![]() |
Re: Взаимопомощь
Ну так Славян пропал в еще в 14 году, как ты его нашёл?
|
Цитата:
|
ну а ты не спросил, почему не заходит сюда
|
Цитата:
|
Добрый день. нужна помощь в Харькове, купить микроволновку по адрессу г. Харьков, ул. Отакара Яроша, 23 , и отправить на Сумы, не хотят отправлять почтой
|
Vaha, Привіт! Терміново не зможу, на протязі тижня, і більше подробиць,
|
Виталик, в 8 утра на созвоне, возможно получится
Номер я надеюсь есть |
На тижні у тому районі буду по любому.
|
У меня кум рядом там живёт, если актуально, договорюсь.
|
Васі Журавель велике дякую , за допомогу в купівлі електроінструменту .Дякую
|
Доброго!
Клубні, буду їхати дивитись машину у Володимир - Волинську. Не собі. Підскажіть де у місті є можливість зробити діагностику? А можливо хтось знає цю машинку <тиць>. Дякую! |
Цитата:
|
Доброго здоров'я банда? Є хто з Миргорода, Полтавської обл? Можна в лЫчку 0679272111, але на вібери, ватсап, телеграми, тому шо зараз за кордоном. Дякі.
|
У темі 2 долучень
Два фото, две эпохи, между которыми бездна .
Мне кажется, что существует заговор инженеров, которые только и думают, как бы всё усложнить и сделать жизнь как можно дороже.)) Это всё лирика, а реалии совсем другие. Огромное спасибо Володе vectra20 за помощь в лечении моего нагревателя. Третий визит на Зебру увенчался успехом- "мозги" заработали,помпа "закачала". И что интересно, абсолютно бесшумно. Зиму можно встречать в комфортных условиях. Еще раз-спасибо, летом будет продолжение.) |
А есть у нас кто-то из Винницы
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Маю мабуть дивне питання ... є хто на сході, хто міг би перевірити авто? Авто Пежо Партнер 2001 року, по віддаленому спілкуванню проблем там купа, останнього разу в рембаті ставили рейку, яку я їм відправив, і зломили трубку гура, яка в тому авто мабуть найдороща деталь...загалом питання в тому, чи є хто тямлячий, хто міг би підїхати в Авдіївку чи Новотроїцьке пощупати що реально треба робити? Я б і сам махнув, але з Києва до добіса часу і коштів на соляру, тому махнув би якби точно знав які деталі потрібні...
ПС авто добровольців (аеророзвідка) і сумісно благодійного фонду допомоги авдіївцям |
Цитата:
|
Алексеевка (Харьков) Есть кто ?
Хочу купить вел. малому. Глянуть , забрать, отправить ... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:40. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©