Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Упала педаль сцепления Виваро (https://busovod.ua/showthread.php?t=11146)

Турыст 12.04.2017 15:06

Re: Упала педаль сцепления Виваро

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 407953)
А шо тут понімать?
"Вскритіє покаже".

Вижимний цілий. Диск так само. Коробка в процесі. Вже якась економія.

shuma34 12.04.2017 15:33

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 407993)
Вижимний цілий. Диск так само. Коробка в процесі. Вже якась економія.

А прикинь. Як кльово. Кажуть Тобі- попандос може буть, на те й на те.... А тут- звіздик. І одмазався, мешими втратами...

Лафффа! :)

Григорий Саныч 12.04.2017 18:44

Если масло вытекло,лафы не будет. По своему горькому опыту знаю,хотя.....

Турыст 22.04.2017 08:09

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 407919)
Буено ночес аміго!
Думаю що проблема з КПП не зв"язанна з вижимним.
Мисля така- Попандос на ремонт КПП. І вижимний. А далі буде видно. Корзина, діск.
Хоча ... в житті різне трапляється.
Как говорят патологоанотоми- " Вскритіє покажет."

Ну шо, Пророк? Порадили міняти.

shuma34 23.04.2017 00:29

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 409013)
Ну шо, Пророк? Порадили міняти.

Шо вам дядьку сказать?
Як що хтось дасть пораду- замінить автівку, то послухаєшся?

От же. Даю пораду- Купить з салону, нового бусика. :)
Пророчу в тому випадку (придбанні новогу буса) півроку безпороблеменої експлуатації. При у мові. Якщо бус весь цей час, буде стоять в дворі.:p

Турыст 23.04.2017 07:33

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 409067)
Шо вам дядьку сказать?
Як що хтось дасть пораду- замінить автівку, то послухаєшся?

От же. Даю пораду- Купить з салону, нового бусика. :)
Пророчу в тому випадку (придбанні новогу буса) півроку безпороблеменої експлуатації. При у мові. Якщо бус весь цей час, буде стоять в дворі.:p

Я їду до цієї цілі. Це мій 3-й бус. Хочу спробува амерікоса. Но цей шлях довгеньнкий. Зараз на вагах ще одна можливість в найближчому майбутньому зняти/поставити коробку за 1800. Буду продавати, майбутньому власнику більше родощів буде.

Турыст 25.04.2017 22:44

Перейшов на наступний рівень. Після ремонту коробки почало зажимати педаль счеплення (не відпускає, при швидкому перемиканні передач, наступна може не вмикатись одразу). Ніби не відпускає її. Сказали тросік (який майстер посадив на серветку), але він на місці і не регулюється. Вижимний не міняли, дали ще 20 тис.
Що підкажуть аксакали?

Василий Ш. 26.04.2017 08:11

Питання не зовсім зрозуміле. Не вертається педаль, чи не вертається ручка кпп? Якщо ручка то повинно трошки тугіше, але включатись. А якщо педаль ,то можливо повітря ще є. Коробку знімали, трубки роз'єднували... Корче попробувати прокачати зчеплення. В мене перед тим як вижимний потік ,то теж не завжди педалька зразу поверталась, і теж на 1.9. Свого роду антибукс був:D

Турыст 26.04.2017 12:22

Цитата:

Допис від Василий Ш. (Допис 409486)
Питання не зовсім зрозуміле. Не вертається педаль, чи не вертається ручка кпп? Якщо ручка то повинно трошки тугіше, але включатись. А якщо педаль ,то можливо повітря ще є. Коробку знімали, трубки роз'єднували... Корче попробувати прокачати зчеплення. В мене перед тим як вижимний потік ,то теж не завжди педалька зразу поверталась, і теж на 1.9. Свого роду антибукс був:D

Розмова саме про педаль. Її щось не відпускає там. Ті ремонтники ( це окрема тема про відгуки на сто) теж казали, що прокачається.

Eugene 26.04.2017 12:30

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 409535)
Розмова саме про педаль

Там пружинка біля педалі є, свого роду сервопривод(підсилювач) яка також повертає педаль в первинне положення, глянь чи правильно встановлена, і чи взагалі встановлена, це раз і по друге чи не лопнув часом кронштейн педалі щеплення.

omnia0099 07.05.2017 18:29

День добрий.маю проблему з педалю щеплення,якщо пару днів неіздить, педаль на половину спущенна якщо проіхатись то трохи підніметься.Гідровижимний міняв 15 000 вже наїздив,тормозна рідина на місці.
Їздив на сервіс прокачувати не помогло(.
Через деякий час Op-com дав помилку
P0704 выключатель сцепления неисправность входной цепи
Заглянув до педаллі,коли відпущена то датчик не нажимає.
В чому може бути проблема?

ЗЕМЛЯК 08.05.2017 05:57

Была такая проблема,педаль не возвращалась, ездил с год, бесило:oh: Потом потек главный сцепы под ноги, когда менял, дай думаю сниму кронштейн педали посмотрю снял а он треснутый. Подварил, заменил главный прокачал и усе гуд. Думаю у Вас треснутый кронштейн.
omnia0099,

Григорий Саныч 08.05.2017 06:33

Или пружина лопнула в главном целиндре

Eugene 08.05.2017 14:53

Лопнув кронштейн.

omnia0099 09.05.2017 15:36

У темі 3 долучень
:Під рулем зняв заглушку з регулятором фар
Отримав доступ до кронштейна,ключами 16 и 15 зняв кронштейн з кнопкою включення щеплення,
візуально тріщин немає чи проблема в чорному основному кріпленні?

ЗЕМЛЯК 09.05.2017 18:32

Да, проблема в том кронштейне на котором крепится педаль. Отстегните шток главного, под капотом в районе вакуума помоему три болта, желательно с помощником. Вытащите пружинку, кронштейн снимется вместе с педалью. Смелее:yes3:

oleg9489 09.05.2017 18:49

Цитата:

Допис від ЗЕМЛЯК (Допис 410518)
Да, проблема в том кронштейне на котором крепится педаль. Отстегните шток главного, под капотом в районе вакуума помоему три болта, желательно с помощником. Вытащите пружинку, кронштейн снимется вместе с педалью. Смелее:yes3:

Странно...Когда переделывал с робота ...усиливал кронштейн ,почти год без проблем..а щас педаль не полностью возвращается..прокачал 2а дня хорошо ,а потом через раз:oh:

igrok960 09.05.2017 18:54

omnia0099,Педалька через раз не возвращалась,не хватало буквально 5 грамм. Уже вошло в привычку ногой возвращать педаль сцепы,при осмотре трещин на кронштейне нет,подтеков тоже.
Кронштейн при проверке был отпущен,после обтяжки на педаль ни какой реакции.
Поставил временно слабенькую дополнительную пружинку,зацепил от педали до кронштейна.
Все началось после буксования в песке,застрял в лесу и сильно не хватало лебедки :) Еще зашумел выжимной и через время на удивление перестал шуметь.

ЗЕМЛЯК 09.05.2017 19:22

oleg9489, Если кронштейн усилен, а оно через раз, то это не ваш случай. Скорее всего воздух, внимательно осмотреть на предмет подтеков.

shuma34 09.05.2017 19:47

Цитата:

Допис від ЗЕМЛЯК (Допис 410522)
oleg9489, Если кронштейн усилен, а оно через раз, то это не ваш случай. Скорее всего воздух, внимательно осмотреть на предмет подтеков.

Е-а!
Різне буває. І не завжди підсос. Хоча це і не виключенно...
Посилення кронштейну в районі кріплення до кузова (три болта) не завжди дає очікуваний результат....
Протрахався з не одним кронштейном, поки докумекав, в чому ще й справа.....
Хто знає мене і номир тіліпону. Телефонуйте, розповім. Хто не знає та і не знайомий, кидайте в касу форума, полтішок, на благодійність. Тоді вже і продовжим діалог. ;)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:50.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©