Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   IT технологіі (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Выбор телевизора (https://busovod.ua/showthread.php?t=10617)

Каспер 27.01.2020 22:16

Re: Выбор телевизора

Буквально півроку тому почав вивчати тему телевізорів, так як захотів обновити свій тв. Також 4к, смарт на андроїд, хороша матриця, діагональ від 50.Перечитав купу тем на форумах, зокрема 4pda та ixbt.
Для себе виніс такий висновок. Брендове ( самсунг, лижа, Соні) з хорошими характеристиками стартує від 1000 уйов. Найкращі матриці– олед. Знову ціна від 1500. Ще квантові точки, але знову ціна. Довго читав, перебірав, ходив по магазинах. Зупинився на "китайцях". Роздивлявся і ксяомі, так як і в мене і в дружини телефони цієї марки. Але то телефон. Те, що ксяомі до цього часу не оптимізувала свій смарт під український ринок, говорить про погану технічну підтримку, плюс дешева самсунговська матриця класу С. Відпало.
У Ківі перші моделі були непогані, наразі це просто шлак.
Зацікавив Скайворз. Лижовська матриця класу А. Плюс лижовський процесор відеобробки. Смарт на андроїді. Але, є жирне але. У недорогих лижовських матрицях неповноцінний 4к. Там замість RGB матриці всановлена RGBW. Добавлений ще білий субпіксель. Відпав.
Тому я зупинився на торговій марці Hisense. Зосталось тільки вибрати модель. Модель була вибрана, дочекався "чорної п'ятниці" та придбав собі tv.
Hisense 50b7700uw. Діагональ 50, 4k, матриця VA класу А від AU Optronics ( виробник матриць для айфонів та олед-матриць для самсунг), смарт на андроїд, HDR 10+, HLG, Dolby vision, MEMC (уплавнялка), бомбезний об'ємний звук, безрамочний дизайн. Головне ціна. На момент покупки 13499 грн. Телик класний, не побоюсь порадить. Найкраще співвідношення ціна/якість.55 діагональ наразі коштує 16999 грн. Офіційний дилер мережа магазинів Фокстрот.
Пи. Си. Буквально на днях появилась нова модель Hiense 55q8600uwg на квантових точках. Характеристики взагалі суперські, але ціна поки що зависока – 23999 грн. Гадаю до осені впаде до 16-18 тисяч.

Добавлено через 10 минут
Bircha, також юзав цей тюнер, просто суперські вещ. Особливо фільмові ресурси. Продав, оскільки наразі дивлюся на смарті все через AForkplayer.

Piric 28.01.2020 12:07

Цитата:

Допис від Bircha (Допис 456517)
Сори с телефона печатал кое как, шо не ясно спрашуй

Та вроде расшифровал :D
:aiwan-hi:

DRB 28.01.2020 15:27

Xiaomi понизила ціни на всі ТВ (три штуки які доступні зараз)

55" мені не треба, 13000 грн сьогодні коштує,
от 43" за 8000 сьогодні маю потестувати, 4к за такі гроші...
32" малуватий - ціна зараз 4999 та і там нема 4к

Не така вже й велика ціна як за таку штуку зараз

Ціни скрізь однакові (дивлюсь лише на international). в Алло ще дають бонуси на карту Фішка, тому їх лінк
https://allo.ua/ru/televizory/xiaomi...l-edition.html

Результат опишу пізніше. Нарікання йдуть лише на погані баси в цьому ТВ. Але при цій ціні.... Далі буде...

vitos svp 28.01.2020 16:43

Коли на кітайські буси пересаджуватисть плануєте?

sergeyss9 28.01.2020 18:10

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 456532)
Коли на кітайські буси пересаджуватисть плануєте?

Отут китайці дали маху - всяких дуповозок хватає ,а от бусів шось не бачив :D

Aleksandrr 28.01.2020 19:42

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 456536)
Отут китайці дали маху - всяких дуповозок хватає ,а от бусів шось не бачив :D

Вони не дали маху ;) у 2007 році випустили groz polarsun, копію (як стверджує продавець) Toyota Hiace , зараз продається на рст за 3500$
Це лише що я бачив але щє чув що робили копію Mazda E2200, якось так)

Вова4ка 28.01.2020 20:14

Цитата:

Допис від Aleksandrr (Допис 456537)
але щє чув що робили копію

И Хендэ Н1 копия тоже у них есть.

evgesha 29.01.2020 00:29

JAC Refine, называется.А местами и получше Хёндэ будет.

adminavto 29.01.2020 07:21

Десь місяць назад купив SAMSUNG UE43RU7470UXUA, апаратом задоволений.

Каспер 30.01.2020 11:04

Цитата:

Допис від adminavto (Допис 456545)
Десь місяць назад купив SAMSUNG UE43RU7470UXUA, апаратом задоволений.

так, тв непоганий, сам його роздивлявся. Занадто дорого. Параметри не виправдовують ціни + білий з синюватим відтінком. Самсунги з хорошими параметрами починаються з восьмої серії або вже на квантових точках. Але там ціна за 49-50 діагональ вже від 24000.

Добавлено через 20 минут
Є купа тестів для перевірки фактичних параметрів тв. Але ніхто із продавців не дозволить вставити вашу флешку в вибраний тв до його покупки. Тому моя порада, просто пошукайте дома в інтернеті тестові ролики та запомніть ключові слова для пошуку в ютубі. Потім в магазині запустіть ютуб на бажаному тв і по ключовим словам знайдіть тести. самий простий це "японка на верьовке". Але він дуже добре показує, як тв справляється з динамічним зображенням. Ще є "dimming nest". Добре буде видно, як працює локальне затемнення + там, в ролику, є кольорові заливки на перевірку матриці на биті пікселі.

sergeyss9 30.01.2020 13:24

У темі 1 долучень
Цитата:

Допис від Каспер (Допис 456594)
так, тв непоганий, сам його роздивлявся. Занадто дорого. Параметри не виправдовують ціни + білий з синюватим відтінком. Самсунги з хорошими параметрами починаються з восьмої серії або вже на квантових точках. Але там ціна за 49-50 діагональ вже від 24000.

Добавлено через 20 минут
Є купа тестів для перевірки фактичних параметрів тв. Але ніхто із продавців не дозволить вставити вашу флешку в вибраний тв до його покупки. Тому моя порада, просто пошукайте дома в інтернеті тестові ролики та запомніть ключові слова для пошуку в ютубі. Потім в магазині запустіть ютуб на бажаному тв і по ключовим словам знайдіть тести. самий простий це "японка на верьовке". Але він дуже добре показує, як тв справляється з динамічним зображенням. Ще є "dimming nest". Добре буде видно, як працює локальне затемнення + там, в ролику, є кольорові заливки на перевірку матриці на биті пікселі.

Трохи доповню .Так як не кругом в магазинає є інтернет ,а іноді попадаються продавці (барани) в яких роутер на 5 мегапікселів :dash2:
Зкидуєм на флешку отакі файли і перевіряєм на биті пікселі та засвєти .Ну і в добавок закинути пару фільмів/кліпів в хорошій якості. Головне нікому не казати що хочу перевірити матрицю - коронна фраза "просто дивлюсь фотки". Таким макаром був куплений не один тв , навіть в Ельдорадо - де така послуга коштує 300-400 грв.

Каспер 30.01.2020 20:31

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 456600)
Таким макаром був куплений не один тв

я купляв у Фокстроті, то там категорично відмовились вставляти в тв будь-яку флешку, навіть їхню. Тому виручили тести в ютуб і того було достатньо.

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 456600)
а іноді попадаються продавці (барани) в яких роутер на 5 мегапікселів

Мені вішали лапшу, що у Hisense дешева самсунговська матриця і пропонували купити Соні за 32 тисячі :D

Piric 07.02.2020 08:07

Стояли рядышком Hiense 55q8600uwg и Sony KD55XG8096 шла одинаковая картинка , разница по изображению огромная, в пользу Соньки .

Bircha 07.02.2020 18:32

а покрутить настройки? продаваны специально ставят настройки что бы продать то что нужно ;)

Piric 07.02.2020 19:59

Не знаю , сравнивал не в одном магазине , везде одно и тоже .
Андрей а дениска это для спутника я так понимаю , а если мне только для нета что порекомендуеш ?

Bircha 07.02.2020 21:28

Цитата:

Допис від Piric (Допис 456807)
Андрей а дениска это для спутника я так понимаю , а если мне только для нета что порекомендуеш ?

Ну как бы да но и интернет часть у него не слабая, ну а так в телике есть смарт как вариант ну или андроид бокс предпочтительней даже чем телик с андроидом.

например такой вариант хотя мне и дениски хватет

DRB 08.02.2020 11:07

Цитата:

Допис від DRB (Допис 456530)
Xiaomi понизила ціни на всі ТВ (три штуки які доступні зараз)

55" мені не треба, 13000 грн сьогодні коштує,
от 43" за 8000 сьогодні маю потестувати, 4к за такі гроші...
32" малуватий - ціна зараз 4999 та і там нема 4к

Не така вже й велика ціна як за таку штуку зараз

Ціни скрізь однакові (дивлюсь лише на international). в Алло ще дають бонуси на карту Фішка, тому їх лінк
https://allo.ua/ru/televizory/xiaomi...l-edition.html

Результат опишу пізніше. Нарікання йдуть лише на погані баси в цьому ТВ. Але при цій ціні.... Далі буде...

Загалом покористувались і що я скажу - телевізор просто БОМБА за свої гроші. Проблем з ним жодних, працює ідеально, але треба брати діагональ побільше тим хто дивиться 4к

І все ж можна було б більшу яскравість. Думаю, якби на нього світили прямі сонячні промені то було б погано видно. Але реально - бімба. Задоволений на всі 100.

По звуку те що люди пишуть - вистачає повністю. Звісно що нема ефекту кінотеатру з серйозними басами.

Реально не відчуваються якісь тормоза які я бачив на смарт телевізорах ЛЖ, воно працює. І рекомендую.

Каспер 08.02.2020 11:38

Цитата:

Допис від Piric (Допис 456794)
Стояли рядышком Hiense 55q8600uwg и Sony KD55XG8096 шла одинаковая картинка , разница по изображению огромная, в пользу Соньки .

Такі бренди, як Соні, лижа, самсунг, дуже некисло платять торговим мережам, щоб ті продавали їхню продукцію першочергово. Тому продавани накручують їхні тв в дефолтний режим (на максимум можливостей). Ці дві моделі, які ви роздивлялися, навіть порівнювати не можна. У соні звичайна ІРС матриця проти VA на квантових точках та 60 Гц проти 120 у Хайсенса.
Ось сайт, де можна подивитися характеристики тв та моніторів
https://www.displayspecifications.com/ru

vitos svp 09.02.2020 07:29

Цитата:

Допис від Каспер (Допис 456822)
Такі бренди, як Соні, лижа, самсунг, дуже некисло платять торговим мережам...

В тебе дисонанс якись получився!:lol:
Вони їм свою продукцію безкоштовно дають? А потім ще і приплачивають?

Беза 09.02.2020 16:43

ну и радостная весть, производитель самсунг начал отлучать серые тв от бога

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:25.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©