Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Двигун та паливне обладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=90)
-   -   Проблемы с запуском двигателя. (https://busovod.ua/showthread.php?t=14846)

Bircha 14.12.2015 16:58

Re: Проблемы с запуском двигателя.

Без хоть какойто диагностики тебе никто ничего не скажет, нужно параметры при запуске смотреть

Vitus 10.01.2016 20:40

Ось і мені мій траф зробив подарунок на новий рік.Заглух і навідріз відказався заводитись.Вже вдома пробував то ніби ось-ось заведеться(хапають2-3 циліндри)але не хоче.Спробував зняти трубку обратки тут де йде вже до бака.так звідти при включеному запаленні йде такий фонтан соляри як і післяфільтра.питання.Чи у всіх таке чи тільки мені так пощастило.Допоможіть хлопці!!!

Bober 10.01.2016 22:13

Цитата:

Допис від Vitus (Допис 359109)
Спробував зняти трубку обратки тут де йде вже до бака.так звідти при включеному запаленні йде такий фонтан соляри як і післяфільтра.питання.Чи у всіх таке чи тільки мені так пощастило.Допоможіть хлопці!!!

Тому що в тебе стоїть електро насос в баку,тому при включеному запаленні йде такий фонтан соляри !

Alekss II 11.01.2016 21:20

тест соляры от 4 января 2016

https://www.youtube.com/watch?v=38dK...paign=62417866

Ростик 13.01.2016 13:14

при морзі не можу запустити двигун .перевірили на компі все грає свічки форсунки насос усе в нормі .після першого старта заводиться без проблем.при +старт також без проблем

Добавлено через 11 минут
порадили регулювати зазор на клапанах ,чи це врятує .

Вик123 13.01.2016 14:57

Цитата:

Допис від Ростик (Допис 359583)
перевірили на компі все грає свічки форсунки насос усе в нормі

Може якби перевіряли не на теплому двигуні, то все могло б бути інакше. Скоріш за все десь діагности твої трошки не додивились, бо чудес не буває, якщо проблема є, то вона себе проявить. Наприклад, я знаю, що на моторі мого трафа форсунки дають "трохи" різну коррекцію і у мороз нжче -20 він погано заводиться, тому поки що поставив підігрів від 220в, назбираю грошей - зроблю форси.

Ростик 13.01.2016 21:45

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 359611)
Може якби перевіряли не на теплому двигуні, то все могло б бути інакше. Скоріш за все десь діагности твої трошки не додивились, бо чудес не буває, якщо проблема є, то вона себе проявить. Наприклад, я знаю, що на моторі мого трафа форсунки дають "трохи" різну коррекцію і у мороз нжче -20 він погано заводиться, тому поки що поставив підігрів від 220в, назбираю грошей - зроблю форси.

дві форси не тримали ,зробив все одно при морозі не заводиться.Поставив в бокс де +3 завелась без проблем.Ще один нюанс ,якщо при _ завів,до роботи 15км стоЇть цілий день ввечері заводжу без проблем

igrok960 13.01.2016 22:46

Цитата:

Допис від Ростик (Допис 359583)
порадили регулювати зазор на клапанах ,чи це врятує

Зазоры проверь обязательно,слабое место впускные клапана,если тепловой зазор по нулям при 20°С,то при минусовой температуре клапан может быть приоткрыт,естественно слабая компрессия.

Ростик 14.01.2016 12:49

Цитата:

Допис від igrok960 (Допис 359705)
Зазоры проверь обязательно,слабое место впускные клапана,если тепловой зазор по нулям при 20°С,то при минусовой температуре клапан может быть приоткрыт,естественно слабая компрессия.

інші майстри радять не чіпати зазори шукати іншу причину,порадьте що робити ,бо я вже холодний з цією першою заводкою при - . буду вдячний!

Bober 14.01.2016 14:38

Цитата:

Допис від Ростик (Допис 359726)
інші майстри радять не чіпати зазори шукати іншу причину,порадьте що робити ,бо я вже холодний з цією першою заводкою при - . буду вдячний!

Компресію не міряли ?

Ростик 14.01.2016 16:24

не міряли

VinZ 04.02.2016 14:38

Доброго времени суток. На двигателе 2.5 существует вот такая проблема : https://www.youtube.com/watch?v=zekvMedXG5s
Последний раз заводил при -4 где то, после этого нивкакую (быстрым стартом не пользовался) но на видео уже было +5, а она нивкакую. Поехала она у меня 30 тыщ после покупки. Только один раз был на диагностике летом, тогда мне показалось странным что она заводится с 4-6 оборота коленвала и очень вяло, независимо от погоды, и температуры двигателя. Сказали мне что все норм, проверили только обратку переливало незначительно, сказали что это в пределах нормы.
Ну я как по себе то грешу на давление в форсунках, свечи накала и возможно причиной есть то что тф менял 14 тыщ назад и он забит, но мало верится.
Может кто то сталкивался с аналогичной проблемой дайте совет пожалуйста

димончик 04.02.2016 22:34

Цитата:

Допис від VinZ (Допис 362975)
Ну я как по себе то грешу на давление в форсунках, свечи накала и возможно причиной есть то что тф менял 14 тыщ назад и он забит, но мало верится.

более вероятны первые две версии

Александр7828 27.05.2016 11:35

не могу завести машину2 дня назад с буксира завел ездила... поставил на ночь все...приборы в норме стартер крутит а завестись не хочет..помогите пож:vinovat::(

vectra20 27.05.2016 12:40

Цитата:

Допис від Александр7828 (Допис 377350)
не могу завести машину2 дня назад с буксира завел ездила... поставил на ночь все...приборы в норме стартер крутит а завестись не хочет..помогите пож:vinovat::(

и как тебе помочь ?
хоть диагностику плохинькую сделай.....
посмотри ошибки
давление топлива на рейке при прокруте стартера

с толкача поакуратней..... бо дограетесь з ремнём

Александр7828 27.05.2016 22:48

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 377363)
и как тебе помочь ?
хоть диагностику плохинькую сделай.....
посмотри ошибки
давление топлива на рейке при прокруте стартера

с толкача поакуратней..... бо дограетесь з ремнём

спс уже завел,с толкача уже надоумили что нельзя....но всеравно спс
проблему нашли хорошо заправился завтра в ремонт....

Олексій 10.10.2016 19:25

Добрий вечір,Потрібна допомога та рішення проблеми віваро .1.9. 2004р.
При температурі на вулиці в 20 градусів+,машина заводиться з пів оберту.Але при температурі вже в 10+ завести майже неможливо,(двигун крутить але йому чогось нехватеє щоб запуститись).на ТО провірили все компресію,форсунки,свічки накалу,датчик коленвалу, діагностику нічого незнайшли лише погрішили на Топлівний насос..

Можлива проблема в цьому чи ні?І може хто підсказати людину якаб допомогла з цим всім розібратися в києві.

vectra20 10.10.2016 22:11

зазоры клапанов провиряли?

Григорий Саныч 11.10.2016 10:40

При проблеме с насосом появилась бы ошибка -низкое давление в рампе... Свечи может и рабочие,но по сопротивлению не одинаковые,по разному греют

Олексій 11.10.2016 12:14

ТАк з зазорами норм все.Деякі люди казали що непрапвильно відригульовані клапани потрібне регуляювання.Можливо це ?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:47.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©