![]() |
Re: А не съездить ли нам в гости?
Цитата:
|
Таки побував у мене в гостях камрад Санек02 з Мелітополю.
Хряцаю бички з "Мюнхенським" пивом. Попиваю смачну домашню настоянку. Граюсь зі світлодіодними цяцьками. :) За що окрема подяка Олександру! Сашко також, на мій погляд повинен буть задоволений. Поторгували світильниками біля мого двору. :) Якраз тим часом поруч проїздив Вадім Ткач. Погрались з Кліпом біля його автівки, залили чіповану прошивку. Сашко був в роздумах, чи та прошивка йому потрібна. Я ж поступив хитро. Після заливки прошиви, запропонував глянути на Київське водосховище.. Там на зворотньому шляху, потрібно підніматись на цікаву гірку. ;) Після підйому на ту гірку. Сумніви Сашка пропали. :) Ну і світлина на память. http://s017.radikal.ru/i400/1604/a5/62b9af2f7272.jpg Харківчани. Мене на роботі "лякають" відряджнням в ваші краї. Після травненвих свят. Лякає убитими дорогами поїздка в Купянськ. Але треба. Та і в Харькові можлива зупинка на день, два. Мо й здибаємось. |
shuma34,Шото Шума якось жовтим вигляде :ah: хоча тужурка червоненька
|
Цитата:
|
Цитата:
|
wasya, Шоб я без Тебе робив!? ;)
Готуй мабуть оздоровітьєльний комплекс для прієзда шуми. Шарки там всякії, бідони з трускавецькою, яйцевонючою водою. А основна частина оздоровчого регламенту. Це Бендерівська/Западенка, Карпатське цілюще повтря. Вуйки місцеві, з позитивним зарядом для спілкування. Надіюсь "чорних мольфарів" в колі спілкування не буде? |
Цитата:
|
shuma34,
Значит ты дождался пока мы с Вадимом разьедимся для фотосета? Айайяй Санек02 рад был знакомству! |
Шкодник, и для фотосета, и для фотопива с фоторыбой! :D
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Вот и я добрался до компутера , но Серегей уже опередил.Был очень рад встрече со всеми. Я знал бы что так могут случайно съехаться, так больше бы гостинцев захватил. Но думаю не последний день живем и еще свидимся. Ну и фото с другого ракурса.
|
Завтра Одеса. Не на довго. Проспект Шевченко 29.
|
shuma34, До нас коли?
|
Цитата:
Аби в серпні втрапив....: :oh: |
Цитата:
|
Цитата: