![]() |
Re: Renault Trafic 1,9 Dci 100 Student
Цитата:
|
Цитата:
и мне про ремонты тоже интересно!!! только с детализацией с каким Николаем? К0н0плянская возле Бережанской, а Дегтяренk0 рядом с караван0м! :D |
Цитата:
|
Цитата:
ну я то на ходу, тьфу-тьфу-тьфу!!! так что можно и своим ходом! но думаю что нужно по месту всё делать! |
прислушайся к совету Шумы....
|
Аааааа....это там где после тогось..... Тогда если все сразу то да присоединяюсь...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Так сейчас про разборку спрашивает)))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
спасибо за дискуссию! но я уже на прошлой машине Део Рейсер двигатель перекидывал себе, а старый разобрал. Здесь в принцыпе тоже ничего сложного не увидел, думал что лучше отдать мастерам, но придётся самому разбирать блок, а по разбору ГБЦ ещё пока подумаю. ;) а по сбору я думаю если купить умную книгу и почитать и в интернете почитать и посмотреть видео, то тоже думаю что можно и собрать самому. вопрос только в том сколько уйдёт времени на сбор информации и понятие всего этого процесса. и второй вопрос если это сделать единоразово, то есть ли смысл потратить энное количество времени и собрать двигатель, а потом просто эту информацию оставить где-то в голове и больше таким не заниматься? |
Цитата:
Там зустрічались авто з пробігом 800 і більше тис. Це чотирьохрічні автрівки з двигуном M9R. Як власника авто з таким двигунцем. Мене цікавив регламент заміни ланцюга. На той час, при зверненні до Киівських офіціалів Арма Моторз, АІС, Автомотів. Чув тільки одну відповідь- Регламент заміни ланцюга, на цей двигун не передбачено. Ось наприклад 1ше. повідомлення на форумі офіціалів: http://www.renault.com.ua/13/faq2/ Та і ось іще, тема піднімалась не раз і на цьому форумі: https://busovod.ua/showpost.php?p=279733&postcount=87 цтата: Цитата:
Проскакує деяка інформація на форумах, про нижчу якість цепу на автівках більш пізнього року випуску 2011-2014. Підтвердити її не можу. Та і не дивно. В 2011 році, комплект ГРМ для двигунця М9R можна було знайти тільки за бугром, і то по оригінальному партскоду. Зараз же ж ми маємо, окрім оригінальних партс кодів ще й 5 чи шість заміннкиів. Але деякі замінники, які доступні в нас. Відсутні в пропозиціях для европейського ринку. Інформаціі багато. Я виклав лише частину того, шо привело мене до висновку, написанного вище. |
Цитата:
|
Цитата:
Пробіг більш менш реальний. Чому кажу про більш менш реальний пробіг. Купував автівку з показником на спідометрі 178 000 При перевірці по реношній базі. Попереднє звернення на СТО було при пробізі 114 000 за 11 місяців перед моєю покупкою. Моніторінг відбувася з в знайомого клубня з Хмільника з яким маю чудові відносини. І який має гарний досвід в ремонті наших автівок. Готовий був, заодно замінити і ланцюг. Але Юра мені сказав, що в цьому потреби нема. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:20. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©