![]() |
Re: ищу трафик виваро примастар
Horton, Про "стоячие места" - это сильно! :D
|
стоячих? ;-)))
Добавлено через 32 секунды тогда понятно чего запрет использовать на маршруте |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
и не боятся получить по репе, если человек по телефону услышал одно, а прияхав через пол страны и потратив кучу времени и денег на дорогу узнаёт кучу другой информации... |
причем картина массовая, нагло врали почти все к кому ездили смотреть
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Всі пассажирськи буси с заводу мають зємні сидіння/дівани. Навіть в РЕ написано як це робити. |
Ви пере тим як писати - "зняття сидіння це переобладнання" - ДУМАЙТЕ!!!!!!
заводом-виробником навіть передбачена можливість зняття сидіння. Знімати можна. Встановлювати - НІ! Чому? (в нас це використовується просто щоб збити бабла) А не можна тому що при установці сидінь треба думати про їх правильність розташування і безпеку пасажирів! Тому й інститут існує з документами - Ви після переобладнання мали б показати там що у Вас все надійно, а не просто документи переслати. А коли знімаєте вже встановлені сидіння - Ви ніякої безпеки порушити не можете. і повторюсьь ще раз - ЗАВОД ВИРОБНИК АВТОМОБІЛЯ передбачає або розкладання або знімання сидінь для перевозки вантажу. А хто взагалі не вірить - я на бусі з 2+2 виїзджав в Польщу 3 рази. Потім коли поставив задній ряд - ще 2 рази виїзджав за кордон, в техпаспорті в мене 9 місць. Тому якщо є можливість треба брати 8+1. |
Цитата:
|
Цитата:
НІХТО НЕ ЗАВАДИТЬ МЕНІ, наприклад в жигуляторі, зняти задню сідуху, і накидати туди мішків з картоплею.(аби тільки верхні мішки, водію та пасажиру, не дали по тімячку, та не заважали безпечному керуванню). Це стосується також і бусиків. А от якщо по ТП- маємо скажімо 5+1 місць. А звідкись взялось 6+1, 7+1, 8+1. То вже і є самовільне переобладнання. |
проснулся. пол ночи трафики и виваро снились. крыша едет неспеша тихо шифером шурша...
|
Ром... а я тобі спробую нагадати ще раз - поїхали покатаєшся на трафіку без ЕСП!
ну йоптіть - давай.. і забий на ЕСП |
Цитата:
|
О, смотрю не я один....сны одинаковые:D
Добавлено через 1 минуту Завтра буду на базаре...если шо подходи....увидешь зеленого ижа....как новенький....то я...правда с утрица отъеду, там Леся будет сидеть....если шо звони |
Во блин, отмотайте десяток страниц обратно и посмотрите с чего начинали...
Добавлено через 3 минуты А може просто Галя балувана?) Була ж наче машинка, де все добре, тільки задня балка варена (вартістю пару-тройку тис.)? |
Рома... а Рома? може тебе підвезти завтра зранку на Чапаєвку?
Зайду до Алі гамбургера стопчу... заодно втрьох пройдемся по бусах на риинку? Можу підібрати десь від метро - заодно подивишся як трафік без ЄСП їздить :))))))) |
Цитата:
выбирай 1 ижик ( без есп) 2 шкода ( выключу аср) 3 трафик ( без есп, но быстрый) |
https://auto.ria.com/auto_renault_tr..._16331810.html 11 С ДОКАМИ ГРУЗ 5+1
Добавлено через 1 минуту Цитата:
и завтра я хочу эту смотреть https://auto.ria.com/auto_renault_tr..._13171053.html компания не помешает. скорее всего поедем к Вектре и потом на яму рядом гдето. Добавлено через 2 минуты и еще где вин пробить по пробегу? вин вечером будет |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:39. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©