![]() |
Re: Пол - потолок!
Цитата:
При чому тут- Цитата:
Як модераторам зрозуміти, що по Твоїм критеріям - Цитата:
|
Цитата:
Я особисто вибирав потолок сам. Тоді з кріпленнями, він обійшовся 250 баксів. Бачив що тканина там зачухана. + тканина, клей 100 баксів. При тому що переклеював сам. 350 баксів з ручками та понадламлюванним кріпленням. Кріплення переколхожував. Зустрічав в Києві посилку з Волині для хлопця з Горлівки. В посилці був потолок. Так. краї були заломленні. Тому, коли трапилась автівка з легковим салоном. Я камраду поркомендував, обшивку знімать самостійно. Коли продавани кажуть що деталь в гарному стані. Розраховуєм на стан +3 по пятибальній системі. Коли кажуть що стан - задовільний. І ми самі не бачим деталь а чуємо тільки опис на словах. Розраховуєм на +2 максимум. Коли продван потребує значну попередню оплату. Це нас повинно дуже сильно насторожувати. От і все. А от не приємно, що така ситуація склалась з продаваном який на реношному форумі, і якщо я не помиляюсь, то десь і тут намагався пихати свій товар. :( То вже зовсім інша справа |
Здорово. Подскажите, пожалуйста , как крепиться фанера пола, снизу или сверху? Илиона вообще на гермете приклеена ? Умудрился разлить 5 кг типографской краски, которая не сохнет, только при УФ, залил весь пол, теперь не пойму как фанеру подорвать.
|
в мене на герметі була, відривалась важко
|
Еще и саморезы могут быть навсквозь к полу.
Подрывать ковролин и смотреть |
У меня тоже на саморезах с Голандии приехала
|
Ясно, спасибо всем.
|
Цитата:
Якщо БердичівСтаіл, то може бути все що завгодно, навіть приварена! Добавлено через 53 секунды Цитата:
|
Цитата:
|
уже неделю слышу странные звуки при резких движениях (старт, стоп или повороты) в области левого угла крыши - над задним боковым окном с левой стороны - как будто переливается вода и одновременно торохтит какой-нибудь упавший на крышу каштан или орех катается по ней. но на крыше - пусто, крыша - цела, и погода - сухая.
как найти и ликвидировать источник такого шума? |
Один за руль второй в багажник и погнали
|
У темі 1 долучень
Подскажите пожалуйста! Возле фонаря салона что то стояло штатное, сейчас приклеен отражатель. В нете нечего похожего немогу найти. Может у кого-то стоит или знает что должно там стоять
|
в этом варианте потолка - ничего
то какойто колхоз там был |
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Оригинальный пассажир, забыл у памянуть . |
Цитата:
Штатно буває догрівач Ебершпехер! У фена Ебершпехер пульт над другим рядом! Стеля з датчиками інший іигляд має! |
Друзі,ні у кого немає креслення шаблону стелі?Який можна було б накреслити на ДВП і вирізати.
Що б потім самому обклеїти стельової тканиною і встановити. P.S: для Vivaro коротиша. |
Підкажіть як стелю зняти трафік коротка база. Фото стелі сьогодні скину
|
Если крепежа нет то на оконном клеей 99% только отрывать. В Бердычеве так мне клеили. В распор на боковинах верх клей для окон потом только хлопнуди вверх и все
|
Цитата:
Вдалося не пошкодити, поставив назад теж на герметік)) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:24. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©