![]() |
Re: Встречи Киев.
У темі 1 долучень
Душевное мероприятие! :)
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 48 секунд Шото я не увидел у Шумея налипочку новую :ah: |
Цитата:
|
Цитата:
Дякую всім хто зібрався! Мо де що прогавив. Типу підбирання клубних кепок, по розміру та дизайну... Цікаво було спостерігать, лівим, косим оком, за кумпанією із трьох Еспейсоводів. Які спочатку кучкувались осторонь. І на перших порах, було не зрозуміло, звідки ці хлопці взялись . Але, як потім вияснилось, зі слів ціх рібят. Виявляться парні вирішили зібрать більшу частину Спайсів стоьного града Києва, біля нашого бусотосувського шобла. Тим часом, поки Вектра20, надавав мені уроки по майстеркласу, по масовій діагнотстиці автівок. Мальчішки в сторонкє, обсуждали свої спайсовські глобальні питання. Момент істіни настав, коли наче б то всіх стаждущих в діагнстіці трахвоводів, кого підсрачниками, кого з рекомендаціями по дальнєйшому жизнінному путі,з заміною деяких жизнєвжних частин автівок розігребли. От тоді вже трапилось, саме інтєрєсне! Як на мене. Вдалось таки мені попити чайку, з нашого чудового клубного чайничка. :) Дякую всій чесной компанії, за те що ми є. За те що можем зібратись, поспілкуаця. Ну і ващє.. |
:lol:
Четверг Цитата:
Цитата:
|
31,03 состоится первая в этом году Весеняя встреча)
Место парковка ашана что на Беличах Время с 19 и до упора) |
Буду стараться быть :)
Правда без сарайчика :) Примите? |
Может и уменя наконецто получиться, уже год я тут , а с встречами никак несростаеться:(
|
Pasechnik, примем)
|
я как обычно 50 на 50))
|
Буду. Роздача кепок не намечается?
|
:plach:на пузатерке буду
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Каждому желающему дадут по кепке! :tnp::D
|
Цитата:
|
Хочу тоже приехать! скажите а Кумчика можна с собой взять он на Вито только еще не зарегестрирован на форуме!
|
Петр Петрович, приезжай и бери кума)
Зарегистрируем на встрече |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
[quote="shuma34;370405"]Гарний настрій, кума і пару анікдотів про запас. Решта є в Ашані поруч.
Нема питань!!!!! |
а розкажете де балон газовий заправити можна? :)))))
|
Цитата:
|
В нашій місцевості заправляють без будь-яких умовностей. Доставку населенню балонів вже давно припинили.
|
Сейчас єтих левіх заправок газовіх столько, что они сами должні 10 грн доплачивать за то, что мі у них заправляем, хоть бі и газовій бітовой баллон.
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Да, сорри, как минимум - сам буду знатнsм Пряником.=)
|
Цитата:
|
Цитата:
31.03. Останній четвер, відходячого в неbytтя, першого весняного місяця 2016 року. з 19,00 і до.... Ашан, Берковці. Добавлено через 36 минут Так. На всяк випадок- Ето. Хто там забув? 31.03. Останній четвер березня. Що таке останній четвер кожного місяця? Тююююю. Так це мабуть в кожному дитсадку міста Києва знають, не кажучи вже про моє село... Про подібні міроприємства знають не тільки Кияни, Колокияни. Знають всі. Хто прикульгуючи, якимось чином, добирається під другий ліхтар, на ашановській парковці. Кого довозять туди на попутному бусику. Головне, щоб потім "положили на мєсто". :) Вощєм так- Четвер. 31го. от 19,00 (ну то таке, мо хто раніше припреться) Шоу Бусоводиків. Велком панове! :) |
ага, так надо без колес добираться?=)
|
У темі 6 долучень
Отведал на днях столицу, прошу заранее прощения с кем не встретились, все еще впереди
|
Прошу прощения с кем не успел встретиться и огромное спасибо Антону, Али, Вадиму и другим с кем успел пообщаться, бывают всякие ситуации но мы находим правильный выход :friends:
Добавлено через 1 минуту Блин забыл Володю Вектру хай мене поразят мольнии :) душа человечеще |
В кого коло Києва можна купити (взяти) березового соку?
Можна самовивозом або на зустрічі. |
Їду десь о 17:40 від Гулівера по Саксаганського.
Можу підхопити пішоходів. |
У темі 9 долучень
Вот и встретились в последний день первого месяца весны. Людей стало побольше, может из-за того, что потеплело. Хорошо пообщались. Выкладываю фотки.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Да, народа немало к вечеру подтянулось! :)
|
Молодці! Дивлячись на ці дві фото-можна зробити висновок шо ви до ранку там тусовалися.:D:D:D:beer::friends:
|
Наклейки раздавали.....А чет народ то и не отписывается кто разобрал....новички...
|
Та да чуть с кульком не забрали))
|
Цитата:
|
oleg9489, Ты хоть привет от меня передал??? Или забыл?
|
Передал))))) Тебе тоже привет))))
|
Ага
Привет Вспоминали за тебя Роман как авто ? |
Цитата:
|
oleg9489, Спасибо! Вова Бегает потихоньку, тебе отдельное спасибо! Парни хочется тоже попасть на встречу! Даст бог свидимся еще!!!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Блин, пропустил.
Надо было ехать, может кто буса бы продал :) |
Добрый день, а по каким дням встречи проводятся (возле Ашана в Киеве)? - хотелось бы тоже попасть )
|
Oleksa_83,
Привет Последний четверг месяца Тобишь в этом месяце это 28 число. Планируй |
Ок спасибо ! постараюсь заехать, а по времени к которому часу народ собирается ?
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Цитата:
А что там ? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
та я хз...
мене пускає... і машин десь там мій старий там є досі... але з "релігіозних" міркувань, так як сайт ru-зький... за років півтора тіки сьогодні зайшов, написав шо машин продається... |
Ну и по традиции))
28.04 Парковка белицкого Ашана С 19 и до упора Запрошуем! Пс наклейки, кепки возьму ППС столик с чайным сервизом и газовая лампадка вроде тоже у меня |
Цитата:
п.с.: и может на встрече у кого датчик наддува возьму на проверку! :):):) |
Цитата:
|
Поставил напоминалку :)
|
Цитата:
|
будем обновку обновлять:)
|
С Боярки кто-то будет ехать?
|
Шо там?!
Ага! Останній четвер місяця. Парковка біля Ашану на Берковцях. Початок о 19.00. Ну а далі, в кого як. В кого, язик втомився від обговорювання всякої околобусної єресті. В кого жінка наярює по тіліпону- Мовляв, не вірю що ти тусуєшся біля бусиків, одягай труси і чеши від коханки до дому...Тут тебе чекають троє діток і я, Твоя коханна дружина. :) В кого коханка в пориві ревнощів до буса, також наярює по тіліпону... Але!!! Регулярне кучкування навколо бусиків. Як завжди- останній четвер місяцю. Початок о 19.00 і до.... Поки останній любітєль потеривеніти на околобусну тематику, не висолопить язика на плече. І скаже- Всьо рібята, мабуть пора до дому. Обніметься на прощаніє з останнім уважним співрозмовником. І вирушить в напрямку любімої домівки. |
На работе будет "корпоративчЕг", поприсутствовать не получится. Зато сегодня познакомился с Али. Думаю - что за Шкода преследует, и на парковке Форы водитель идет с непонятными намерениями. Вреде бы никому денег не должен:maybe:. А оказалось - бусовод под прикрытием.
|
OlaF..... Фа-фа тебе возле форы..... Ото Я и был)))
Побоялся обгонять и подрезать просто.....без наклейки то шкода..... |
Сьоодні був замічений кармадами в єрєсті.(хоча і божився що моєї ноги не буде в офіціалів).
Зразу почну оправдовуватись. Таки да. Впіймали мене біля реноофів. Армамоторс на окружній. Чєсслово, не по своїм лічним інтєресам. По справі фірми яка мене туди відрядила! Народ! Не вірте нікому! Я туди случайно попав. :) Вощем! Фафа, чи Привіт. Чи радий був зустрятись в такому компромінтірующему для мене місці. Льоха Рен, Вадім Ткач. Максим. :aiwan-hi: |
Блин, не попадаю опять :( Чистый четверг же, а мы с друзьями в баню ходим...
|
Только приехал со встречи! Наконец-то я побывал на встрече! Очень рад был увидеться, познакомиться, пообщаться! Всем спасибо! :vo:
Жду следующюю встречу! :yes3: :beer: |
У темі 1 долучень
А у меня все по плану!
|
А фотки, хоть хтось робив?
Гордо рєял Бусоводський флаг. :) Серебристий чотирьохколесний флагшток Конана, в голові невеличкої організованої колони з Боярського напрямку, приємно порадував погляд.:vo: Була присутня невеличка кумпанія "БуХоводів". Бачу, що скоро паркова біля Ашану, буде замалою для нашого збіговиська. ;) |
Сам ти Буховод :ah:
|
Ось і папараці з"явився. :) https://www.drive2.ru/l/9771308/?utm...m_content=post
|
Всех был рад видеть!
ИМХО Какое-то сумбурное мероприятие получилось! |
Цитата:
|
Cерега шось там нивидать тебя, или под прикрытием?
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Хотелось бы напомнить кто забыл что в этот четверг встреча клуба
Место время неизмено) |
Ха....я опять без витька буду.....
|
Цитата:
|
Хааа, Алі знову не було на здибанці.:secret:
|
Зато печенюшки больше осталось и чайка.:beer::friends:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Утро доброе
Хочу напомнить что через неделю последний четверг месяца и встреча На которой будет обсуждение выездной летней |
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
знову??? тільки ж недавно зустрічались
|
Та да год пролетел)
|
І я хочу припертися на довгу. Тіко шоб десь придумали на початку місяця. Було б супер.
|
Народ, чому така тишина? Сьогодні здибанка? Хто як їхати буде? Вже пора починати групуватись.
|
так ті хто на здибанку їздять - їм впадло на форумі щось писати :)
вони вайберять.. |
Цитата:
|
Цитата:
|
та да.....тишина.....вайбер...:oh: зло но без него плохо)))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Попроси Игоря 100, він мене добавляв без проблем.
|
А шо тут писать? Я вже лижі по тихеньку змащую. ;)
|
Ну, я планую їхати з Печерська, можу когось по дорозі підібрати хто без машини. Кудою буду їхати ще думаю...
|
Цитата:
Будуть потім прозору та чайного кольру рідину, спіцефічного аромату вживать, і закусювать сальцем з малосольними огурчиками. Наносячи непоправну моральну шкоду іншим бусоводам!:D Хай за рулями їдуть. :) |
а мене нема в тому вайабері...
лижі намащені, тікми жду кінця робочого дня... |
Некоторые уже там))
mishanjka, кинь номер телепона добавлю. |
Цитата:
Скоро і ми припхаємся з чарівного лісу. Намольфарили на моєму бусику, нову чіповану прошиву. Я вже з рахунку збився. Четверта чи "пята. :) |
Цитата:
|
|
Ого, скільки вас!:shock:
DRB, класна панорама! |
я вже вдома, в одну панораму всі не влізли, тому дві
|
У темі 2 долучень
Ще дві панорамки
|
Прошу вибачення в камрадів за "плагіат фоток"
Наслідив на драйві |
Цитата:
|
Трохи підредагував свій запис на драйві:
Цитата:
Добавлено через 41 минуту До речі. Вчора. Коли вовтузився з кліпом біля бусиків. Пргавив обговорення зустрічі на природі. Можете довести варіанти до народу? |
Вернусь в Киев создам тему по следующей
Вкрадце место тоже,хотя были предложения поменять на Десну море , 22-23-24 числа |
Цитата:
|
Цитата:
|
я не хочу вносити смуту.. згадав де я чув про хороше місце на Десні.. Автоуашники збирались там недавно... зараз почитаю де, може в неділю заїду оціню..
Во знайшов тему http://forum.autoua.net/showflat.php...0#Post10122530 мало того от є і ціна навіть - можна в номерах ночувати Цитата:
http://wikimapia.org/#lat=50.7015543...1&z=16&l=1&m=b Добавлено через 4 минуты тому напевне все ж їду в неділю зранку на ту турбазу, якщо нічого не зміниться - пофотаю і покажу розкажу що де і як. Чому не хочеться Київське море? Да блін купатись краще там де все ж вода не цвіте.. |
Цитата:
Наші бусики, на відміну від автоуашних пузотьорок, дають більше можливостей, по облаштуванню місця стоянки дікарями. :) |
Цитата:
|
10 грн.....ты шо....дорогоооо, и таки я согласен, кроме как выпивать ,с рядом цветущим морэм, больше ничего не хочется((( да и лучше на организованном месте быть, чем заходить под кусты искать укромное место сходить по нуждам и в это время смотреть чтобы не наступить на товарища мины......
|
Цитата:
Алі. А ну мо. Зроби пропозицію, по майбутній зустрічі. Що, куди, як? Да так щоб , вся громада була задоволена. На мій погляд вимоги: 1. Розташування табору бусоводів, повинно бути захищенне від сонця. 2, Табір повинен розташовуватись, по близу води. 3. Табір повинен розташовуватись на незначній відстані від торговї інфраструктури. Що потрібно зробить? Вже два рази, над данному місці відбувались зустрічі бусоводів Київщини. Кожен з двох разів, від учасників зустрічей було чутно зауваження, про неналежний санстан проведення міроприємства. Дак що? Приїхали, нагадили і поїхали? Нумо браття. Давайте щось робить! На приклад- Пятнця, вечір. Робимо прибирання теріторії. Субота, ранок- дошкрібаєм сміття. Субота, друга половина дня, оглядаємось навколо, з задоволенним вигядом, озираємось навколо, виявлємо, що все чисто. І починаємо "гулять по полной" Га? |
Рома предлогал....съездить посмотреть.... Было предложение на Десну....никто не поддержал.... В июле цветение водорослей.... Ну то такое.... Я буду обязательно, но без ночевки
|
Цитата:
зранку до вечора напевне приїдемо також у суботу без ночівлі :beer: тільки от торгової інфраструктури я щось поруч там не пригадую |
Цитата:
Що вирішили? |
Цитата:
|
Сегодня четверг! Встречу делаем?
|
Цитата:
Я пас , пузотерку чинить поеду. |
25 здибанка
Все традиционно Ашан с 19 и тп Интригую- собирается приехать редкий у нас гость) |
гости это хорошо.....
|
А я навіть знам хто.:secret::p Файне місто.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Шума, рассекретил)))
|
Цитата:
Я нічьо! Тільки здогадки. Гість. Файне місто. Ну а я знаю, одного любітєля київських тортіків, з файного міста. Навіть ні імені ні нікнейму не назвав. :) |
Парни а кто приезжал на встречу с люком?
Очень посмотреть хочется)) |
А че тишина?
|
|
Цитата:
А во сколько если шо? Ашан на Брековцах?:ah: |
Цитата:
И для кого я это пишу?)))))))) |
Цитата:
Пы.Сы...как столешница? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
До встречи) А Vectra20 будет? Есть разговор к нему.... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Я так думаю все зависит от сегодняшнего вечера(ночи) Это про Ирпенского шамана))) Надеюсь буде) |
Народ. Хто памятає який завтра день?
Нагадаю на всяк випадок. Завтра. Останній четвер місяця 25 число. До відправлення дітлахів до школи, залишається майже неділя. Так от. Мо хто планує вечорком, щось скупитись своїм школярикам. Гайда завтра до Ашану на Берківцях. Якраз вечорком, десь о 19.00 там починає збиратись Київська бусоводбратія. Відправляємо дружину в Ашан, налаштовуючи при цьому обмеженну швидкість витрачення грошей. А самі спілкуємось навколо бусиків. При цьому нєрвно покурюючи та поглядуючи на вихід з магазину. Намагаючись за кожним з горою нагруженним возиком, розгледіть свою половину. Всі до Ашану! :) |
Цитата:
|
Блін, хотів приїхати але маю форс-мажор.
Двоюрідний брат (який мені авто пригнав) грає і співає з гуртом. Я ще жодного разу їх не чув (реально!), бо як вони приїзджають в Київ - ми десь завжди катаємось. А сьогодні вони в 19:00 в докер-пабі. Тому сорі... я замість зустрічі на пиво в Докер-паб на Хрещатик. |
Фотографи юниє
Голови чугуниє Самі оловяниє Черті окояниє. :) Хвотки де? Три бусоводських прапора було. Невже плівка в хватапараті засвітилась? |
|
Спасибо кто приехал!!
Фото в вайбер кинул, опять телефон не вставляет их. Сейчас кто-то выложит |
Цитата:
На Київькій бусозустрічі були: Житомирська обл, Луганська, Тернопільська. А де ж кияни та колокияни? :D |
И Донецкие были. Впервые побывал на встрече.Приятно было познакомиться и пообщаться. Всем спасибо!
|
Был вчера в Киеве проездом удалось встретиться с одноклубником и колегой -Веталик Вуйко, остальные увы были в запаре, увы....
|
Цитата:
|
29.09 перша осiння здибанка!
Мiсце i час традiцiйно Парковка Белицкого Ашана с 19 и до упора. |
Цитата:
Народ! А шо там у нас останнього четвега цього місяцяю!? Так так так. Все вірно. Зібрали ми своїх школярів. Відправили їх, хто в перший клас, хто в випускний. Відбули сімейні відпустки. А от тепер.... Можемо спокійно видихнуть. І на легкому розслабоні.. Ну скажімо не зовсім легкому, так як згадуємо своє отрочіство, пошкодженні пірочинним ножем чи ще чимось шкільні парти, з надписами "Катя, я тебе люблю" або просто з трьохбуквенним але багатзначущим надписом "ЮУХ" :D Ну то таке.. Вощем. Школярів в лоно наук відправили. Взноси в школу для зафарбування багатозначущих надписів здали. Нєфіг розслабляця!! Тулим 29го цього місяцю, на парковку до Ашану. Шо там буде, на цій парковці? Та знов же ЮУХ його знає! Мабуть як за звичай. Броженіє вокруг бусів. Чай кава, возможно капучіно. Но то всьо хвігня. Головне що побачимо друг дружку знову. Патриндім на навколобусну тематіку. А мо ще й хто з інших Неньковських країв до нас завітає. Ну все як всігда! ;) |
shuma34,
Сережка давай тебя штатным глашатаем сделаем? Краще тебе я не напишу) |
Цитата:
А далі. Не співать, не літать не можу. :( Все спонтанно і по мєрі вдохновєнія. До речі. Якщо є бусоводські визітівки. Будь ласка прихопи на зустріч. Я вже весь свій загашнік, пороздавав навколо супермаркетів. |
Цитата:
|
shuma34, добре
Каспер, у меня есть, тока они не для придбания а популяризации Клуба) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Може новою поштою відправиш? |
Каспер, Саня, если направляешься в сторону Полтавы то могу поделиться визитками )
|
Цитата:
|
Знов хватапарати, селфіпалки і прочая чудотєхніка, для запічатлєнія історічіскіх собитій поламалась. ))
|
У темі 1 долучень
Одна фото есть! :yes3:
|
Все остальные бегали за "ПРОГРАМИСТАМИ", и не было времени хфоткать.
И сами "ХАКЕРЫ" очень были заняты. :nasmeshka: |
У темі 1 долучень
Модери!
Не видаляйте повідомлення, будь-ласка:notworthy: Можливо хто із київлян підтягнеться. 20 числа буду ось тут http://www.bezpeka.ua Долучення 51752 думаю години до дванадцятою звільнюсь. Хто вільний підтягуйтесь, поп'ємо кави, поміряємся бусиками:D |
Цитата:
Не пам"ятаю в якій темі він це писав. Але, десь було. Саня медовухи черкасської з собою візьмеш? ;) |
shuma34, тут він і писав, а потім і свій і мій пост чомусь зніс:maybe2:, от я і повторив повідомлення ще раз.
Медовушку вживати, а потім за кермо? Аяяй, ніззя:no: А якщо серйозно, то нажаль не привезу. Провірена, настояща медовушка є тільки в моєму рідному селі. До поїздки в Київ я туди не попаду. |
Цитата:
Я наприклад, не хотів нічого писать на рахунок зустрічі на Салютній. Так як не знаю що трапится 20 го. Хоча в думках було, при нагоді заскочить. А пообіцять щось і не зробить. То якось не камільфо. ОООО! А тим паче що черкасської медовухи не буде!! :D |
А вам би тіко шоб медовуха була.:oh: А папіз...деть?
|
Выезжаю сегодня. Завтра в Киеве. Остановимся вот здесь. 20-го по семинарам, вечером свободен. 21-го по поставщикам и вечером домой.
|
И я буду 20-го в Киеве с 07:00 и до 17:30.
Занят буду до обеда, а там можно даже и по пиву и по хреновухе. Машинист поезда всё равно порулить не даст... сто пудов |
Цитата:
|
Цитата:
Я далбы порулить в свое время...и без хреновухи как клубню, сейчас уже не при делах, на заслуженом. |
Цитата:
Буду колись в селі, куплю медовушки та заховаю дома на зберігання спеціально ось для таких випадків, шоб Шуму приманювать:D А якщо серйозно, може хто буде поблизу, то заїжжайте. Від 11 до 13 буду вільний. Далі поїду своє сімейство катать по Києву, напросились зі мною. |
это же в следующий четверг встреча! Как быстро месяц прошол
|
Вася, сегодня постараюсь к тебе заскочить после работы! Это не раньше чем 19:00
|
Еду на встречу. Мож кто ещё подтянется. На Нивки
|
У темі 1 долучень
Не зря
|
Пива выпили. Хреновухи - нет. Так что к машинисту, скорее всего, не пойду. Буду догонятся пивом
|
Напомню
27 19 Серега допишет як надхнення прийде) |
Ну..... Шо..... Панове....... Как и говорили...... Идет мохнатая..... ... ....... В пропущенное поставите слово сами.......
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:16. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©