![]() |
|
Вчера Оперу предложили обновить, я и обновил, может оно?
|
Ставь Хром, у меня опера никогда нормально не работала.
|
Всегда все работало, хром есть, ноя не в восторге от него
|
Фигня эти ваши Хром и Мазила, пачинитееее мнеее Оперууууу
|
Пробовал куча браузеров, но все = возвращаюсь к Opere ))
|
Пачинилась сама почему-то
|
Кроти не заснули, мабуть, от і захотіли хоч раз в житті побачити зиму, сніг. Коли фоткав було -12, а сьогодні зранку -17. я був в Одесі 26 січня, - то був кошмар, вітрище задував так, що ходили від магазину до магазину, щоб не замерзнути. Виявилось, що Кенго на холостих зовсім не гріється, так що намерзлись по саме нехочу. Сніг у вас хоч випав, а то не було зовсім, лише до Хаджибея?
|
Цитата:
|
Так, 1,5, а мій з підпису гріє на "ура", 5 хвилин і пічка вже гріє, про автономку не говорю - то не про неї.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
То свічки не підогірва, догрівання антифризу, а в іншому згоден:). Казав же куму: - купи Траф, хоч короткий і грошей міг позичити, так ні - треба було тепер мерзнути:mad:!
|
Цитата:
|
Так отого ж Кенго, у якому мерзли в Одесі!
|
olexa, разница в стоимости между кенгой и трафиком я думаю в полтора-два раза.
|
Воно то так, але те, що він взяв у готовому пасажирі за свої гроші, приблизно рівнялось грузовому короткому трафу з кондером при паритеті у роках. Переобладнати у пасажир я міг би допомогти вдвічі дешевше, взявши за це його копійку перших випусків, яка і так зараз стоїть у моєму гаражі, оскільки мій туди не влазить.
|
olexa, ну то его лично дело. Ошибся - в другой раз дважды подумает. А может ему так лучше как он сделал. У каждого ведь своя правда в жизни.
|
Цитата:
У меня такой вродь нету:eek: |
Цитата:
Возле разширительного бачка, на патрубке что идёт на печку есть блок. В которой 4-ре свечи.;) http://forum.opel-club.ru/index.php?...=post&id=84740 |
Цитата:
Вчера стоял на стоянке так машина остыла в момент |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:52. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©