![]() |
Еще надо успешно затарится билетами обратно, а то будет полный "То э так" :)
|
Цитата:
|
Зараз трохи по необхідності їздив по Україні поїздом, машиною просто дорого і без необхідності, вот найбільший прикол це коли знайомий з яким їхали, коли в Київ їхали дав білет назад, провідниця продивились також, і коли назад їхати прийшлось виплив прикол, дивіться не попадіть так само.:D
|
Nazar, хохма !
|
обидно ... оказывается не только мы :(
|
Приплыли :)
Прошлый раз когда брали билеты к Степану в Стрый ломанулись зарание и так получилось, что билеты обратно можно было брать только на след. день, не раньше. Ну ладно, тетка еще говорит, мол че Вы так рано берете, места будут ! Приехали сегодня брать билеты обратно: - "Нам на 3-е января, купе!" вальяжно так ... А нету на тртье билетов, вообще ! На 4-е только плацкарт. Взяли на 2-е число, т.к. поезд в 23-43, думаю нормально. Правда мы Степу забыли спросить, отвезет ли он нас в такую "рань" :) Так что собственно все ! Теперь в ожидании праздника. |
О ну ви даєте, на ці дні всі білети розкупають швидко, так ви рано 2 числа поїдете геть?
|
Ну да, приехать за 1000 км на 2 дня маловато.А Питер едет?
abez, И когда конкретно вы прибываете туда? |
Беза, 29-го утром приезжаем к 10-00.
Назад 2-го числа 23-43. Думали 4-го взять, но там только плацкарт, а 5-го уже поздно. |
Цитата:
|
Цитата:
29,30,31,1,2 = 5-ть дней ! |
Цитата:
|
Цитата:
Самого дусить скажена, зелена жаба.:o:o:o Точьніше жаба в мене жовта!!!! Новий рік буду сидіти дома, із жінкою, дитинкою і фляжкою коньяку. :p |
abez, будем ориентироваться на вас , а там как получится
|
Я підїду з всіма 31 вечерком десь так в 20 годині.
Думаю може 30 вихідний собі зробити і поїхати на лижі з всіма покататись, буде видно надалі.:) |
Степан, Назар, напишите что надо иметь с собой( в смысле одежды), ну и хотелось бы знать программу сборов
|
Цитата:
Стьопа я за ресторанчик, а то сидіти в тебе в хаті тобі на голові буде занадто, та і в хаті сидіти мені наприклад не в кайф. А по одягу та тепліше щоб було, якщо на лижах кататисьі не вмієте, то полюбому зміний одяг(там штани, курточку, рукавиці), а то той прийдеться сушити повністю. Було би добре якийсь комбінізон на лижі, а то знаю по знайомим які їздили в джинсах, вони стають за деякий час падінь повністю льодяні. |
Беза, я когда ездил на лыжах кататься у меня специального комбинезона не было. Очень выручил болоньевый спорткостюм. Он вообще планировался как для додя, но от падений в снег очень хорошо защищает тоже.
|
Цитата:
На рахунок програми, так ще не визначились, але думаю, що скучати вам не доведеться. Полюбому з'їздимо покататись на лижах в гори, якщо буде бажання і можливість, то поїдем подивитись в Яремче, на перевал і т.д. На рахунок самої новорічної ночі ще не визначились. Є можливість зустріти НР на базі в Східниці. Ця база розташована на окраїні Східниці, практично в самому лісі. Я взнавав ціну, так приблизно 150-200грн з чоловіка +своя випивка, буде жива музика. Відповідно потрібна дати відповідь чим швидше, бо зал не гумовий. |
Цитата:
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:14. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©