![]() |
Re: Скорая помощь на ПК (согласовано)
Цитата:
Добавлено через 6 минут Цитата:
Добавлено через 8 минут Э у мене комп ZX 80 знаеш такий? |
Цитата:
Подари завжди ціную якщо вони по темі !! За зикс почитав )))у мене було мк61 )))) |
Цитата:
|
Цитата:
Значит,кому-то нужнее. |
Цитата:
|
pasha210, :oh: это полный Пушистый зверь, по фото там 2 жестких стоит, памяти не увидел (2 по 3 гига не встречал), походу с магазина его не чистили ниразу (хотябы пенясосом для профилактики)
|
Андрей,а он по производительности лучше работать будет чем мой атлон?(AMD Athlon X2 7750 2.7mhz,2gb ОЗУ,Biostar NF520-A2 TE,видео 8600gt 256mb ddr3.)
Если нормальное железо,то думаю забрать за 3000 его без видюхи.Видюха у меня со старых запасов осталась Asus Radeon HD5450 2GB.Хз,что из него получиться... Добавлено через 8 минут Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Паша ты свой за скоко продал? а то стоит ну максимум на 200-300 дороже |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
|
Шановні знатоки, скажіть таку річ: - жорсткий диск ремонтується чи викидається, коли відмовився працювати?
|
ніхто тобі точно не скаже....
тести надо делать. |
Цитата:
|
olexa, Все залеже як він не робе, якшо його не видно в системі геть то вже морочитись сильно не потрібно, якшо його біос бачить то ще можна поковирятись. Бува два види здоха 1 самі диски посипались 2 електроніка. В першому випадку прогами можливо витянуть хоть шось в другому тільки плату донора треба ставить але питання подальшої доцільності використання вже не стоїть
|
Цитата:
|
olexa,
Шо я могу сказать, если есть желание могем поковырять его прогами на предмет вытянуть что можна, но ето когда будет стоять рабочий диск с системой |
Що для цього потрібно? Можу відправити його тобі, - грайся. Можеш розібрати до кісточок, якщо вийде - добре, а як ні - то й ні, все-одно викину. Давай в приватку куди і кому відправляти, думаю, дома зручніше його барахолити.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Bircha, нужна помощь,хотел удалить маил.ру,скачал какоето дер..о,а сним налезло ещё больше гау..а:beeee:,простите мой французкий,ещё немного и выброшу ноут:bye:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:14. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©