![]() |
Re: А не съездить ли нам в гости?
Ты был первым потом Вася продублировал:aiwan-hi: так что козаки....подтягивайтесь на отдых и для продалжения фото сесии
|
А є хто у Залізному Порту зараз? Чи збирається на днях, тиждні? Може у Лазурному, Приморському, Більшовику?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
рэкордз, я заїжав в ту вулицю, але не можу згадати який дім, там щей забори замінили, я на здибанці хлопцям розповідав, а там ще назву вулиці змінили на виноградову кажись. Набери мене 0989088640. І по телефону розтолкуєш мені.
|
Григорий Саныч, Шо-то Вадик животик отрастил:no-no:, или показалось?:nasmeshka::nasmeshka:
|
Цитата:
|
А чи є хто на Світязі?
|
І так вводні данні: 9,08,2016, приблизно, о 5-6год. стартую з дому в сторону Коблево. Маршрут попередній або навіть кінцевий ось тут
|
Цитата:
|
У темі 4 долучень
Цитата:
|
Eugene, як добрались, розмістились? Гарного відпочинку Вам, та приємних вражень.
|
Чудово. Винайняли номер чотиримісний, правда на третій лінії, та то не страшно. Дякую. Приємно було познайомитись, вибачай що так зараня та не довго.
Сьогодні пройшлись по пляжу так народу набагато менше ніж в прошлому році, а куди не ткнешся, місць немає, на відміну від 2015 коли голці нема де впасти, і номерів був вибір. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Рано утром 14.08 выдвигаюсь на Бердянск, будем там по 22.08., буду рад встрече с Бердянской братией.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:01. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©