Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Вибір та відгуки Опель Віваро,Рено Трафік (https://busovod.ua/showthread.php?t=9014)

shuma34 09.11.2015 10:49

Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 344570)
Тада цепка с не явным пробегом 387 000 самое лучшее ))) а Вы уверены что она там не как выговорите МЕТАЛГАВНУЧО ))

В деяких речах про які говорю впевненний.
Впевненний що в перших трафіках втановлювались ланцюги кращої якості чим в більш пізніх.
От і з цього висновок- що комлект ГРМ встановленний на моїй автівці краще чим якийь з виробників типу металгавнучо.
Цитата:

Вы уверены что она там не как выговорите МЕТАЛГАВНУЧО ))
Володію автівкою з 2011 року.
Питання про ГРМ(ланцюг) мене цікавило з самого початку експлуатації.
Так от.- Комплекти ланцюга інших виробників, з"явились тільки останнього часу.
До середини 2014 року були доступні партс номери комплектів
7701476597 та 130C12127R. При чому. При пошуках аналогів на європейських сайтах. Результатів не було виявленно. Окрім партс номерів по Опелю і Нісану.
Зараз же будь- ласка:
FEBI BILSTEIN 30639 Direct Cross Interchange
FAI AutoParts TCK58 Direct Cross Interchange
RPK RPK1320C Direct Cross Interchange
SK SK1320C Direct Cross Interchange
SWAG 99130639 Direct Cross Interchange
RPK SK1320C Indirect Cross Interchange
FAI Au... TCK58
При чому. На сайтах з европи. Я щось не знаходив пропозицій та партс номеру, по комплекту ГРМ для двигуна M9R від так названного виробника МЕТАЛГАВНУЧО.
Грайтесь далі. Бажаю успіхів. ;)

Alekss II 11.11.2015 18:00

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 348292)
В деяких речах про які говорю впевненний.
Впевненний що в перших трафіках втановлювались ланцюги кращої якості чим в більш пізніх.
От і з цього висновок- що комлект ГРМ встановленний на моїй автівці краще чим якийь з виробників типу металгавнучо.

Володію автівкою з 2011 року.
Питання про ГРМ(ланцюг) мене цікавило з самого початку експлуатації.
Так от.- Комплекти ланцюга інших виробників, з"явились тільки останнього часу.
До середини 2014 року були доступні партс номери комплектів
7701476597 та 130C12127R. При чому. При пошуках аналогів на європейських сайтах. Результатів не було виявленно. Окрім партс номерів по Опелю і Нісану.
Зараз же будь- ласка:
FEBI BILSTEIN 30639 Direct Cross Interchange
FAI AutoParts TCK58 Direct Cross Interchange
RPK RPK1320C Direct Cross Interchange
SK SK1320C Direct Cross Interchange
SWAG 99130639 Direct Cross Interchange
RPK SK1320C Indirect Cross Interchange
FAI Au... TCK58
При чому. На сайтах з европи. Я щось не знаходив пропозицій та партс номеру, по комплекту ГРМ для двигуна M9R від так названного виробника МЕТАЛГАВНУЧО.
Грайтесь далі. Бажаю успіхів. ;)

Вот скажите Вы реально видели состояние данного механизма (вашего) - или поверили мастерам, во всей этой конструкции самое слабое место не сама цепь, а как раз маленькая звезда - как раз на нее приходится самая основная нагрузка и большая выработка на ней и когда до определенного момента она сотрется - цепь (с ней все в порядке) просто перескочит когда вы поставите авто под горку на передачу или в других случаях..

у меня на авто с 270 000 пробега - имела выработку по зубьям..

так что кто тут играется еще не понятно я или Вы со своей верой силу цепи 2007 года ))

Цитата:

Номера производителей

AUTOTEAM : KCA050
BANNER : KCF050
CALIBER : KCC050
FEBI BILSTEIN : 30639
METALCAUCHO : 6060 , 06060
OPEL : 93161656 , 4431205
RENAULT : 130C12127R , 7701476597 , 77 01 476 597
RPK : RPK1320C
SK : SK1320C

shuma34 11.11.2015 19:00

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 348767)
Вот скажите Вы реально видели состояние данного механизма (вашего) - или поверили мастерам, во всей этой конструкции самое слабое место не сама цепь, а как раз маленькая звезда - как раз на нее приходится самая основная нагрузка и большая выработка на ней и когда до определенного момента она сотрется - цепь (с ней все в порядке) просто перескочит когда вы поставите авто под горку на передачу или в других случаях..

так что кто тут играется еще не понятно я или Вы со своей верой силу цепи 2007 года ))

А що міняє те що я не бачив цю зірочку?
Мені достатньо слів людей, яким я довіряю.
Результат довіри те що - до ціх майстрів їздив за 350 км. Від Києва в провінційне містечко Хмільник, Віницької обл.
Цитата:

у меня на авто с 270 000 пробега - имела выработку по зубьям..
Ой лі 270? ...
Ось відгук людини яка "для впевненності" замінила комплект ГРМ при приблизо Вашому пробізі..
https://busovod.ua/showpost.php?p=207435&postcount=241
До речі. По мимо "Бусовода" є ще один корисний ресурс, де читати не перечитати по Трафвіваропрімастарам. Що й робив з початку 2011року. А в вересні того ж року, після восьми місяців вчитувань, придбав буса зі "СТРАШНИМ" двигуном M9R.
Те що Вам в новинку, там вже жовано пережовано по триста разів. Вже навіть писать там нема про що. Сиди тільки та читай.
http://www.renault-club.kiev.ua/foru...?showforum=101

Alekss II 11.11.2015 19:16

Цитата:

Ой лі 270? ...
Ой ли)) на приборке 201 000, программой показало 270 000 меж сервисный интервал после того как его сбросил педалями (хотя шнурок не рено клип) а там в реальности кто знает )))

Хотя все кто смотрел авто(2011,07месяца), в идеале все запчасти оригинал 2011 года.. хотя меня это даже пугает, что со временем это придется менять)))

igrok960 11.11.2015 19:19

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 348767)
во всей этой конструкции самое слабое место не сама цепь, а как раз маленькая звезда - как раз на нее приходится самая основная нагрузка и большая выработка на ней и когда до определенного момента она сотрется - цепь (с ней все в порядке)

Вырабатывается и шестеренка и цепь + растягивается и менять только парой.

Alekss II 11.11.2015 19:23

Цитата:

Допис від igrok960 (Допис 348795)
Вырабатывается и шестеренка и цепь + растягивается и менять только парой.

это понятно )))

shuma34 11.11.2015 19:26

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 348792)
на приборке 201 000, программой показало 270 000

Ось того і не брав Віваро, що в в наших опельоофів не пробивається європейська база.
Хоча і опелевськи йшильдік, мені подобався більше. А ще більше- нісановський. :)

Анатольевич 11.11.2015 19:40

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 348800)
Ось того і не брав Віваро, що в в наших опельоофів не пробивається європейська база.
Хоча і опелевськи йшильдік, мені подобався більше. А ще більше- нісановський. :)

Да лааадна...:friends:

Alekss II 11.11.2015 19:56

Цитата:

Кстати говорят что оп ком и другие провода (кроме рено клип) на авто 2.0 показывают не корректные данные, это верно?

А взял опель потому что значок рено мне не нравится )), хотя внутри все комплектующие рено и движок ниссан )) я б японцев убил за этот выем форсунок на авто... ибо эти электромагнитные (после 2010) хрен с завода выйдут..))

хотя изготовив (со знакомым) качественное приспособление для вырезки форсунки понимаю что теперь на этот момент уйдет до 6 часов максимум, если распыл (каленый) не вылазит..

Eduard 11.11.2015 20:02

Цитата:

Ось того і не брав Віваро

А я шукав саме Vivaro, та ще й з двигуном 2.5, та ще й з сажотрускою, та ще й з лядою. І знайшов, і ні разу (поки 2.5 роки) не жалкую...:beach::):beer:

shuma34 11.11.2015 20:10

Цитата:

Допис від Eduard (Допис 348815)
А я шукав саме Vivaro, та ще й з двигуном 2.5, та ще й з сажотрускою, та ще й з лядою. І знайшов, і ні разу (поки 2.5 роки) не жалкую...:beach::):beer:

І правильно!
Я ось наприклад шукав автівку в нормальному стані. А вже шильдик на решітці та на аірбегу керма, розглядувався як бонус.
У мене зараз там вагіна правда геометричної а не анатомічною форми.
І я нею задоволенний.
Задоволений не в сексуальному плані. А задоволений автівкою.:D
В сексуальному плані є інші приорітети. :)

Alekss II 11.11.2015 20:11

Цитата:

Допис від Eduard (Допис 348815)

а мой ушел 2.5 с пробегом 110 000 (немец продавал), пока перегонщик раздуплялся )) -хотя наверно был не мой )) и угораздило с горя двух литровый купить ))

ГЮГ 11.11.2015 20:13

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 348812)
хотя изготовив (со знакомым) качественное приспособление для вырезки форсунки понимаю что теперь на этот момент уйдет до 6 часов максимум, если распыл (каленый) не вылазит..

А почему так долго?
Там 1 час максимум если распылитель не идет с перекурами...

shuma34 11.11.2015 20:20

Цитата:

Допис від ГЮГ (Допис 348823)
А почему так долго?

О. Юрко з"явився. :)
Приймай народ мого майстра з Хмільника;) Рекомендую:ok:
Хто не знайомий з Юрком. Раджу завітати на реношний форум.

Eduard 11.11.2015 20:24

shuma34, Ну ти вже загнув... щодо сексуальних вподобань:shock:

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 348820)
Я ось наприклад шукав автівку в нормальному стані.

Ось це головне, але я для себе ще додавав потужний двигун. Ох як мені штимує моя "бджілка"...

shuma34 11.11.2015 20:28

Цитата:

Допис від Eduard (Допис 348829)
shuma34, Ну ти вже загнув... щодо сексуальних вподобань

А пАгАвАрІтЬ? :ah:

Alekss II 11.11.2015 20:42

Цитата:

А почему так долго?

а может Вы и правы когда все под рукой и рука набита ..

незнаю может и быстрее получится тренироваться надо ))) просто первый раз приходилось по ходу приспособу подгонять, и фрезой идти вниз по чуть чуть, чтоб лишнего не на чудить.. инструмент подобрать

ибо даже гайка возле меди не вылазила под гидравликой..так прикипело..

а так принцип понятен, не пьеза а электромагнитная после 2010

1. Ставишь гидравлику (приспособление) тянешь шпилькой 17х1 на 18х1 (или переходник от мерса) , если не пошла вырвало резьбу 17х1 (на форсе)
2. сверлим до кольца нарезаем резьбу 16х1 тянем гидравликой, отрываем по кольцо там, слабое место
3. Дальше нарезаем тянем, что то отрываем..а может и все...
4. если нет, дальше фрезами твердосплав до распыла... (вручную, периодически вынимаем стружку)
5. распыл вынимаем, если не идет как у меня нарезаем резьбу и тянем.. (не забываем он каленый и так просто нарезать там не получится, нарезали в нем резбу он не шевельнулся ))) )
6.вынули, не забываем закрыть отверстие в камеру..
7.фрезами твердосплавными до меди..

а там все знают..))

Самое главное что без приспособ и фрез нормально вы ничего не сделаете и в канале ничего вы не высверлите качественно - это точно..))

igrok960 11.11.2015 23:10

Alekss II, Сверление дрелью ручной или приспособой?

SERIY VOLK 11.11.2015 23:54

Цитата:

А почему так долго?

оппа ! смирно ! вольно... Юрий батькович собственной персоной. снимаю шляпу и Добро пожаловать :beer:

vectra20 12.11.2015 00:10

Цитата:

А почему так долго?

вот именно....
А почему так долго?

почему так долго не объявлялся тут?
Юра приветствую.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:12.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©