Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Амортизаторы на Vivaro,отзывы,советы... (https://busovod.ua/showthread.php?t=11229)

kosjohn 20.03.2017 16:13

Re: Амортизаторы на Vivaro,отзывы,советы...

Цитата:

Допис від x_mad (Допис 405647)
де купував?

Tkach73

kosjohn 16.05.2017 08:29

відписуюсь ще раз, замінив спереді стойки, брав в автомеханіку (була акція -15%), брав суто пасажирські
- Амортизатор передний на Renault Trafic 2006-> (пассажирская версия) — RENAULT (Оригинал) - 8200728278

Сподобалось, мягко, гарно. Нагадаю, що пружини і спереді і ззаді пасажирські ще з минулого року. Передок тепер працює гарно, пасажирські пружини + пасажирські стійки.
По задніх не все так гарно, не так мягко як хотілось, пасажирські пружини + аммо груз-пас, задок легкий, 3-го ряду сидінь немає. Схиляюсь поставити на зад пневму, варіантів немає. Амортизатори пасажирські задні по 100 уе штука, по грошах виходить пневма майже на то саме. Але хочеться зробити по людськи, компресор з ресівером, редуктор тиску і тд.

x_mad 16.05.2017 08:35

Цитата:

Допис від kosjohn (Допис 410988)
відписуюсь ще раз, замінив спереді стойки, брав в автомеханіку (була акція -15%), брав суто пасажирські
- Амортизатор передний на Renault Trafic 2006-> (пассажирская версия) — RENAULT (Оригинал) - 8200728278

Сподобалось, мягко, гарно. Нагадаю, що пружини і спереді і ззаді пасажирські ще з минулого року. Передок тепер працює гарно, пасажирські пружини + пасажирські стійки.
По задніх не все так гарно, не так мягко як хотілось, пасажирські пружини + аммо груз-пас, задок легкий, 3-го ряду сидінь немає. Схиляюсь поставити на зад пневму, варіантів немає. Амортизатори пасажирські задні по 100 уе штука, по грошах виходить пневма майже на то саме. Але хочеться зробити по людськи, компресор з ресівером, редуктор тиску і тд.

Постав спочатку простий комплект: подушки + компресор під водійське. Цього абсолютно достатньо на перший час - я так десь мабуть рік катаю і не можу сказати, шо мені незручно. Все інше докупиш/доробиш пізніше в спокійному режимі.

kosjohn 16.05.2017 11:19

Цитата:

Допис від x_mad (Допис 410989)
Постав спочатку простий комплект: подушки + компресор під водійське. Цього абсолютно достатньо на перший час - я так десь мабуть рік катаю і не можу сказати, шо мені незручно. Все інше докупиш/доробиш пізніше в спокійному режимі.

для мене основне питання компресор, який використовуєш?

ПавелК 16.05.2017 11:58

Ось тут https://www.drive2.ru/c/1731190/

x_mad 16.05.2017 15:03

помоэму цей http://rozetka.com.ua/vitol_ka-t12121/p1674422/ , але шукав подешевше, на ОЛХ. Там на манометрі є кнопка, щоб стравити зайвий тиск. Тому зручно - під сідухою просто акуратно поклав і одразу можна і спускати і качати. Довжини трубки вистачає, шоб підкачати колеса, не виймаючи компресор з під сідух. Лишилось тільки спец подушку купити, шоб замість домкрата юзати )

жужик 16.05.2017 19:24

У темі 2 долучень
Цитата:

Допис від kosjohn (Допис 410988)

Тоже горю этой темой про пневму на задок , пока только все собираю потихоньку, рочти все есть для простойс ручным управлением. Вот сегодня компрессор примерял от бмв Е39. Становиться идеально цена ему 2900 грн , я нашол. В нем кстати есть и три клапана 2 подкачки и 1 сброса, уже покупать ненужно да и работает тихо и плюс кастрюля эта внутри бесшумкой с завода обделана. Копресор там вабко как на ауди фолцах и т.д кароче . Забыл фотку сделать перевернутого ну в олх посмотрите кому интересно их там хватает

k1ngenya 20.08.2017 21:44

Отпишитесь те у кого моторы 2.5 рестайлинг. Какие передние амортизаторы ставили, Бо я уже и Каяба и ставил и Сакс, проходят пару месяцев и машина превращается в корабль попавший в шторм.

Louis 20.08.2017 22:13

брав оригінал в офіціалів за 1200 грн +- (з знижкою). кажуть ходять 100-150к км без проблем. не бачу смислу в неоригіналі з такою ціною. пробивали різні аморти з автомеханіка (пасажирські, грузпас, грузові). то казали шо в базі рено це просто новіші версії аморта, а не для різних типів бусів. хз чи то правда

olexa 20.08.2017 22:27

Собі ставив Монро, вже тис з 60 км накатав, наче нормально, ще задні тре міняти, а то правий потік уже. У мене правда, Самурай "парус", так що теж корабель дещо відчувається, але мені це подобається!

k1ngenya 20.08.2017 22:38

Цитата:

Допис від Louis (Допис 417791)
брав оригінал в офіціалів за 1200 грн +- (з знижкою). кажуть ходять 100-150к км без проблем. не бачу смислу в неоригіналі з такою ціною. пробивали різні аморти з автомеханіка (пасажирські, грузпас, грузові). то казали шо в базі рено це просто новіші версії аморта, а не для різних типів бусів. хз чи то правда

Та вот смотрю теперь на оригинал, только опять же какие, говорят с зелёной меткой усилиные, может их поставить

Darts-Trafik 21.08.2017 07:58

Цитата:

Допис від olexa (Допис 417792)
Собі ставив Монро

:+1: ходять добре.

sobol 21.08.2017 08:07

в мене теж монро. 1,5р, пробіг 20т - нарікань немаю ніяких

uvagr 21.08.2017 09:45

По поводу Monroe можу сказати, що не дивлячись на те що то є Польща, по переднім стойкам було тільки пару рекламацій. По заднім жодної.

вите4ек 21.08.2017 22:23

У меня не знаю какие стоят но тоже с зеленой меткой родные 350т пробег.у знакомого на трафике коротыше стоят мягче но почему то он уже и диски гнул и шишки вылазили и стойки уже пару раз менял а я еще не слышал у себя пробоя.

holod15 18.10.2017 07:17

Цитата:

Допис від Devid (Допис 404140)
не чудите. оригиналы по 1000грн

Можете мне сбросить цену на передние стойки Виваро ?

vixents 12.04.2018 20:09

Прийшла пора мінять передні амортизатори. В першу чергу цікавить не комфорт а довговічність. Бо трохи перегружаю машину...
Хтось собі ставив такі? Найшов на автомеханіці.
Амортизатор передний (супер усиленный) на Renault Trafic 2001-> — RENAULT (Оригинал) - 7701066476
1900грн.
77 01 066 476

Darts-Trafik 13.04.2018 09:56

Цитата:

Допис від vixents (Допис 431962)
Амортизатор передний (супер усиленный) на Renault Trafic 2001-> — RENAULT (Оригинал) - 7701066476
1900грн.
77 01 066 476

Наврят чи хтось ставив,всі хотять мягші. Супер усиленні-уявляю як воно бубнить!

Dimonmoz 13.04.2018 12:02

А как вообще амортизатор влияет на мягкость? Ладно пружины. Или общая длина хода пружины и амортизатора вместе, но только смена одного амортизатора повлияет больше на раскачку машины, чем на мягкость. Задача амортизатора не дать пружине после сжатия разжаться резко, а более плавно. Поэтому более мягкий и изношенный амортизатор и добавляет ненужных раскачиваний машине. Или я чего-то не так понял в работе пружина-амортизатор.

ПавелК 13.04.2018 12:50

Мабуть "буржуїни" не так просто ставлять пневмоплдушки. Сам на пневмо років 6 катаю. Аморти передні і задні "мякі", передні взагалі
слабі.( перероблені владдіч ) Розкачки нема , підвіска працює класно і з
вантажем і без. Висота кузова не змінюється.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:46.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©