Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання та тюнінг (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=111)
-   -   Выбор БУСА (https://busovod.ua/showthread.php?t=7857)

alabaster 05.11.2015 15:12

Re: Выбор БУСА

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 347386)
Купиш машину, на роботу пішки ходити вже не будеш! Перевірено! Факт!

знаю це по собі і навіть не сперечаюсь! :ok:

vitos svp 05.11.2015 15:13

Цитата:

Допис від alabaster (Допис 347384)
з оригінальними пасажирами у нас проблеми, а переробки не дуже хочеться. не пристосовані вони для перевезення пасажирів, тим паче таких дорогих мені як донька і дружина.

Чого ти віришив шо с фургона не можна зібрати оригинального пассажира. Питання тільки ціни і часу!

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 347385)
Так є ж знайомі з бусами. Невже не допоможуть? Навіть небезкоштовно, все одно дешевше. Ну а якщо просто хочеться авто мати, то вже інша справа.

Ти зараз зможеш від машини відмовитись? Стати пішоходом!

alabaster 05.11.2015 15:16

Цитата:

Так є ж знайомі з бусами. Невже не допоможуть? Навіть небезкоштовно, все одно дешевше.

ці - не допоможуть, та і напрягати когось не дуже хочеться. ставлю себе на місце власника буса - не хотів би щоб мене сіпали кудись постійно.

Цитата:

Ну а якщо просто хочеться авто мати, то вже інша справа.

ну давайте спробуємо дійти якихось висновків з такої точки зору:
машина потрібна поїхати у справах по місту, пасажирів до 5, інколи вантажі (мішки, рюкзаки, ЧОВЕН без двигуна, намет)

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 347388)
Чого ти віришив шо с фургона не можна зібрати оригинального пассажира. Питання тільки ціни і часу!

не маю бажання гратися із конструктором. і гаражу не маю, тільки місце на стоянці поруч з іншими машинами. хоч у родичів є гаражі...

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

я третій місяць пішохід! зберіг вже купу нервових клітин!

vitos svp 05.11.2015 15:20

Цитата:

Допис від alabaster (Допис 347391)
ці - не допоможуть, та і напрягати когось не дуже хочеться. ставлю себе на місце власника буса - не хотів би щоб мене сіпали кудись постійно.

ну давайте спробуємо дійти якихось висновків з такої точки зору:
машина потрібна поїхати у справах по місту, пасажирів до 5, інколи вантажі (мішки, рюкзаки, ЧОВЕН без двигуна, намет)

Добавлено через 1 минуту

не маю бажання гратися із конструктором. і гаражу не маю, тільки місце на стоянці поруч з іншими машинами. хоч у родичів є гаражі...

Добавлено через 1 минуту

я третій місяць пішохід! зберіг вже купу нервових клітин!

Каблук, оригинальний пассажир ваше ВСЕ! Краще бензиновий! Думаю вони будуть дешевше рівних їм універсалів, бо понтів все одно не получиться!
А човен резиновий входить разом з двигуном, і спати в трьох можно в машині, а не в наметі!

Яким чином нервові клітини до пішоходства?

alabaster 05.11.2015 15:23

ще б газ туди впихнути! газ в наших умовах досить вигідна штука, 7,5 років відкатав на газі - все супер.

на ринку моделькі які є? окрім добло

Вик123 05.11.2015 15:32

Цитата:

Читаєм уважно:meowth:
Цитата:

Бо кажучи чесно, якшо я б міг жити без машини, то певно робив би це із задоволенням.

alabaster 05.11.2015 15:34

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 347393)
Яким чином нервові клітини до пішоходства?

дратує манера наших водятлів, особливо на іноземних номерах, їздити як на фірі :duren::oh::ireful2::ireful2::ireful2::ireful2:

а так хожу собі пішки і не парюсь. тільки на пішохідних переходах, коли не пропускають.

а все ж таки, наскільки бус відповідає формулюванню "машина на всі випадки"?

vitos svp 05.11.2015 15:37

Цитата:

Допис від alabaster (Допис 347394)
ще б газ туди впихнути! газ в наших умовах досить вигідна штука, 7,5 років відкатав на газі - все супер.

Як дійде час міняти жінкину Кангу II, буде однозначно заміні на новий каблук, якої моделі, будемо дивитися і тест-драйвити, шо буде на той час!
- добло старий/новий і такий самий опель;
- кангу і такий самий мерседес ситан для понтів, можливо доккер, але ширшина не та;
- каддік;
- пежо/ситроен, одна машина з різними мордами.

Добавлено через 2 минуты
Цитата:

Допис від alabaster (Допис 347398)
дратує манера наших водятлів, особливо на іноземних номерах, їздити як на фірі :duren::oh::ireful2::ireful2::ireful2::ireful2:

а так хожу собі пішки і не парюсь. тільки на пішохідних переходах, коли не пропускають.

а все ж таки, наскільки бус відповідає формулюванню "машина на всі випадки"?

Я на переходах завжди машини пропускаю!
В кожного поняття тих "випадків" різне!

Добавлено через 9 минут
Цитата:

Кожен сходить з розуму по своєму!:nasmeshka:
Якщо издити багато сенс є! Якщо дом-дача-базар-рибалка, думаю не має сенгу вкладати гроші в газову устаановку і возити запаску у салоні, баллон у багажнику не сприймаю апріорі, тим більше на кузові тіпа універсал. Але можно придивитися до тамошніх заводських машинах на газу!

Шкодник 05.11.2015 17:46

Цитата:

Посмотри в продаже там логан продают универсал

Бус ЛТ 05.11.2015 18:06

Цитата:

Допис від alabaster (Допис 347372)
я оце ось думаю, а чи треба мені буса?

дивлюсь я на експерти/скудо, трафіки/віваро..

здоровенні машини! розхід більший, і гума там дорожча від легковиків, і помити дорожче і явно деталі дорожчі будуть...

не знаю чи я готовий переплачувати за високу посадку і аж за стільки місця в салоні, але мені явно не подобається відсутність обігріву і слабенький кондиціонер, відсутність ременів безпеки. тим самим відлякує і кангу із партнером/берлінго/добло.

може, ну його? може дивитись в бік універсалів - октава тур, логан, меган 3?

від автівки потребується все те саме що і в першому моєму повідомленні: возити сім'ю по місту, по вихідним на город чи рибалку чи в ліс, інколи вантажі - пара мішків барабулі або помідори з базару.

хочу 3 знайомих особисто власника бусів (Т4, Т4, Транзіт) в один голос говорять що якщо взяти буса, то машина на всі випадки в житті і не прогадаєш. що може порадити шановне панство?

Знаєш хтось може жити без машини, а хтось ні!ти як відчуваєш до якої категорії відносишся?бо наприклад я з дитинства заглядував на педалі, і надалі транспорт для мене це необхідність, мало того автомобіль батька і вгадай якого типу?звичайно бус, той сам старенький фольц. Лт28, гудував цілу сім'ю з чотирьох чоловік,мало того щей в інституті мене з братом протянув!так що якщо вибирати авто думаю це- бус!з бусом завжди на хліб з маслом буде.В:yes3:се що вище написано-це правда!

DenVivaro 05.11.2015 18:16

чем больше и современнее машина, тем дороже ее содержать. И если годовой пробег небольшой, то лучше считаю брать бензиновую машину

vitos svp 05.11.2015 22:30

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 347423)
Посмотри в продаже там логан продают универсал

Их там моного на базе логана и доккер и такой чемоданище лодги вроде называется.

SkyNET 05.11.2015 22:52

Цитата:

Допис від DenVivaro (Допис 347431)
чем больше и современнее машина, тем дороже ее содержать. И если годовой пробег небольшой, то лучше считаю брать бензиновую машину

Так тут палка о двух концах: дизель содержать дороже, но при малых пробегах он и требует меньше ухода соответственно, так шо особой разницы нету бензин или дизель. А вот у кого к чему дума ближе лежит: к бензиновой зажигалке или тепловозной тяге - это всё очень субъективно ))) Но вот на легковых малышах газовый балон вместо запаски или в салоне - это нуеговпень, я на такое точно не согласен...
Ну и, третий момент: бус он как-бы дороже маленькой в обслуживании будет, но при небольших пробегах и нечастой эксплуатации затраты на его содержание вполне приемлемые, даже на турбодизельные CDi; зато в практичности и по универсальности бусик даст фору всем типам кузовов, включая каблучков и минивэнов))

Шкодник 06.11.2015 04:55

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 347615)
Их там моного на базе логана и доккер и такой чемоданище лодги вроде называется.

Я про нашу ветку продажи

alabaster 06.11.2015 08:09

Цитата:

Допис від Бус ЛТ (Допис 347425)
Знаєш хтось може жити без машини, а хтось ні!ти як відчуваєш до якої категорії відносишся?бо наприклад я з дитинства заглядував на педалі, і надалі транспорт для мене це необхідність, мало того автомобіль батька і вгадай якого типу?звичайно бус, той сам старенький фольц. Лт28, гудував цілу сім'ю з чотирьох чоловік,мало того щей в інституті мене з братом протянув!так що якщо вибирати авто думаю це- бус!з бусом завжди на хліб з маслом буде.В:yes3:се що вище написано-це правда!

що мається на увазі - "з бусом завжди на хліб з маслом буде"? перевезення? хіба є такий попит? у нас куди не глянь - кругом буси. базарне містечко..
якщо тверезо розмірковувати, для мене авто не є необхідністю, але бажання мати автівку сильне.

SkyNET 06.11.2015 09:43

Цитата:

Допис від alabaster (Допис 347665)
що мається на увазі - "з бусом завжди на хліб з маслом буде"? перевезення? хіба є такий попит? у нас куди не глянь - кругом буси. базарне містечко..
якщо тверезо розмірковувати, для мене авто не є необхідністю, але бажання мати автівку сильне.

Мається на увазі, шо бус це потенційний інструмент для заробітку у будь-який час; хто хоче поставити на нього весь заробіток як основний, той шевелиться більше, а кому треба деякий час на перевантаження і пересидіти під час пошуку нового місця роботи, то бус не дасть голодати і впасти в сильну депресію)))
Був, наприклад, на Новій пошті на днях, то там об"ява: запрошують водіїв із своїми бусами на роботу, пропонують зарплату в 11 000 грн, соляру думаю вони дають)). Може для когось це і не багато якщо врахувати обслуговування мабуть за свої кошти, але не так і мало сьогодні, іне тільки на хліб з маслом може бути, а ще й на сало з шоколадкою запросто хватить))

alabaster 06.11.2015 09:47

не хватить :)
або ніколи буде купувати сало і шоколадки. з 7 ранку і до поки не розвезеш все і не позбираєш відправки. і в суботу так само....

Бус ЛТ 06.11.2015 18:13

Цитата:

Допис від SkyNET (Допис 347683)
Мається на увазі, шо бус це потенційний інструмент для заробітку у будь-який час; хто хоче поставити на нього весь заробіток як основний, той шевелиться більше, а кому треба деякий час на перевантаження і пересидіти під час пошуку нового місця роботи, то бус не дасть голодати і впасти в сильну депресію)))
Був, наприклад, на Новій пошті на днях, то там об"ява: запрошують водіїв із своїми бусами на роботу, пропонують зарплату в 11 000 грн, соляру думаю вони дають)). Може для когось це і не багато якщо врахувати обслуговування мабуть за свої кошти, але не так і мало сьогодні, іне тільки на хліб з маслом може бути, а ще й на сало з шоколадкою запросто хватить))

Повністю згідний!
Хлопці стою перед вибором буса, напевно трафік пас.,хто вже стикався з подібним вибором тоді порадьте, який мотор взяти,де краще купувати, чи пригнати з закордону грузовий потім переоформити, невіриться що вартість документів з мотором 2.0
винесе 4тис.уо!мій бюджет 10уо.Прошу допомогти з консультаціями;)

DenVivaro 06.11.2015 18:19

Цитата:

Допис від Бус ЛТ (Допис 347745)
невіриться що вартість документів з мотором 2.0
винесе 4тис.уо!

больше конечно потребуется

Григорий Саныч 06.11.2015 18:27

Бус ЛТ, авто в германии 7х годов стоит 3.5 4т евриков плюс растоможка плюс сертификат который стоит 4т евро плюс проезд туда и обратно или гонщикам 1т евро вот и подумайте сколько она выйдет????

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:09.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©