Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Тормозные колодки Трафик-Виваро. (https://busovod.ua/showthread.php?t=10238)

sobol 06.09.2019 19:59

Re: Тормозные колодки Трафик-Виваро.

Може бути причина в головному тормозному: або манжети, або перепускнi отвори перекритi...

Romaha55 07.09.2019 21:30

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 453432)
Гарячі але не шкварчать..
Мож дійсно тормозуху варто замінити.

я раз з перевала літом спускався то аж резиною смерділо.. кілометрів 5 проїхав...

старлей 11.09.2019 14:55

АВЕ проехали 50 000 км
купил еще такие и с ними продал
по сроку 2 года

Василий Ш. 10.10.2019 20:24

Ну, знайшов я час перевірити всю систему. Знімав всі колеса, передивився направляйки, поршеньки, все грає. Помічник за руль, при натисканні на педаль поршеньки вільно виходять, і без ніякої допомоги повертаються. До супортів питань немає.
Зняв головного циліндра, злив тормозуху, чесно кажучи була "бяка". Промив, продув, канали чисті, вільному проходженні рідини нічого не заважає. Профілактика зроблена, прокачав десь по 100гр рідини через кожен супорт. Думаю можна вважати що рідина замінена. А диски всеодно гріються...
Поки дав спокій. Скоро перезуватись, заміню колодки, може щось зміниться.

Devid 10.10.2019 21:24

Цитата:

Допис від Василий Ш. (Допис 454151)
Ну, знайшов я час перевірити всю систему. Знімав всі колеса, передивився направляйки, поршеньки, все грає. Помічник за руль, при натисканні на педаль поршеньки вільно виходять, і без ніякої допомоги повертаються. До супортів питань немає.
Зняв головного циліндра, злив тормозуху, чесно кажучи була "бяка". Промив, продув, канали чисті, вільному проходженні рідини нічого не заважає. Профілактика зроблена, прокачав десь по 100гр рідини через кожен супорт. Думаю можна вважати що рідина замінена. А диски всеодно гріються...
Поки дав спокій. Скоро перезуватись, заміню колодки, може щось зміниться.

зазор между штоком и главным есть?

Василий Ш. 10.10.2019 21:46

Цього не скажу... Зазор регулюється, який повинен бути?

sergey_070 11.10.2019 08:27

Цитата:

Допис від Василий Ш. (Допис 453421)
Всім привіт. Ітак, профілактика, смазка направляючих супортів, поршеньків не допомогла. Досить проїхати 30км, і передні диски шкварчать ... як мопед. Задні не так, але теж гріються.
Проконтролюйте при можливості, як на ваших авто, відпишіться. Думаю це не є нормально.
Якби десь підклинювало, не поверталося назад, то грілося б одне колесо, а не всі. Або не два.
Які можливі причини?
Тормозні диски і колодки були замінені десь 10тис.км.
Знос передніх колодок ~1/4...

Добавлено через 3 минуты
До речі тормозуха 110тис.км не мінялась...:vinovat:

Была похожая проблема только через 30 км клинили все 4 колеса. Началось все после замены тормозного шланга я не знаю каким боком но проблема оказалась в уровне тормозной жидкости. Попробуй чуть меньше минимума залить . мне так точно помогло.

Василий Ш. 11.10.2019 10:24

В принципі передбачував таку ситуацію, до рівня не доливав. Тепер авто просить долити, якщо десь зупинитись згори...

sergey_070 11.10.2019 20:15

то что просит то такое .... а по факту так же греется?

Василий Ш. 11.10.2019 23:41

Цитата:

Допис від sergey_070 (Допис 454190)
так же греется?

Гріються, передні диски. Можливо менше, думаю через те що на вулиці немає жари...

Toxa! 18.10.2019 07:23

Все привет, летом менял задние тормозные диски и колодки, проблема была в выборе дисков, так как в основном они в сборе с подшипником и кольцом АБС идут, проблема что в недорогих дисках( от 1200 грн. mayle, abs, lpr) стоят неизвестные подшипники, единственный бюджетный вариант с подшипником snr есть, тормозные диски metelli, стояли мне по 950 грн (на что был удивлен) + колодки взял той же фирмы за 360грн. и пока доволен, наездил около 10 тысяч, ни скрипов, ни пыли, обкатал после установки. Это не реклама, просто кто ищет диски с хорошим подшипником то советую рассмотреть за такие деньги. Поршня крутил ключиком от болгарки и одновременно придавливая сьемником крабом. Номер дисков если надо кому, коробки в гараже, напишите в личные сообщения я скину.

olexa 18.10.2019 13:37

Цитата:

Допис від Toxa! (Допис 454338)
Номер дисков если надо кому, коробки в гараже, напишите в личные сообщения я скину.

Давай, якщо не важко. Але як перевірити, що саме такі підшипники капіталісти запресували у диск?

Romaha55 18.10.2019 20:59

10 тис. не показник.. я міняв людям mayle і уже більше 30000 наїздили.. нині міняв троси на ручніку, дивився, ніби все нормально...

Toxa! 19.10.2019 05:26

Номер подшипника такой как у оригинала, там все видно, я не нарикаю на других производителей, просто если снр отличный подшипник, то в мейле и других я не знаю какой вообще стоит да и переплачивать зачем.

Добавлено через 10 минут
23-0844 METELLI

sharks 07.11.2019 17:35

Подскажите когда надо менять тормозные диски по толщине? Кто когда менял?

catmanul 07.11.2019 18:05

Цитата:

Допис від sharks (Допис 454734)
Подскажите когда надо менять тормозные диски по толщине? Кто когда менял?

тормозные диски меняют при достижении минимально допустимой толщины (для передних дисков 24мм, задние 10мм)

Toxa! 14.11.2019 07:29

Задние докатал до 8,5мм

holod15 20.07.2021 21:30

Цитата:

Допис від Toxa! (Допис 454338)
Все привет, летом менял задние тормозные диски и колодки, проблема была в выборе дисков, так как в основном они в сборе с подшипником и кольцом АБС идут, проблема что в недорогих дисках( от 1200 грн. mayle, abs, lpr) стоят неизвестные подшипники, единственный бюджетный вариант с подшипником snr есть, тормозные диски metelli, стояли мне по 950 грн (на что был удивлен) + колодки взял той же фирмы за 360грн. и пока доволен, наездил около 10 тысяч, ни скрипов, ни пыли, обкатал после установки. Это не реклама, просто кто ищет диски с хорошим подшипником то советую рассмотреть за такие деньги. Поршня крутил ключиком от болгарки и одновременно придавливая сьемником крабом. Номер дисков если надо кому, коробки в гараже, напишите в личные сообщения я скину.

А торможение не изменилось? В какую сторону,хочу и себе менять,

Andronkl 20.06.2022 05:54

Доброго дня. Гріються на передніх колесах диски і супорта, що саме цікаве, то одне то друге. Що порадите? Opel vivaro.

Шкодник 20.06.2022 07:12

Цитата:

Допис від Andronkl (Допис 467854)
Доброго дня. Гріються на передніх колесах диски і супорта, що саме цікаве, то одне то друге. Що порадите? Opel vivaro.

Доброго
Обслужити супорта , схоже закисло

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:15.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©