Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Вибір та відгуки Опель Віваро,Рено Трафік (https://busovod.ua/showthread.php?t=9014)

RomaS 11.05.2016 06:35

Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

Александр7828, конструктивная особенность, не лечится.

Darts-Trafik 20.06.2016 16:03

Цитата:

Допис від ferro (Допис 379411)
думаю просто на дешевле пересесть

Дешевле чем что? Чери?!
Мне машинка нравиться. Сын взял дизельную 1.9,2008г.,120л/с-едет очень бодренько. Мягкая и тихая,но я там сижу-типа попой на асфальте:) Пока обкатываем и доводим до ума.

vitaha 29.06.2016 00:02

Здравствуйте, собратья.
прошу проникнуться ситуацией.
Имею Хюндай гетц 2008года.
Хочу(и занимаюсь б/у мебелью(перетяжка, реставрация и т.д.)
Вожу в связи с этим за собой прицеп, что не есть удобно.
Хочется буса. Долго курил всевозможные форумы, остановился на варианте для себя - трафик лонг 1,9 сотка. Загорелся, капец.
Теперь по деньгам. Поставлю за гетца 6000, продам за 5500. Плюс кровных есть до 2000 американских максимум. Всего 7500.
И получается что за эти деньги могу взять 10ти!-летнего трафика, в которого нужно вкладывать и вкладывать(потому что ездить нужно будет много.
Хочется чего-то посвежей, но за эти деньги на ум приходит только пежо эксперт дорестайл(до 2006-го воде бы года). Понимаю, что машина рабочая, и будет дешевле в обслуге, но блин, машина единственная в семье, и не могу я без слез смотреть на ее "экстерьер". это же печаль.
Откройте глаза, может не стоит бояться 10-тилетнего грузового буса, или все-таки для моих целей лучше взять что-то на подобие логана мсв с фаркопом и дальше тягать прицеп, если на свежий трафик денег нету?
Или еще какие варианты?

HAMANN 29.06.2016 01:01

Важен не возраст Трафика, а его состояние. Моему Трафику уже почти 12 и очень даже бодренький. А если брать грузовика, то и париться совсем нечего. Можно достаточно свежего пригнать и по деньгам будет не плохо. На грузовики как не крути, а растаможка выгодная.

vitaha 29.06.2016 02:10

:) бюджет 7500, за эти деньги про "свежак" из европы мечтать не приходится. При этом я реалист и понимаю, что 10лет это минимум тыс 500 пробега...

Вик123 29.06.2016 04:51

vitaha, тебя послушать, так десятилетние графики живут на сто, а их хозяева седеют в магазинах автозапчастей...:nasmeshka:

olexa 29.06.2016 08:47

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 380238)
десятилетние графики живут на сто, а их хозяева седеют в магазинах автозапчастей...

Ну так, приблизно, і є!:drag: За незначним винятком!:maybe: Тим більше, що взявши 10-12 річного, через пару років матиме 15-20-ти. Як за ним не доглядай, а роки беруть своє, нічого нема вічного, на жаль. Мій, бл... уже 9-ми річний, а наче вчора брав ще три-річног. Бампер передній зняти не можу(ну не пече правда ще), закис саморіз і при спробі відкрутити обламалась пластмаска кріплення - так і залишив. І такої дрібнички з кожним роком стає все більше і більше...

Вик123 29.06.2016 08:56

"Всё хреново!!! И это я ещё оптимист!":lol:

Добавлено через 4 минуты
olexa, насправді все може бути трішечки не так. Все залежить від нашої особистої думки по цьому питанню.

olexa 29.06.2016 22:55

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 380248)
насправді все може бути трішечки не так. Все залежить від нашої особистої думки по цьому питанню.

При чому тут думки?:no: Мо авто, в цілому, молодшає з часом? Шось на своїх машинах не помічав такого явища.

Вик123 30.06.2016 03:27

Цитата:

Допис від olexa (Допис 380316)
При чому тут думки? Мо авто, в цілому, молодшає з часом? Шось на своїх машинах не помічав такого явища.

Стан автівки та кількість/складність поломок визначається суто віком машини?
Вважаю, що практично всі автівки на вторинному ринку с пробігом більше 100т будуть приносити новим власникам деякі сюрпризи. Лише ставлення власника машини до цих сюрпризів буде визначати ступінь щастя обладанням автівкою.

olexa 30.06.2016 08:44

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 380322)
Стан автівки та кількість/складність поломок визначається суто віком машини?

Не прямо, а опосередковано - так! Ну хіба що заміниться 100% деталей після N-років експлуатації, при чому комплексно, так % з 80 за раз.
Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 380322)
Лише ставлення власника машини до цих сюрпризів буде визначати ступінь щастя обладанням автівкою.

Мабуть не ставлення, а наявність зайвих коштів, які ще треба "вбухати" у таке авто. Я маю на увазі не витратки, а щось суттєве. Тут уже на форумі спостерігалось кілька таких "щасливих", які взяли за мінімальні кошти авто, а потім ще додавали, приблизно, стільки ж, аби довести його до путя! Тобто робили 2х вкладень, а чи не краще було заплатити 1,5х при покупці і не мати головняка?
А по темі, - то пораджу, все-таки, автору питання:
Цитата:

Допис від vitaha (Допис 380234)
все-таки для моих целей лучше взять что-то на подобие логана мсв с фаркопом и дальше тягать прицеп, если на свежий трафик денег нету?

Тим більше, що меблі всякі бувають, а бус, будь який, має обмежений, все-таки, внутрішній об"єм.

Вик123 30.06.2016 08:56

Цитата:

Допис від olexa (Допис 380333)
Не прямо, а опосередковано - так!

З цього приводу у кожного свій досвід. Хтось тривалий час переймається через заіржавілий саморіз, а хтось за кілька хвилин його міняє і далі насолоджується життям.

olexa 30.06.2016 09:16

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 380335)
хтось за кілька хвилин його міняє і далі насолоджується життям.

Якщо він вийшов без проблем - то так, а коли ні? Коли це потягло за собою ще низку проблем, та ще й таких, що годі було сподіватись і, головне, саме через віковий показник, як то старіння металу, пластмаси, гуми. Думаю, треба закінчувати дискусію - у кожного свої уподобання - хтось мліє від "старців", а кого дратує "геморой" демонтажу деталі через старість, - тут кожному своє!

Вик123 30.06.2016 09:27

Цитата:

Допис від olexa (Допис 380336)
Думаю, треба закінчувати дискусію

:+1:

Freedom 30.06.2016 14:25

vitaha, якщо попадеш не ушатану машину нема різниці яка модель будеш вкладати більше/менше то як повезе, я мав пежо і скудо тих років 2004-2006 це хороші машини дешевші в експлуатаціі чим трафіки тому подібні но програють в обємі кузова і сам кузов а точніше стійкість до корозіі краща в трафіків, я пару тижнів тому продав скудо 2006 р. Ориг. Пас. Покупець довольний шукав якраз імено таку для роботи. А мені трохи замала і по обєму і по кількості м. І тепер шукаю або лонг або довг трафік но тільки пас. Є не погані т4 но ціна космос в порівняні з віваро та навіть з т5 і віто новим. Доречі за 7500 реально знайти якщо не принципово пас грузовичка в досить гарному стані, ... і ще вкладень потребує кожне авт, і треба мати і резерв для випадку, наприклад в мене машини не довго рік два і продав, в середньому на кожну машину по 400-500:уо йшло но половину з машин продав з поверненням вкладень, хоча це не були капітальні рем. Так що нема чого боятись купляй що подобається і нащо будуть кошти щоб обсл.

Ispanec 18.08.2016 23:41

Всем привет,ищу трафик,виварик итп,ребята подскажите что можно сказать по такому экземпляру,комплектация,мотор и.т.д? Профессиональным взглядом так сказать)
ПС понимаю ванговать по фото тяжело,но всё таки инересно услышать ваше мнение
http://rst.ua/oldcars/opel/vivaro/op...gallery-photos

ВОЛЬДЕМАР 18.08.2016 23:48

Вангую шо пробіг скручений. За задні фонарі, вбив би. Ну, і розписав класно. Скажу так, їдь на Лоск, і щупай вживу. Плюс по моєму хтось з Харківських козаків має КЛІП.

Ispanec 18.08.2016 23:52

Цитата:

Допис від ВОЛЬДЕМАР (Допис 385821)
Вангую шо пробіг скручений. За задні фонарі, вбив би. Ну, і розписав класно. Скажу так, їдь на Лоск, і щупай вживу. Плюс по моєму хтось з Харківських козаків має КЛІП.

КЛIП это что?:ah:

Freedom 19.08.2016 00:50

Ispanec, кліп...кліп, не очима.... а чудо для діагностики твого майбутнього коня.... порада без комп діагностики навіть не думай купляти авто.... як на мене то ціна завишена твого варіанту

orbital 19.08.2016 06:17

Цитата:

Допис від ВОЛЬДЕМАР (Допис 385821)
Вангую шо пробіг скручений. За задні фонарі, вбив би.

+100, при чем скручено очень немало.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:53.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©