![]() |
Re: Осторожно мошенник!
Цитата:
|
Не давно,видел по телеку,как интернет-магазин игрушек,людей кидал,брали деньги,товар не отправляли.Там суммы по меньше были.Насобирали пару заяв и приехали на хату в г.Одесса к кидале,а он всем должен и обещял отдать.
|
0949765168 - Звонила мошенка , просила дать реквизиты ПБ.
http://www.cejnomer.ru/nomer/0949765168 |
Цитата:
|
Моей маме сегодня звонили жулики и просили как ее сыновья скинуть им деньги! Мама меня набрала, а я тупо сидел и читал газеты В кабинете. Скажите своим родителям о таком способе!
|
Сегодня и мне звонили с этого номера 0673246980 представились помощью детям востока,не знаю правда или нет но больше похоже на разводняк.
|
0636928341 тоже кидалы, через сландо, интересуется карточкой приват банка
|
Цитата:
Махаринець ігор сергійович 28.01.1992 року нар. проживає в м. Сміла вул старшини Шевченка.45 |
|
Цитата:
|
Цитата:
День рождения:14 февраля 1989 г. |
а не простіше навідатись до цього унікала і провести з ним науковопопулярну лекцію, що б так запамяталось на все життя, а ще в воєнкомат йог і в зону АТО щоб дурь до голови не лізла
|
Цитата:
Знайомі мінти поки чухаються,дуже мала сума шоб відірвать свою ж*пу. |
+38091 803 83 78, тільки-що подзвонив, під предлогом того, що до моєї картки було здійснено несанкціонований доступ намагався дізнатись інформацію по картці. Був посланий. Сказав йому, що взагалі за дурня мене має, так грубо працює. :)
|
Напишу тут, для тих в кого є ще каталізатор, на 2,0 хді, .....
Появились злодії які знаходять машину з присутнім каталізатором і в підходящий момент вирізають, так сталось в мого знайомого, на пежо експерт 2005 машину лишав біля підїзду вже років два і от недавно з ранку як завів машину виявив недостачу одного елемента вихлопної за ніч йому його вирізали, будьте пильні злодії не дрімають. |
Цитата:
|
Ну так цена в 200-250$на приемке.
|
Цитата:
Потом едешь в контору и покупаешь комплект Б/У 650 евро:) - Это если ещё и ADBLUE то вообще. Добавлено через 46 секунд Цитата:
|
olexa, пежо експерт 2005 каталізатор там в легкодоступному місці, ....
ні не на ямі, біля підїзду прямо під вікнами, думаю робота не одної людини, я не бачи ще машини но думаю ножовкою зрізали |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:38. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©