![]() |
Re: Музыка на трафик/виваро
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
А вот тут можно найти схему, как это подключить. |
Всім привіт! У мене в мовано голова Alpine 9887 (без R). Цікавить така річ - немає в налаштуваннях функції bluetooth. Це у всіх моделях без R так чи тільки в мене така проблема?
|
Цитата:
|
дякую за відповідь. А то почав хвилюватись що фабульний в мене)) Не бачу тут фото жодного мовано з акустикою. В мене груз з перегородкою, саб взагалі немає де поставити, бо під пасажирським сидінням каркас з перехресними розпорками. і що можна в двері компонентне поставити, бо голова норм а штатні зовсім не грають. ВЧ врізати в обшивку дверей можна (в районі дзеркала заднього виду)
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Подіуми на мовано хтось робив під 16 см в двері? є фото?
Про шумку це зрозуміло, планую в двері Шумофф М3(вібро) і шумка StP Битопласт-5 ось така карта. під 16 можна щось придумати? |
добрый день. подскажите можно ли к штатнои магнитоле (рено трафик CD) подключить звук от телика?
|
Цитата:
|
Цитата:
В рыно должен быть с зади. В рЫно делается так - http://www.drive2.ru/l/288230376152347231/ Ну можно приобрести такую хренетень. http://s019.radikal.ru/i627/1312/14/cef3a80c3ee2.png Воткнуть ее в гамнитолу в нужный разьем. Порыться в настройках. Активировать front aux. И подключай любой источник имеющий аудио мини джек разъем. |
а кто подскажет, кто ставил AUX на штатную магнитолу CD70 Navi, чтоб слушать с флешки? Сильно ли это хлопотно?
|
Цитата:
http://cartone.com.ua/changer_emulat...ur_YT-M06.html Правда не дешево. :) |
Спасибо Серега. Пойду искать у себя такой разъем.
|
Цитата:
Кстати Рекордс ссылку давал на опелевскую магнитолу. А опелевские и реношные гамнитолы имеют разное подключение. Смотри ссылку Рекордза. https://busovod.ua/showpost.php?p=256808&postcount=230 |
Доброго вечора! Прошу допомоги. Купив Трафік 2008 року з магнітолою кенвуд (не штатна). Окремо купив штатну магнітолу та інформаційне табло (в мене його не було - була поличка для дрібниць). І стикнувся з проблемою їх підключення.
З шахти були рідні шлейфи 1 на 8 контактів (це як я зрозумів на динаміки) 1 на 5 контактів (це плюс , 0 ну все що звязане з живленням, і 1 маленьки жовтий шлейф (кількість контактів не памятаю мабудь 6). Це все я підключив до магнітоли. А шлефа до інформаційного табло я не знайшов. В сліпому режимі я розблокував магнітолу грає все чудово, але підрулювий джостик не перимикає гучність, гфилі фм і т.д (підсвітка магнітоли блимає на нажимання на джостику але не реагує). Питання в мене наступні? - шлейф для підключення до інформаційного табло має йти з авто (з тією косою дротів що до магнітоли) чи окремо він приєднується від магнітоли до табло. - якщо я не правильно підключив, то поясність що саме. - чому не реагує джостік підрульовий? (можливо в комплектації авто воно передбаченна а функцйіонал ні?) Інформаційне табло з одним розємом. П.С. Прошу не критикувати і не давати відповіді типу "Google допоможе" або "на форумі писали вже багато про це". Якщо знаєте відповідь, то будь ласка дайти її мені. Якщо я вже написав пост на форумі значить не знайшов а ні в Гуглі а ні на форумі. (якщо погано шукав, то це мої проблеми))). Чекаю відповіді, наперед вдячний. |
Обожаю громко слушать музыку, не жалко на это денег, но не получается у меня ни хрена, в бусе все сложно... И правильную музыку сделать тоже...
|
Цитата:
|
- шлейф для підключення до інформаційного табло має йти з авто (з тією косою дротів що до магнітоли) чи окремо він приєднується від магнітоли до табло.
Есть табло с одним, а есть с двумя разьемами. Они идут на косе. Или один серый двурядный или один серый однорядный и красный однорядный. Вроде бы так. - якщо я не правильно підключив, то поясність що саме. - чому не реагує джостік підрульовий? (можливо в комплектації авто воно передбаченна а функцйіонал ні?) Необходимо подключить к магнитофону желтый квадратный разьем. Это и есть провода от джойстика. |
но в мене з коси немає шлейфа для інформаційного табло. то виходить що його підключити не вийде?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:59. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©