![]() |
Re: А не съездить ли нам в гости?
Сергій, дивись, бо як твоє начальство побаче, то лишишься ти своїх командіровочних. Скажуть, шо ти не на роботі був, а у відпустці!:lol:
За свій рахунок! |
Шуме пора уже свою телепередачу открывать типа "Фіерія мандрів" или "Країна Б" , а чё "Б" ? патамушо Країна Бусоводів !
|
Цитата:
Це для узкого круга сімейства бусоводів. :) Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Поиздевался над нами по полной!:no-no::D
|
Рад был знакомству с Андреем "Маньяком" сегодня утром в Днепре. Он вырвался с работы и встречал нас на вокзале, позавтракали вместе и ему пора было на работу. Может получится на обратном пути задержаться немного для более обстоятельной встречи.
|
Цитата:
|
И ниче не "дааа"))) Был всего пару часов и не хотелось отвлекать в рабочий день.
|
Gena-street, да я без претензий. Просто тоже хочется поручкаться. На обратном пути звони...
|
может сентябревку ???
|
А чего б и нет...
Добавлено через 3 минуты Предлагаю там же, тогда же. Мы едем ориентировочно 18-20 сентября на выходные на рыбалку туда. Так что можно организоваться! |
Цитата:
|
Що то мені нашіптує, що найближчим часом. Я все ж попаду на Закарпаття та Тернопіль.
Славко. Заквашуй терміново брагу та жени самогон. Віталік. В Тебе є ще час. Так що не спіша але впевненно роби теж саме. Київського торта не обіцяю бо поки довезу, хробаки зточать. Начеб так: Бібрка (Львівська обл) Дашава(Львівська ) Верхній-Бистрий(Закарп) Макарьово(Закарп) Свалява (Закарп) Хуст(Закарп) Тернопіль |
Цитата:
|
Цитата:
З привеликим задоволенням скористаюсь пропозицією. :) |
Цитата:
|
Цитата:
Я ж Тобі написав-" Став брагу виграватись, та жени самогон! :) Добавлено через 1 минуту СЛАВКУ. :) Цитата:
|
Цитата:
|
Тут мене Вовка Вектра20. Почитавши цих повідомлень. Уже в лаштовує в перше наркологічне відділеня в Ірніні. :)
|
не правда......
я тобі казав що э знайомий врач-нарколог. якщо буде треба, то легко виведемо зі стану залежності 2-3 капельниці гемодезу - і як огурчик |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:15. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©