![]() |
Re: Не оригинал ходовой, выбор
Цитата:
|
Цитата:
Какие будут мнения? |
На 200 тыщях умерли заводские стойки амортизатора на передке.
Поставил SACHS. На упаковке написато сделаны в Турцыи. Сотрудник сказал, что я дурак, только Monroe, только хардкор Нижняя подушка двигателя надрывается каждые 1,5 года. (Ставил TedGum, Sasic, Hutchinson с одинаковым успехом). |
Доброго времени суток
Кто нибудь ставил запчасти ходовой: - Стойки стабилизатора ABS 260245 - Шаровые опоры ABS 220406 - Рулевые тяги ABS 240401 - Рулевые наконечники ABS 230657(правый), ABS 230656(левый) Фирмы ABS есть опыт эксплуатации ? |
Цитата:
|
коли перебирав свою ходову то взяв такі рульові тяги (інших не було в наявності) уже 30000 і нічого.. звичайно то не шарова чи наконечник...
|
Как то брал задние колодки АBS остался доволен , правда поначалу попискивали ...
|
у мене TRW пищать уже рік.. час від часу ніби перестають а потім знову..
|
Брав барабани і колодки задні ABS. 50 тис пройшли а барабани залишились рівнесенькі. Але то давно було, роки 4. Не знаю як там зараз. А шарові треба брати оригінальні. Бо різниця в пробізі надто велика. Скільки замінників пробував - максимум 30тис. А поставив оригінальні - вже 80 і ще живі.
|
Доброго дня. Трохи відновлю тему на форумі. Питання по сайлентблокам переднього рычага. Які більше виходять з ладу, передні чи задні? Чи ставим хтось сайленблоки національного виробника такі як BCguma, Belgum, Tedgum?
|
Цитата:
BCguma ставив втулки зад. аморта в 22р, вже три роки бігають, але пробіг невеликий, поки все добре. на важелі зазвичай замовляють щось з дорожчих виробників - в першу чергу LEMFÖRDER, потім HUTCHINSON, TRW, SWAG, Febi, Sidem, MEYLE. |
Не знаю як зараз, але років 5 тому сайлентблоки BCguma були в рази кращі від багатьох, навіть дорогих і іменититих брендів. Перевірено на вантажівках, які наїзджали 400-500км кожен день.
|
Всім дякую за відповідь. Взяв шарові TRW, сайленблоки ричага Febі. А на задню балку хочу спробувати сайленблоки національного виробника. Всім добра.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:02. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©