?)

ламались і інші буси. але горбатики з 3 то 2 поламались.. в одному КПП.. того довозив на лафеті. в іншому 2.0 датчик на рампі. замінив в польщі і доіхав. хоча ремонт коштував не дешево.. евакуатор 400зл. діагностика і заміна 250зл. датчик Б.У 100зл. ніч в готелі 120зл. і потрачений час.

kruk 15.11.2016 19:36

Цитата:

Допис від olexa (Допис 394356)

Золотые слова.

nekolay 15.11.2016 19:43

так а скільки тут на форумі є людей які купили ГОРБАТИКА з салону????

Louis 15.11.2016 19:44

шоб кпп вбити так шоб недоїхати то треба добре постаратись.
взагалі на мою думку - трафік надійна машина якшо за ним дивитися. основні проблеми які зустрічаються - це проблеми з common-rail. але вони є в всіх машин з такою системою. але зате є тяга і розхід відповідний. і альтернатив нема. ваговські насос форсунки - це ше більший геморой і вони зараз вже віж них відходять. мало хто зара захоче їздити на тракторних дизелях які не ламаються але не їдуть. заправляти треба на норм заправках та й міняти форси як прийде час, от і все.
ходова, турбіна, кпп - середньої живучості на рівні з конкурентами. хіба т4 може дати фору, але відчуття як від газельки. датчики такі як у всіх. блоки і поршнева нормальні. в 2.0 міняти ланцюг і все.
зате в трафіка нормальний негниючий кузов, багато майстрів і запчастин по норм цінах, хороша збита підвіска для трас, нормальний салон. взагалі машина без явних мінусів як на мене тому і така популярна.
по відчуттях від їзди як на мене трафік на голову вище від скудо т4 партнерів чобітків і тд. десь на рівні з т5 і віто передостанніх кузовів в яких проблем по моторах і кузову в рази більше, а в всьому іншому надійність десь така сама. і бюджети ремонтів там теж набагато більші. тому альтернатив трафіку в наших умовах особливо не бачу якшо дивитися з практичної точки зору. якшо звісно є потреба в бусі

Шкодник 15.11.2016 19:57

Цитата:

Допис від nekolay (Допис 394396)
так а скільки тут нкакой умі є людей які купили ГОРБАТИКА з салону????

Вроде бензинку брали с салона ,но пропав бусовод счастливый)
По выбору
Серега ака Шума 34, выбрав и накатав дурну кучу км- показатель
Знакомый у меня, проехал на моём поехал купил трахтора- за месяц поменял 4 форсунки- тоже показатель.
Сейчас вон одноклассник мой поменял т4 на т5 каравелу, щенячий восторг от покупки сменился матами как же оно дорого после течика(
Если труп куплен то как бы какая разница какой на нем значек?

kruk 15.11.2016 20:00

Цитата:

Допис від nekolay (Допис 394396)
так а скільки тут на форумі є людей які купили ГОРБАТИКА з салону????

1 или 2 . Вот по этому рассуждать о горбатых могут только они. Все другие - кому больше повезло ,кому меньше. Можно купить убитый дряхлый мерс - чинить его постоянно , а потом плеваться и говорить ,что мерсы гавно А ланос с салона сила .

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:35.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©