Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Вибір та відгуки Опель Віваро,Рено Трафік (https://busovod.ua/showthread.php?t=9014)

Freedom 11.11.2016 19:20

Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

BUSOVOD, ну я б так не сказав, я мав віваро 1,9 100 продав, потім траф 2,5 135 продав зараз пежо експерт, але як на мене трафобратія має свої жирні плюси перед конкурентами, но і мінуси теж є і в де яких вони тоже жирні,...... і як буде знов потреба в такому авто то перевагу надам імено цим моделям з 2,5 мотором

Rabin 11.11.2016 19:45

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 393971)
Василю. Куренівка. Це Ти?
Якщо так.
То був огляд трьох автівок.
1.1,9 Не памятаю якого року, здається 1005-6.
По надуву, начеб то питань нема.
Питання по форсам....
Власник -тіпо пінсіонер зі Лвівщини. Машині ні чого не робилось, ні до яких вузлів не лазилось....
Лише, як з годом виявилось- КПП ремонтувалось. Закономірне питання- Якого хрєна КПП ремонтувать, при 180 000?.......
Друга автівка. 2.5 2008 . Зовні все чудово.
Ой леле.. А чого це капот бусика не відчияється ?

Ні, я не Василь ;) тому не збагну, що Ви маєте на увазі

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 393965)
В нем слушали радио шансон:beeee::lol:

Это лечится? :D в смысле, авто пригодно к дальнейшей эксплуатации?

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від olexa (Допис 393973)
За приклади не скажу, явних негараздів по об'явам не бачу, а медитацією займатись ліньки, он уже скільки накляцав. Дивитись вживу треба і на діагностику.

Дякую за відповідь. Я саме явні негаразди і мав на увазі, які тільки власник подібного авто побачить.

Вик123 11.11.2016 19:57

Цитата:

Допис від Rabin (Допис 393983)
Это лечится? в смысле, авто пригодно к дальнейшей эксплуатации?

:yes3:

olexa 11.11.2016 20:45

Цитата:

Допис від BUSOVOD (Допис 393978)
Почему кто ездит хвалят горбатых, но когда их продают и креститься и больше не покупают их?

Тому, що це різні люди, ті що їздять - хвалять, ті, які продають - ті і хрестяться. Я, наприклад, мав Скудо 1,9ТД, Віто 2,3 ТДІ і зараз "Самурая", 2,5(150+++) скажу, що останньому я навіть не бачу конкурента, поки що.

stas5456 11.11.2016 22:49

После мерса спринтера 2011 года (тут действительно когда продал перекрестился) потом пересел на трафика 2012 года, на нем прошел пока 10 тисяч, доволен шо слон

Vet 11.11.2016 23:20

BUSOVOD, не знаю откуда такое вылезло, но если бы не субьективные причины катал бы горбатика и по сей день, и с превеликим удовольствием (наездился на ржавеющих попередниках)

DenVivaro 11.11.2016 23:47

Цитата:

Почему кто ездит хвалят горбатых, но когда их продают и креститься и больше не покупают их?

любые модели машин бывают подубитыми при покупке, или становятся такими из-за неправильной эксплуатации\обслуживания, и мастеров хороших не всем удается найти, которые умеют найти проблему, причину возникновения проблемы, и потом всё это качественно исправить

Alekss II 12.11.2016 10:12

Цитата:

Допис від Rabin;393964
Ну и, как говорится, лучше всего постигать какие-то знания на примере. Если можно, напишите свои умозаключения по по двум экземплярам, указанным выше, и добавлю еще 2 других марок:
[url
https://auto.ria.com/auto_renault_trafic-pass_18469593.html[/url]
https://auto.ria.com/auto_nissan_pri..._17776849.html
Понимаю, что по фото определить реальное состояние авто нереально (каламбур получился), но все же, с этого начинается выбор. Возможно, я по не знанию не обратил внимания на какой-то существенный недостаток.
Прошу сильно не пинать за такое количество букв :D старался кратко, как мог.
Думаю, что всем, кто хочет купить авто данных моделей впервые, ответы на эти вопросы будут очень полезны.
Заранее спасибо!

2006 года хоть пробег почестней)
Самое главное на таких годах живой мотор.. Лучше наверно брать 2 литрового, потом можно будет поставить с какокого нибудь битого годов 2010-2014 на замену, из моего горького опыта капиталить дизельные движки бессмысленно ..лучше поменят целиком теже деньги.

И убивают переделанные грузовики с диванами и с полками под них.. которые хрен быстро снимешь если надо что-то перевезти обьемное ..смысл авто теряется.

Rabin 12.11.2016 15:50

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394006)
И убивают переделанные грузовики с диванами и с полками под них.. которые хрен быстро снимешь если надо что-то перевезти обьемное ..смысл авто теряется.

Отдельные кресла проще снимаются? Видел в объявах, задний диван как-то складывается к переднему ряду пассажирского отсека.

shuma34 12.11.2016 19:21

Цитата:

Знаю радикально іншу історію.
Та і деякі трафоводи, також знайомі з нею.
Пашка з Херсону, "беженець з кубані"
Був в нього Трафік 1,9. Замкнула проводка згорів.
З горем по полам. По моєму в 2011 році. Придбав знов трафк з двигуном 1,9.
Так як Пашка заробляє на життя перевозкою туристів. Трафік йому показався маловмісним. Їде він на западенщину з метою придбать 17 містний Спрінтер Мерс. Таки да. Придбав Мерса, але не 17 містного. А скромногого "мерсобуса" на 50 місць .:D
Але траф, все ж залишає собі.
Це було в 2012-13 роках.
От же. Каже Пашка. - Замахали меня эти трафы. Пора читото менять. Поеду на запад, куплю или Т5 или Витюка...
Продав другого трафа.
Зїздив, купив. І знаєте що придбаав?
Вівро 2006 року з двигуном 2,5. :D
Так що не треба ля ля. ;)

oleg9489 12.11.2016 22:34

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 394031)
Знаю радикально іншу історію.
Та і деякі трафоводи, також знайомі з нею.
Був в нього Трафік 1,9. Замкнула проводка згорів.
З горем по полам. По моєму в 2011 році. Придбав знов трафк з двигуном 1,9.
Так як Пашка заробляє на життя перевозкою туристів. Трафік йому показався маловмісним. Їде він на западенщину з метою придбать 17 містний Спрінтер Мерс. Таки да. Придбав Мерса, але не 17 містного. А скромногого "мерсобуса" на 50 місць .:D
Але траф, все ж залишає собі.
Це було в 2012-13 роках.
От же. Каже Пашка. - Замахали меня эти трафы. Пора читото менять. Поеду на запад, куплю или Т5 или Витюка...
Продав другого трафа.
Зїздив, купив. І знаєте що придбаав?
Вівро 2006 року з двигуном 2,5. :D
Так що не треба ля ля. ;)

Настоящего немца взял :lol::lol::lol:

shuma34 12.11.2016 22:41

Цитата:

Допис від oleg9489 (Допис 394040)
Настоящего немца взял :lol::lol::lol:

О другий бізвався. :)
Продав трафа 1,9.
І що придбав?
Те ж саме французьке... правда свіжіше і з двигунцем 2,5. ;)

Справа в тому що Пашка битий валянок. І знає різницю між трафом,вівіро і прімастаром.

oleg9489 12.11.2016 23:07

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 394041)
О другий бізвався. :)
Продав трафа 1,9.
І що придбав?
Те ж саме французьке... правда свіжіше і з двигунцем 2,5. ;)

Справа в тому що Пашка битий валянок. І знає різницю між трафом,вівіро і прімастаром.

Были варианты два т5 2.5 ... Один из Черновцы красный длинный без кондея
Второй Луганский... Белый 2.5 коротыш полный фул... кондея 2 шт ...вебаста круиз есп и тд.......
Но горбатый мне ближе к душе :yes3:
А фольц у меня был ... т4 ....
Больше не хочу ..НАРОДНОГО АВТОПРОМА :stop:

али 12.11.2016 23:11

И я отпишусь)))) шкода тур самая практичная машина для семьи во всех отношениях....захотелось больше.....взял Рено трафик 1.9..... Три ремонта двигателя....куча денег на дороботки...... Забрал бомжа которого никто не хотел......восстановил.....лучше машины по отдаче хозяину того что от нее хотел пока не вижу..... 638 витек..... А вот когда разберете или хотя бы снимете головку с француза....Тогда вы поймете разницу..... Могу оспорить каждый пункт.....своего сказаного .... Не дымит.....И все такое...

vectra20 12.11.2016 23:16

моё мнение....
разговор ни о чём
каждому своё.
всё относительно

али 12.11.2016 23:18

Я к тому и вел

Добавлено через 30 секунд
Помнишь хотел поменять мотор?

Alekss II 12.11.2016 23:20

Цитата:

Допис від али (Допис 394044)
И я отпишусь)))) шкода тур самая практичная машина для семьи во всех отношениях....захотелось больше.....взял Рено трафик 1.9..... Три ремонта двигателя....куча денег на дороботки...... Забрал бомжа которого никто не хотел......восстановил.....лучше машины по отдаче хозяину того что от нее хотел пока не вижу..... 638 витек..... А вот когда разберете или хотя бы снимете головку с француза....Тогда вы поймете разницу..... Могу оспорить каждый пункт.....своего сказаного .... Не дымит.....И все такое...

Берете старые авто и хотите от него. как от трехлетнего.. Купите авто 2013 и почувствуйте разницу )))

Добавлено через 4 минуты
Цитата:

Допис від Rabin (Допис 394012)
Отдельные кресла проще снимаются? Видел в объявах, задний диван как-то складывается к переднему ряду пассажирского отсека.

Все родное быстро снимается и ставится , а вот колхоз не знаю в трафике в кузове 240см куда ееще диван складывать. На заводских сидухах есть пространство под ними можно доску , проф трубу и т.д. а в самопалах эти подиумы это какой то геморрой..

vectra20 12.11.2016 23:28

ти не прав
я знаю людей
брали авто ещё до єтих всех перемен
2009-2010 году
авто 2007-08
авто служит....нет проблем...
всё людей устраивает.
зато знаю людей , которіе ставят єти авто на колени...
и у них єто получается

А потом говорят про то шо перехрестились
много зависит от личного жлобства и понимания жизни

Eugene 13.11.2016 07:57

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394050)
зато знаю людей , которіе ставят єти авто на колени...

Якраз, після такого і купив, підняв, маленько, з колін тай їжджу.
Цитата:

Заздрим мовчки:no-no: При чому, це вже другий Віваро. Першого продав здуру.

Ключик 14.11.2016 23:31

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 394031)

в ітогі, Паша розвівся з жінкою, залишив їй автобус, продав трафіка і купив фольца т5 мультівана 2012року, не знаю чи продав т5, але знаю, що з гарненькою, молодою жінкою (її я бачив) звалив в красноярськ і катає зараз на рекстоні чи актіоні.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:03.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©