![]() |
Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик
Цитата:
Впевненний що в перших трафіках втановлювались ланцюги кращої якості чим в більш пізніх. От і з цього висновок- що комлект ГРМ встановленний на моїй автівці краще чим якийь з виробників типу металгавнучо. Цитата:
Питання про ГРМ(ланцюг) мене цікавило з самого початку експлуатації. Так от.- Комплекти ланцюга інших виробників, з"явились тільки останнього часу. До середини 2014 року були доступні партс номери комплектів 7701476597 та 130C12127R. При чому. При пошуках аналогів на європейських сайтах. Результатів не було виявленно. Окрім партс номерів по Опелю і Нісану. Зараз же будь- ласка: FEBI BILSTEIN 30639 Direct Cross Interchange FAI AutoParts TCK58 Direct Cross Interchange RPK RPK1320C Direct Cross Interchange SK SK1320C Direct Cross Interchange SWAG 99130639 Direct Cross Interchange RPK SK1320C Indirect Cross Interchange FAI Au... TCK58 При чому. На сайтах з европи. Я щось не знаходив пропозицій та партс номеру, по комплекту ГРМ для двигуна M9R від так названного виробника МЕТАЛГАВНУЧО. Грайтесь далі. Бажаю успіхів. ;) |
Цитата:
у меня на авто с 270 000 пробега - имела выработку по зубьям.. так что кто тут играется еще не понятно я или Вы со своей верой силу цепи 2007 года )) Цитата:
|
Цитата:
Мені достатньо слів людей, яким я довіряю. Результат довіри те що - до ціх майстрів їздив за 350 км. Від Києва в провінційне містечко Хмільник, Віницької обл. Цитата:
Ось відгук людини яка "для впевненності" замінила комплект ГРМ при приблизо Вашому пробізі.. https://busovod.ua/showpost.php?p=207435&postcount=241 До речі. По мимо "Бусовода" є ще один корисний ресурс, де читати не перечитати по Трафвіваропрімастарам. Що й робив з початку 2011року. А в вересні того ж року, після восьми місяців вчитувань, придбав буса зі "СТРАШНИМ" двигуном M9R. Те що Вам в новинку, там вже жовано пережовано по триста разів. Вже навіть писать там нема про що. Сиди тільки та читай. http://www.renault-club.kiev.ua/foru...?showforum=101 |
Цитата:
Хотя все кто смотрел авто(2011,07месяца), в идеале все запчасти оригинал 2011 года.. хотя меня это даже пугает, что со временем это придется менять))) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Хоча і опелевськи йшильдік, мені подобався більше. А ще більше- нісановський. :) |
Цитата:
|
Цитата:
А взял опель потому что значок рено мне не нравится )), хотя внутри все комплектующие рено и движок ниссан )) я б японцев убил за этот выем форсунок на авто... ибо эти электромагнитные (после 2010) хрен с завода выйдут..)) хотя изготовив (со знакомым) качественное приспособление для вырезки форсунки понимаю что теперь на этот момент уйдет до 6 часов максимум, если распыл (каленый) не вылазит.. |
Цитата:
|
Цитата:
Я ось наприклад шукав автівку в нормальному стані. А вже шильдик на решітці та на аірбегу керма, розглядувався як бонус. У мене зараз там вагіна правда геометричної а не анатомічною форми. І я нею задоволенний. Задоволений не в сексуальному плані. А задоволений автівкою.:D В сексуальному плані є інші приорітети. :) |
Цитата:
|
Цитата:
Там 1 час максимум если распылитель не идет с перекурами... |
Цитата:
Приймай народ мого майстра з Хмільника;) Рекомендую:ok: Хто не знайомий з Юрком. Раджу завітати на реношний форум. |
shuma34, Ну ти вже загнув... щодо сексуальних вподобань:shock:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
незнаю может и быстрее получится тренироваться надо ))) просто первый раз приходилось по ходу приспособу подгонять, и фрезой идти вниз по чуть чуть, чтоб лишнего не на чудить.. инструмент подобрать ибо даже гайка возле меди не вылазила под гидравликой..так прикипело.. а так принцип понятен, не пьеза а электромагнитная после 2010 1. Ставишь гидравлику (приспособление) тянешь шпилькой 17х1 на 18х1 (или переходник от мерса) , если не пошла вырвало резьбу 17х1 (на форсе) 2. сверлим до кольца нарезаем резьбу 16х1 тянем гидравликой, отрываем по кольцо там, слабое место 3. Дальше нарезаем тянем, что то отрываем..а может и все... 4. если нет, дальше фрезами твердосплав до распыла... (вручную, периодически вынимаем стружку) 5. распыл вынимаем, если не идет как у меня нарезаем резьбу и тянем.. (не забываем он каленый и так просто нарезать там не получится, нарезали в нем резбу он не шевельнулся ))) ) 6.вынули, не забываем закрыть отверстие в камеру.. 7.фрезами твердосплавными до меди.. а там все знают..)) Самое главное что без приспособ и фрез нормально вы ничего не сделаете и в канале ничего вы не высверлите качественно - это точно..)) |
Alekss II, Сверление дрелью ручной или приспособой?
|
Цитата:
|
Цитата:
А почему так долго? почему так долго не объявлялся тут? Юра приветствую. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:12. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©