Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Упала педаль сцепления Виваро (https://busovod.ua/showthread.php?t=11146)

Gennadij 30.12.2016 11:07

Re: Упала педаль сцепления Виваро

Привет бусоводам! Примите в свои ряды. Это мое первое обращение на этом форуме. Может есть ответ, прошу прощения, не нашел.
Проблема: не полностью возвращается педаль сцепления. Приходится возвращать принудительно.
Беглым осмотром обнаружил подтекание главного цилиндра сцепления возле штока от педали.
Вопросы: 1 как он снимается
2 насколько реально его ремонтировать? на него есть ремкомплекты. https://avto.pro/catalog/renault/tra...pleniya-m1296/

Devid 30.12.2016 15:41

Цитата:

Допис від Gennadij (Допис 398363)
Привет бусоводам! Примите в свои ряды. Это мое первое обращение на этом форуме. Может есть ответ, прошу прощения, не нашел.
Проблема: не полностью возвращается педаль сцепления. Приходится возвращать принудительно.
Беглым осмотром обнаружил подтекание главного цилиндра сцепления возле штока от педали.
Вопросы: 1 как он снимается
2 насколько реально его ремонтировать? на него есть ремкомплекты. https://avto.pro/catalog/renault/tra...pleniya-m1296/

ремкомелекта нет. оригинал в наличии

MaseLL777 30.12.2016 19:04

Всім привіт)) сьогодні мені дістався перед новорічний подарунок))
Машина простояла два дні бо я трошки святкував і сьогодні зранку вирішив що треба проїхатись помагазиних) але не тут то було )) сів в машину ще не завів навіть натиснув на педаль а вона впала)) назад я вже її рукою поставив)) з передачі зкинув думаю пробую завезти.. завів .. все ніби нічьо.. переїхав з другом всі сервіси, всі гаражі де в нас займаються ремонтом всюди черги плюс завтра майже ніхто непрацює..
В чому причина я без поняття) Два дні назад їздив все було добре.. правда вже давненько на холодну перша передача трошки погано включалась.
на перший вигляд нічьо ніде не тече (під машину не лазив) в бачку з рідиною все добре (все по рівню) нічьо ніби нікуди не втікає..за цілий день рівень такий який і був..
Перечетав вже купу всього але покишо свого випадку незнайшов
Renault Trafic 2010 р. 2.0
Педаль щеплення назад вернути можливо лише рукою)

olexa 30.12.2016 19:53

Цитата:

Допис від MaseLL777 (Допис 398389)
переїхав з другом всі сервіси, всі гаражі де в нас займаються ремонтом

І Вам не кашлять! А де саме це "в нас"? А то якесь хи чи ху...

MaseLL777 30.12.2016 23:19

Цитата:

Допис від olexa (Допис 398395)
І Вам не кашлять! А де саме це "в нас"? А то якесь хи чи ху...

В нас це у Львові)) немає просто можливості загнати машину томушо її як тянути то так шоб за день зробили .. а так як перед новим роком то всюди черги і проблема незнати в чому..
я думав може хто підкаже яб сам глянув може проблема незначна і яб сам її усунув
Всіх з наступаючим)))))

wasya 31.12.2016 12:25

Цитата:

Допис від olexa (Допис 398395)
А де саме це "в нас"? А то якесь хи чи ху...

Цитата:

Допис від MaseLL777 (Допис 398415)
В нас це у Львові))

О..,не знав,шо я в ХУ..області живу:D
всіх з наступаючим !

ПавелК 31.12.2016 13:02

Цитата:

Допис від wasya (Допис 398424)
О..,не знав,шо я в ХУ..області живу:D
всіх з наступаючим !

Декомунізація ! )))
З Наступаючим !

MaseLL777 06.01.2017 15:59

Прийшлося замінити вижимний
Коли знімали коробку я сам на свої очі бачив що вижимний в середині в коробці не був взагалі прикручений:shock::shock::shock: це попередній власник :oh: :oh: :oh: це просто нема слів........
ні один з двох болтів не був прикручений:dash2::dash2::dash2::dash2:

Добавлено через 5 минут
Цитата:

Допис від MaseLL777 (Допис 398911)
Прийшлося замінити вижимний
Коли знімали коробку я сам на свої очі бачив що вижимний в середині в коробці не був взагалі прикручений:shock::shock::shock: це попередній власник :oh: :oh: :oh: це просто нема слів........
ні один з двох болтів не був прикручений:dash2::dash2::dash2::dash2:

І доречі якщо хтось сам захоче поміняти вижимний чи взагалі щось робити з коробкою чи щепленням на моторах 2.0 tdi то я вам дуже співчуваю:stop::stop::stop::stop::stop::stop:
Самому до коробки не добратись краще їдьте на сервіс або до своїх майстрів але якшо той майстер до того немав діла з 2.0 то знайте щоб туда добратись потрібно або знімати балку або повністю всю морду а морду на таких машинах ще треба знати як знімати...
;)

Ключик 06.01.2017 17:08

MaseLL777, а морду на таких машинах ще треба знати як знімати... Недавно знімав генератор на 2.0, 20хв і морда розібрана.

димончик 07.01.2017 06:25

Цитата:

Самому до коробки не добратись краще їдьте на сервіс або до своїх майстрів але якшо той майстер до того немав діла з 2.0 то знайте щоб туда добратись потрібно або знімати балку або повністю всю морду а морду на таких машинах ще треба знати як знімати...

не має значення модель мотора, чи то 1,9, 2,0 чи 2,5 все одно кращче підрамник дьоргати, можна і мордаху розібрати, але долізти до "задіх" болтів кріплення КПП та для зняття напіввісєй , комфортніше без підрамника

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

ні один з двох болтів не був прикручений

зовсім не було, чи не зажаті?

Devid 07.01.2017 12:25

не нагоняйте жути. парни в залещиках коробок снимаю за 30 минут! на яме. без подъемника. без разбора морды. так шо отак.

olexa 07.01.2017 13:57

Цитата:

Допис від Devid (Допис 398957)
не нагоняйте жути. парни в залещиках коробок снимаю за 30 минут! на яме. без подъемника. без разбора морды. так шо отак.

Ну так і було сказано, що
Цитата:

я вам дуже співчуваю

і

Цитата:

краще їдьте на сервіс або до своїх майстрів

Я з цим, особисто, абсолютно згоден! Одне діло смикати коробки щодня по кілька штук і зовсім інше, смикнути її один-єдиний раз за роки володіння авто. Чи я помиляюсь?

MaseLL777 09.01.2017 22:20

Цитата:

Допис від димончик (Допис 398937)
не має значення модель мотора, чи то 1,9, 2,0 чи 2,5 все одно кращче підрамник дьоргати, можна і мордаху розібрати, але долізти до "задіх" болтів кріплення КПП та для зняття напіввісєй , комфортніше без підрамника

Добавлено через 1 минуту

зовсім не було, чи не зажаті?

Болтів зовсім не було(((

Добавлено через 2 минуты
Тепер про старий вижимний той що замінили)
вирішив глянути я до нього виявилось що вся причина в сальнику який просто розслоївся і застряг на дні вижимного(

Турыст 11.04.2017 18:55

Добрый вечер, сеньеры. Сегодня эта опция "упала педаль" случилась у меня. Геройски, с кучей звонков, всем, кого знаю на первой дотянул до Житомира. Визуальный осмотр мастера дал первое заключение, что масло из коробки через левый сальник вытекло. Какая то втулка зажата, состоится замена чего-то в коробке. Работает вперед только первая передача. Так вот вопрос. Может упасть педаль при такой проблеме или это бинго!? На выжимной я тоже попал?

shuma34 11.04.2017 19:27

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 407916)
Добрый вечер, сеньеры. Сегодня эта опция "упала педаль" случилась у меня. Геройски, с кучей звонков, всем, кого знаю на первой дотянул до Житомира. Визуальный осмотр мастера дал первое заключение, что масло из коробки через левый сальник вытекло. Какая то втулка зажата, состоится замена чего-то в коробке. Работает вперед только первая передача. Так вот вопрос. Может упасть педаль при такой проблеме или это бинго!? На выжимной я тоже попал?

Буено ночес аміго!
Думаю що проблема з КПП не зв"язанна з вижимним.
Мисля така- Попандос на ремонт КПП. І вижимний. А далі буде видно. Корзина, діск.
Хоча ... в житті різне трапляється.
Как говорят патологоанотоми- " Вскритіє покажет."

Крымгид 11.04.2017 19:58

Цитата:

дотянул до Житомира.

Проклятое место для туристов и гидов :friends:

В июне, будучи в дороге, тоже попал на замену выжимного а Житомире. Обошлось в 3 с лишним (около 1,5 выжимной и 1,5 работа)

Больше всего злости оттого, что через полгода тот выжиной (типа оригинал же) уже забраковали - пришлось ставить новый.

mehanik 11.04.2017 20:25

Цитата:

Допис від Крымгид (Допис 407922)
Больше всего злости оттого, что через полгода тот выжиной (типа оригинал же) уже забраковали - пришлось ставить новый.

Опять в Житомире?;)

Турыст 11.04.2017 22:48

У темі 1 долучень
Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 407919)
Буено ночес аміго!
Думаю що проблема з КПП не зв"язанна з вижимним.
Мисля така- Попандос на ремонт КПП. І вижимний. А далі буде видно. Корзина, діск.
Хоча ... в житті різне трапляється.
Как говорят патологоанотоми- " Вскритіє покажет."

Здоров дядьку. Щось я не можу сприйняти "польот вашой мислі". Я тобі телефонував. Гальмівна ридина на місті. Я навідь долив з горкою при тобі, по телефону.))) Чому і те, і те тоді? Тут така хрєнь незрозуміла для мене. В коробці, що немає датчика рівня масла??? І виходить, що гальмівна ридина, це датчик для вижимного (ну то такє). Як що так, то далі по фото.

shuma34 11.04.2017 22:53

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 407952)
Здоров дядьку. Щось я не можу піймати "польот вашой мислі".

А шо тут понімать?
"Вскритіє покаже".

Григорий Саныч 12.04.2017 07:42

Цитата:

При всем этом, вывод только один(если мастер прав) писец коробке,снимать КПП и смотреть состояние шестеренок,может и смысла нет ещё ремонтировать

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:21.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©