![]() |
Re: Vivaro чиптюннинг
Які покращення можна зробити на 2,5, 135 к.с. чіповкою? Наприклад зменшити розхід, щоб не втратити потужність. Або якщо збільшити потужність, то чого чекати від нашоі, і так не дуже міцноі коробки передач? Варіації є різні, чи стандартна чіп-заливка?
|
Цитата:
а прошивку нужно делать индивидуальную под каждое авто... |
Цитата:
кпп... а тут уже все від тебе залежить.... її можно укласти і на стокі. |
Цитата:
Добавлено через 49 секунд Цитата:
|
Цитата:
при обычной спокойной езде |
MasikS, Про розхід і поведінку буса, запитай краще в cvolegokna https://busovod.ua/member.php?u=9948
В його така ж як в Тебе, але чіпокнута автівка. Ось- https://busovod.ua/showpost.php?p=336237&postcount=262 Добавлено через 3 минуты Ну і еслі шо!! - Маршрут ;) До речі. Сьогодні +1 . Була 80, зараз 110. Друга автівка 1,9. Без традиційних датчиків турбіни. Не одноклубник. Просто зустрів людину, розговорились і договорились. :) Надіюсь приєднається до нашої бусоводської спільноти. |
продолжение впечатлений. Расход.
Контролирую при помощи внешнего бортовика Мультитроникс. Берет данные по OBD. К сожалению, показывает не совсем корректные значения (15 когда реально 10, 10 когда по трассе и т.д. то есть врет с каким-то коэфициентом) поэтому не буду говорить в цифрах. Короче, расход НЕ повысился. И это при том, что я весь день экспериментировал по городу с "тапкой в пол". Не могу пока сказать по поводу понижения, хотя есть и такие подозрения). |
та то таке....
2_0 интересней получаются... 1,9 как-то так...едет конечно...лучше намного.... хотя у самого 1,9 |
Цитата:
|
Цитата:
Збільшення потужності не цікавить (хватає стокових 170), хотілося б зменшити розхід ДТ. |
Цитата:
и потом можно поговорить |
Рискну спросить про ЭТО чудо устройство - кто то пробовал, знает, или это плацебо ?
Или ЭТО Цитата:
|
cruiser, туфта.
|
Цитата:
|
есть такое...
но в сравнение с программным = фигня. дурилка мазгов о.... так я не посмотрел ссылки.... shur1k прав |
Цитата:
|
инь и янь....
это об мозгах и философии |
Цитата:
|
Сьогодні нарешті в наших краях був Сергій Shuma34 з Павлом5 по роботі,тай не здержався я,та чіпокнули мого головастика,але довго морочив голову Сергію,що ні чого не помітив після чіпоканя:oh:,при обратній дорозі до дому все відчув як відкрилося друге дихання на мойому головатому:out:,летить як стріла з лука апачі:vo:;).:yo-ho-ho::ga::respekt:
|
vectra20, Володя, а с мерседесами дружишь?
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:42. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©