![]() |
Re: Выбор БУСА
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
1,9-экономичнее,2.0-резвее может быть:) 2,5-мощнее,ну и по расходникам,чем больше,тем больше.:) |
Цитата:
|
1,9 отличное авто, но и другие моторы вполне достойные. Ты сначала опредились с финансовыми возможностями и с тем какого возраста авто ты хочеш и сразу будет понятно с чего выберать с 1.9,2.0 и 2.5 или 2.0 и 2.5
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Судя по твоим предпочтениям, а именно год выпуска с 2009, на 1.9 смотреть нет смысла, ведь даный тип двигателя установлен на авто до 2006 г.в
|
Цитата:
|
[QUOTE=Horton;347237]Внимание нужно в первую очередь уделить двигателю(диагностика),потом ходовая часть,а уж потом на все остальные бока.ИМХО.[/QU
Первично кузов,вторично двигатель,все остальное лечится.. |
[QUOTE=Dthuey;347358]
Цитата:
|
я оце ось думаю, а чи треба мені буса?
дивлюсь я на експерти/скудо, трафіки/віваро.. здоровенні машини! розхід більший, і гума там дорожча від легковиків, і помити дорожче і явно деталі дорожчі будуть... не знаю чи я готовий переплачувати за високу посадку і аж за стільки місця в салоні, але мені явно не подобається відсутність обігріву і слабенький кондиціонер, відсутність ременів безпеки. тим самим відлякує і кангу із партнером/берлінго/добло. може, ну його? може дивитись в бік універсалів - октава тур, логан, меган 3? від автівки потребується все те саме що і в першому моєму повідомленні: возити сім'ю по місту, по вихідним на город чи рибалку чи в ліс, інколи вантажі - пара мішків барабулі або помідори з базару. хочу 3 знайомих особисто власника бусів (Т4, Т4, Транзіт) в один голос говорять що якщо взяти буса, то машина на всі випадки в житті і не прогадаєш. що може порадити шановне панство? |
Цитата:
|
не потрібна, працюю в 15 хв пішки від дома, родину тесть розвозить/привозить, але нічого вічного не буває.
та і хочеться родину вивозити на природу інколи, і затаритись деколи треба |
Цитата:
Бус це вже або робоча машина, або машина під конкретні вимоги власника, як правило не єдина у власності. Універсал - недоношений каблук!!! |
з оригінальними пасажирами у нас проблеми, а переробки не дуже хочеться. не пристосовані вони для перевезення пасажирів, тим паче таких дорогих мені як донька і дружина.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:00. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©