![]() |
Re: Взаимопомощь
Всім привіт.гул у машині.підшипники ступиць поміняв підвісний тоже гул лишився.немає різниці чи напередачі чи нанейтралці в з вижатим щепленням все одно гудить.можуть бути підшипники деференціала в кпп?передачі включаються усі легко,масло в кпп поміняно тиждень тому.
|
БУСОВОДИ!!!
В кого є на день-два пуско-зарядне для віварика? (Київ, коло Києва) Доп-вся я: в мене в фільтрі підігрівач, в тосолі тени, любу соляру в любу погоду... Сьогодні вранці крутив поки не посадив акум, навіть і не пчихнула. Знайшов в інеті Пуско-зарядное устройство Forte CD-120, але жаба трохи давить, бо потрібне воно вкарй рідко... |
а топливо то жидкое?
|
не встиг я подивитись, фільтр не відкручував,
спішив на роботу. думаю що не жидке, бо раніше заводився і в -25. Якщо не жидке то пуско-зарядка не спасе? |
Цитата:
|
Цитата:
|
якшо густе то тільки буксир в бокс чи паркінг. Там навіть не обосьязково фільтр, до філтра підходять прозорі патрубки, можно і на них подивитись.
|
Та вони в мене чорні ті патрубки...
Буду дивитись. |
О там на топливном фильтре есть слева клапан для стравливания воздуха, можно с его помощью оценить состояние солярки.
|
Бусоводи, хтось займається чи має друзів серед ремонтників фотоапаратури?
|
Цитата:
|
хочу поблагодарить Сергея(MasikS) за помощь в розыске сослуживца.большое тебе СПАСИБО!!!!
И отдельные слова благодарности Сане(Байк)за помощь в приобретении документов.БУСОВОДЫ СИЛА!!! нужна помощь, всегда рад помочь! |
Ага, вот и спалил Саню.)))
|
Цитата:
|
Ген да дело не в доках а в деньгах.мне то отсюда как их перегнать в украину.Санёк выручает не в первый раз.Спасибо!
|
Валер, ты чуйство юмора совсем потерял?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата: