![]() |
Re: датчик расхода воздуха
Всем привет, поменял дмрв по рекомандации "мастера". И ничего не изменилось. Причина оказалась не в нем. ищем дальше. А свой старий могу продать, кому интересно хоть пару грн отбить. машынка что на старом ,что на новом работает одинаково.
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Sustanon_250, А что за симптомы,а то шото не нахожу твоих сообщений? |
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
|
Sustanon_250, Думаю форсунки и свечи надо смотреть.На свечах контакты тоже подгорают.Хорошая диагностика должна показать,что не так. Всё от диагноста зависит,программу он подключает,а параметров всех не видит.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Eugene, тобто насправді чіп-тюнінг хоч би частково вирішує проблему некорректної роботи форсунок? Невже все так просто? Поїхав, чіпонувся - і вуаля?
|
Цитата:
|
Вик123,
Darts-Trafik, Там ,походу, залипання педалі.Навіть в TIS та Dialogys рекомендують вирішувати данну проблему заливкою відкоректованої прошивки. Якщо вже це не допомагає, тоді заміна розпилювачів. |
Eugene, Ну от! А то
Цитата:
|
Eugene, Якщо залипання педалі-як воно пропаде післі обновлення прошивки.Я би вирішував цю проблему поступово-крок за кроком.Почав би з форсунок,тоді би зняв педаль газу-як що стерлося щось то можно пропаяти,ну і т.д.
|
Вик123, Кожному своє. Я,наприклад, обрав заміну розпилювачів. Приблизно 30 тис. пробіг відмінний.
Добавлено через 13 минут Цитата:
|
Хлопці , розпилювачі всі чотири пробігли тільки 30 тис. на весну показало що одна почала переливати, а друга недоливати. Витягнули , кинули на стенд то саме. Відкоректували. поставили на місце, тиждень поїздив, програма показуе корекцію не більше 0,2 по всіх циліндрах. от якого милого мені знов лізти до форсунок. Та і проблему здается знайшов. корпус фільтра лежав прямо на проводці до форсунок, останній раз коли знімали то з двох форсунок аж фішки відчепились, і видно що перетирае проводку. Поставили резинки на кріплення (яких там чомусь не було) ще пару шайб, щоб вище підняти. дротики позаізольовував, там доречі і йде дріт до датчика розпредвала, також був перетертий. зараз пару днів їздю, машинка літає, пробував навіть старий датчик ставити і їздити, шо старий шо новий одинаково.Дурно витратив 1800 грн. Але заспокоюю себе що тепер нове точно має довго і якісно працювати.
|
Sustanon_250, Ну ось і добре!
|
Цитата:
Звичайно добре. ще якби старий датчик хто купив ,було просто супер.))) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:01. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©