![]() |
Re: Взаимопомощь
Я з Ужгорода заказував дубль кабіну , насчитали 1900гр , найшов буса , які їздять до нас на базар , обійшовся 350гр
|
Цитата:
|
Цитата:
В перевізників будуть рахувать по об'єму, причому, наприклад, в НовоїПошти ра об'єм упаковки програма... + обриштовка.. Мало б сенс все зложить поплотніше і зробити обриштування, щоб об'єм був як найменший... і ще раз прорахувать вартість.. Але в вашому випадку кому воно там нада... Впевнений, вони й прораховували "на глаз"... Замовляв двері з Сандеро. Прийшли з оплатою 1200грн. У себе на НП перед отриманням наполігт на перемірюванні. Вийшло до сплати 700грн. Отак вони міряють.. |
Цитата:
|
Львовяне, отзовитесь хтось, на субботу-воскресенье нужно место на стоянке или може кто-то приютит у себя караван на сутки, нужно оставить дом на колесах во Львове хорошему знакомому. Бросать в незнакомом месте стремно. Интересует стоянка в районе винзавода... Пересечение Погулянка и Вахнянина там вроде стоянка есть у поля Дюшс....в жтом районе идеально.
|
В цьому районі є гаражний кооператив з охороною. На перехресті вулиць Левицького і Коциловського вище кафе "На Погулянці" є гаражний кооператив з охороною.
|
Всем привет! Нужна помощь в доставке 3ёх авоо-сидений из Киева в Херсон, может кто будет ехать или знакомые будут ехать и смогу забрать, то в долгу не останусь ;)
|
Паше Первомайскому огромное Спасибо, очень сильно помог с просмотром одного прибора)))
|
Огромное спасибо Рулику за помощ в приобретении матора .Геперь я снова на колесах
|
Благодарю форум Бусовод и его участников, за помощь для меня, так же, ввиду того что Рено форум пока не работает, а многие его форумчане есть и тут хочу и им выразить слова благодарности! Спасибо всем, кто так или иначе помогал все это время! Операция сделана, впереди долгий путь реабилитации.
|
Паш і як результат?
|
Пока рано ещё говорить, только первое подключение было. Есть реакция мозга на внешние звуки, но это далеко не то, что с природным слухом, надо привыкать и учиться заново
|
Цитата:
Добавлено через 5 минут Ну і ще додам. Бусоводи - сила. Дякую Степановичу(vectra20) за збереження значної частини нервових клітин мого головного мозгу! Добре, коли є кому подзвонити і шось спитати! |
Доброе утро.Хочу поблагодарить Степана и Безу спасибо за помощь.Уважаемые бусоводы подскажите интервал замены ремня и роликов На ХендайН1 CRDI без кондиционера.Бо вчора вечром розсыпался один ролик и сейчас стоит дилема менять все или тот что высыпался.И если можно может у кого есть схема укладки ремня,бо мой скинуло всторону.Уважаемые модераторы если можно сделайте отдельную тему или покажите где помотреть.Спасибо.
|
ДЯКУЮ Володі Vectra за допомогу !!!
|
Одессіти хто зможе забрати та відправити річ в районі горбатого моста?
Діаметр метр, плоска. |
Вовчик, привет. Мне далеко извини. Саня ближе.
|
Народ, а кто может в ближайшее время в Смеле глянуть очень нужную штуку??
Буквально завтра надо..13.02 |
Огромное спасибо Жене evgesha за помощь в приобретении и доставке запчастюльки
|
Доброго всем здравия.
Скажите, есть кто из Белой Церкви? Нашел станочек за небольшие деньги, но хозяйка не пересылает-только самовывоз. Если поможет кто в пересылке-буду очень благодарен и обязан. Компенсация расходов гарантируется. с. Насташка. Рокитнянский рн. |
https://busovod.ua/member.php?u=4013
Олекса там місцевий) |
Цитата:
|
Прошу простить за лишнее беспокойство-нашел нежданно живущего рядом со станком родственника моего соседа.
Сегодня уже заберут. Еще раз спасибо за отзывчивость. |
Дякую Андрію Sobol. Посилки отримав. Тепер маю повне уявленя що до чого підмикати:beer:
|
Всем доброоо дня)Подскажите пожалуйста,где исать.Купили б/у Рено тягачи и з Франции и Австри.Нужно найти информацию по ВИН коду на официальном сайте.Полную историю зарегистр.обслуживания,т.е.резина,масло и всё всё.Подскажите пожалуйста,где можно найти такую инфу именно об этих автомобилях.
|
Цитата:
|
Доброго дня. Може хтось планує поїздку з Києва до Львова. Знайомому потрібно забрати цуценя. Спецом гнати машину досить таки накладно.
|
У темі 2 долучень
Допоможіть знайти кнопку або замінити на подібну. Стоїть на газовій плиті Бош, підпал газу. Оригінальний номер 492576, може бути і 492575, розмір 26Х9 мм. , 0.3А 250V , 5200000262Т120. Знята з виробництва, можливо в когось є подібна або порадить аналог.
|
https://master-plus.com.ua/plita/kno...ns-492576.html
а тут не питав?? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
отремонтировать ее нельзя ? |
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Може запхати в середину корпуса мікрік ? Закриті барахолка і радіо ринок, думаю знайшов. |
Так познаёмимось:nasmeshka:
Я пока не выездной,дома застрял, карантин.Единственное чем могу помочь.Есть координаты сервисных центров,попросить ребят своих пробить наличие и купить.Вопрос когда я её с Раши доставлю,первое что приходит в голову,это сентябрь.Можно будет немного быстрее,но это плюс500-750 рублей к её цене(передать автобусом).Если подходит такой вариант,давай попробуем,я только За. Добавлено через 2 минуты Я кстати гуглил по сайтам вчера эту твою кнопку.Она как с Боша,так и с Семёна.Есть ещё какие-то фирмы техники,где она стоит,но такие бренды я раньше не встречал))) |
Цитата:
Мне не горит, пока работает старая. До сентября буду искать, а там посмотрим. Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Скористайтесь послугами звичайної пошти! Ту фігню конвертом можно відправити! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Або на 10 євро запастись сірниками на надцять років.:D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Вони получають і поштою відправлять до Бандерштадта!!! Давай посилання де і шо, а я наших москаліків напрягу! |
Цитата:
Як взнати розміри? https://prom.ua/ua/p657122423-knopka-uzkaya-malaya.html |
По первой ссылке могу дистанционно провентилировать вопрос и приобрести при её наличии .
|
Цитата:
|
Цитата:
Тобі яку потрібно? Добавлено через 3 минуты Цитата:
Бо на сайті вона є, а в наявності не буде! |
Цитата:
|
Да,не спорю шо читают.Есть один такой ху*ло,с Севастополя кажись,Шура,У нас его забанили,а у соседей на "Старексклубе"обосрал меня с ног до головы, за то что я с "Бусовода"
|
Адмін перенеси з #2646 в болталку, будем с Щюром розбиратися).
|
Скинул координаты по ссылке ,товарищу в Питер.Обещал на днях дать информацию
|
Бусоводи, хто є найближе до Козлова, Козівського р-ну Тернопільщини?
|
Дякую Ігорю Безе за ремонт мого парового опалення, він це обожнює:D::friends::beer:
|
Всім привіт. Застукав демпферний шків...
Зараз знаходжусь в Аджамці. Завтра планую поїхати в Кіровоград, в пошуках... Можливо хтось з місцевих підкаже куди і де поїхати в пошуках? Чи хоч якусь розборку... О5О7О877О6 |
Дякую Володі vectra20 за консультативну допомогу в ремонті вебасти.
|
Спасибо Игорю igrok960 за помощь в Николаеве, Умерла коробка
|
Всім привіт. А є хтось з Рівного?
|
Цитата:
|
Велике спасибі Сергію SI27. Допоміг розібратись, з покупкою)))
|
У темі 1 долучень
Най вилчніша безмежна подяка Вячеславу Slavian,в допомозі в Смілій ! Сьогодні їхав з Києва,та й став по пити кави в Смілій,вентель радіатора посадив акум, завести так і не зміг,слава нашому бусоводівскому братству, видзвонив Вячеслава який без відмовно під їхав та прикурив моє авто.
|
Ну так Славян пропал в еще в 14 году, как ты его нашёл?
|
Цитата:
|
ну а ты не спросил, почему не заходит сюда
|
Цитата:
|
Добрый день. нужна помощь в Харькове, купить микроволновку по адрессу г. Харьков, ул. Отакара Яроша, 23 , и отправить на Сумы, не хотят отправлять почтой
|
Vaha, Привіт! Терміново не зможу, на протязі тижня, і більше подробиць,
|
Виталик, в 8 утра на созвоне, возможно получится
Номер я надеюсь есть |
На тижні у тому районі буду по любому.
|
У меня кум рядом там живёт, если актуально, договорюсь.
|
Васі Журавель велике дякую , за допомогу в купівлі електроінструменту .Дякую
|
Доброго!
Клубні, буду їхати дивитись машину у Володимир - Волинську. Не собі. Підскажіть де у місті є можливість зробити діагностику? А можливо хтось знає цю машинку <тиць>. Дякую! |
Цитата:
|
Доброго здоров'я банда? Є хто з Миргорода, Полтавської обл? Можна в лЫчку 0679272111, але на вібери, ватсап, телеграми, тому шо зараз за кордоном. Дякі.
|
У темі 2 долучень
Два фото, две эпохи, между которыми бездна .
Мне кажется, что существует заговор инженеров, которые только и думают, как бы всё усложнить и сделать жизнь как можно дороже.)) Это всё лирика, а реалии совсем другие. Огромное спасибо Володе vectra20 за помощь в лечении моего нагревателя. Третий визит на Зебру увенчался успехом- "мозги" заработали,помпа "закачала". И что интересно, абсолютно бесшумно. Зиму можно встречать в комфортных условиях. Еще раз-спасибо, летом будет продолжение.) |
А есть у нас кто-то из Винницы
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Маю мабуть дивне питання ... є хто на сході, хто міг би перевірити авто? Авто Пежо Партнер 2001 року, по віддаленому спілкуванню проблем там купа, останнього разу в рембаті ставили рейку, яку я їм відправив, і зломили трубку гура, яка в тому авто мабуть найдороща деталь...загалом питання в тому, чи є хто тямлячий, хто міг би підїхати в Авдіївку чи Новотроїцьке пощупати що реально треба робити? Я б і сам махнув, але з Києва до добіса часу і коштів на соляру, тому махнув би якби точно знав які деталі потрібні...
ПС авто добровольців (аеророзвідка) і сумісно благодійного фонду допомоги авдіївцям |
Цитата:
|
Алексеевка (Харьков) Есть кто ?
Хочу купить вел. малому. Глянуть , забрать, отправить ... |
Цитата:
|
Андрюхе /Bircha, ещё раз огромное спасибо .За организацию производства и за участии в доставке изделий из гранита!!!
|
Парни, а кто-то из Кириловки есть у нас?
И из Нежина? |
Игорь что надо в Нежине ?
Сам в ближайшее время там не буду но есть знакомые . |
Спасибо Андрею "Sobol" в решении маленького вопроса по Франковску .
|
Потрібно допомога форумчан . Шукаємо сальники цилінра для пневмопреса , оригінальних немає , підбирали серед доступних , довго не ходять .
Розміри паза в поршні ; 49 * 4 , диаметр циліндра 55 . Буду вдячний за пораду . |
Rulik, Скинув у вайбер.
|
mehanik немає там , дякую! Це старий радянський прес
|
Цитата:
|
Може тут, колись стикався по роботі, наче якість норм. (не реклама)
https://economus.com.ua/ |
https://podshipnik.ua/ попробуй тут
|
У темі 1 долучень
Доброго вечора! Чи не підкаже шановне товариство, де можна придбати такі кліпси?
|
Аліекспес якщо не горить і багато. База Автозвуку якщо горить, тим паче багато моделей вони продають свого виробництва по 5-10 грн, а не по 50 як авторинок чи епіцентр
|
WolkCub, а посиланнями не поділишся?
|
Всім привіт. Потрібно форсунку 9674973080 на пежо 308. можна і б/у якщо провірена. Може хто знає у кого перевіреного можна взяти?
|
Цитата:
Было бы конечно быстрее если знать с какой машины и что держало. Добавлено через 4 минуты https://avtozvuk.ua/avtokrepezh-15543/p155351 кажись воно |
WolkCub, дякую!
|
Цитата:
|
bayk777, Саша, дякую!
|
Цитата:
|
тут трохи є по кліпсам https://www.drive2.ru/l/505049672176370293/
Купував на екзисті |
Цитата:
|
Всім щиро вдячний за відповіді.
Сьогодні купив на Лоскі по 9грн\шт. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Большая благодарность Игорю Беза за решение проблемы в плане понижения температуры в техническом помещении!)
|
В очередной раз спасибо Игорю(Механик) за опять таки очередную операцию по спасению меня и краза
|
Нема за що, Звертайся.;)
|
Привет. А нету среди здесь толковых холодильщиков? Нужна грамотная консультация.
|
З Володимир Волинського е у нас люди?
|
Васе Juravel и его бойцам с сервиса,очередная благодарность.В решение вопроса, по ремонту моей "Самой любимой"болгарки.Рекомендую:vo:
|
Цитата:
|
Цитата:
Боши служили без ремонтів до повного стирання якорів. Нові кітайські якорі вилітають за тиждень- два! Тому краще придбати нову "болгарку". Дніпро-М, банальний кєтай! |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Метабовська 650-ватна 125-та болгарка працює з 2014-го року. Не так, щоб кожен день, але, часто, в жорстких режимах - не один десяток йоршів на ній стер.
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Але, ДнєпроМ не куплю :D |
Цитата:
|
Були в мене болгарки Бош, відпрацювали до повного зносу без проблем!
Прийшов час їх поміняти, але тепер чомусь кришки редукторів в яких підшипник пластмасові, а не люміневі як було раніше! І на Бошах і на Метабо! Краще бери з регулюванням обертів. |
Цитата:
|
Дніпро-М це схоже назва якогось містечка в Кітаї на п'ять...десять мільйонів мешканців!
Це як Макдональдз - обслуговування вищій клас, а їсти нема чого! Так і Дніпро-М, магазинів понатикували яскравого кольору, а довіри до інструменту нема! Ну прямо "МММ" якесь! Як до речі і до сьогодняшньої "Макіти". Добавлено через 2 минуты Цитата:
230 мм можно і без регулювання, там обороти не великі! |
"Любимая болгарка"Bosch GWS 19-125CIE.В моей "коллекции" УШМ-ок,их дохрена,от 115мм и до230мм, исключения 180 мм(не зашла как -то) .Ну эта ну самая-самая "Любимая":nasmeshka:До этого был DeWalt 125мм ,с регулировкой оборотов и движком на 1,5 кВт.Тоже машина :vo:
Добавлено через 10 минут Вопрос "Нафига?"Ну я например трубы для пластиковой канализации режу,алюминий.Что то, что то, материалы вязкие.Накрутишь на 3-4 ,и пилить себе спокойно без всякого там напряга.Камень природный на полоски резал,когда на летнем душе углы отделывал.Прикрепив к верстаку болгарку и поставив на "1"регулятор оборотов резаный край камня проходил щёткой,тем самым придавая торцу среза на камне более природный вид.А на 10-12000 об/мин,я думаю что такого ты хрен сделаешь:nasmeshka: Добавлено через 21 минуту [QUOTE=Вова4ка;466301]Думаю что перейду на эту марку инструмента. Давно смотрю на нее. Хороший инструмент,сам не одну единицу этого бренда имею в своём арсенале.Дорого,но очень доволен. |
BLACK DECKER хорошие, пользуюсь уже 4 года, тьху тьху тьху пез ремонта
|
Цитата:
Цитата:
За алюміній - згідний (часом щось дрібне простіше ручною ножовкою відпиляти), пластик - якось пофіг . Цитата:
|
У меня весь инструмент DWT и скажу что ничем не уступит более именитым брендам. На сварке-рихтовке-зачистке-шлифовке болгарки по 2-3 года выхаживают! и это на СТО и работали ими каждый день прохвессианалы! Последние, две болгарки, что я покупал уже Китай, но сделаны качественно. В Украине есть оф.сайт где я их и покупал одна 180, вторая 125, так там и сказали, что сделано в Китае для DWT.
|
Обращаюсь к форумчанин Днепра,в районе улицы Жуковского стоит авто жены ,машина с оккупированой территории нет заднего стекла (разбили осколками снаряда),стекло заказали должно на днях прийти на новую почту около 3 км от этого места.Вопрос собственно в том что б кто-то может с ней съездить забрать стекло на новой почте и заехать на сто поставить стекло- посоветуйте место где могут поставить профессионально стекло,сама боится ехать тк не знает города
Мой тел 0669339304 буда рад за любое содействие |
Цитата:
Аркон Смартфон в неї є? Гугл мапс доведе, СТО "Аркон" в Гуглі є, навіть адресу вводити не треба! Там трошки спуститись треба від Жуковського, по тихих провулках. |
Дякую,Віталій.Машина з Бердянську доречі
|
Цитата:
А де вона під обстріл попала? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:37. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©