![]() |
Re: Встречи Киев.
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
та я хз...
мене пускає... і машин десь там мій старий там є досі... але з "релігіозних" міркувань, так як сайт ru-зький... за років півтора тіки сьогодні зайшов, написав шо машин продається... |
Ну и по традиции))
28.04 Парковка белицкого Ашана С 19 и до упора Запрошуем! Пс наклейки, кепки возьму ППС столик с чайным сервизом и газовая лампадка вроде тоже у меня |
Цитата:
п.с.: и может на встрече у кого датчик наддува возьму на проверку! :):):) |
Цитата:
|
Поставил напоминалку :)
|
Цитата:
|
будем обновку обновлять:)
|
С Боярки кто-то будет ехать?
|
Шо там?!
Ага! Останній четвер місяця. Парковка біля Ашану на Берковцях. Початок о 19.00. Ну а далі, в кого як. В кого, язик втомився від обговорювання всякої околобусної єресті. В кого жінка наярює по тіліпону- Мовляв, не вірю що ти тусуєшся біля бусиків, одягай труси і чеши від коханки до дому...Тут тебе чекають троє діток і я, Твоя коханна дружина. :) В кого коханка в пориві ревнощів до буса, також наярює по тіліпону... Але!!! Регулярне кучкування навколо бусиків. Як завжди- останній четвер місяцю. Початок о 19.00 і до.... Поки останній любітєль потеривеніти на околобусну тематику, не висолопить язика на плече. І скаже- Всьо рібята, мабуть пора до дому. Обніметься на прощаніє з останнім уважним співрозмовником. І вирушить в напрямку любімої домівки. |
На работе будет "корпоративчЕг", поприсутствовать не получится. Зато сегодня познакомился с Али. Думаю - что за Шкода преследует, и на парковке Форы водитель идет с непонятными намерениями. Вреде бы никому денег не должен:maybe:. А оказалось - бусовод под прикрытием.
|
OlaF..... Фа-фа тебе возле форы..... Ото Я и был)))
Побоялся обгонять и подрезать просто.....без наклейки то шкода..... |
Сьоодні був замічений кармадами в єрєсті.(хоча і божився що моєї ноги не буде в офіціалів).
Зразу почну оправдовуватись. Таки да. Впіймали мене біля реноофів. Армамоторс на окружній. Чєсслово, не по своїм лічним інтєресам. По справі фірми яка мене туди відрядила! Народ! Не вірте нікому! Я туди случайно попав. :) Вощем! Фафа, чи Привіт. Чи радий був зустрятись в такому компромінтірующему для мене місці. Льоха Рен, Вадім Ткач. Максим. :aiwan-hi: |
Блин, не попадаю опять :( Чистый четверг же, а мы с друзьями в баню ходим...
|
Только приехал со встречи! Наконец-то я побывал на встрече! Очень рад был увидеться, познакомиться, пообщаться! Всем спасибо! :vo:
Жду следующюю встречу! :yes3: :beer: |
У темі 1 долучень
А у меня все по плану!
|
А фотки, хоть хтось робив?
Гордо рєял Бусоводський флаг. :) Серебристий чотирьохколесний флагшток Конана, в голові невеличкої організованої колони з Боярського напрямку, приємно порадував погляд.:vo: Була присутня невеличка кумпанія "БуХоводів". Бачу, що скоро паркова біля Ашану, буде замалою для нашого збіговиська. ;) |
Сам ти Буховод :ah:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:38. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©