![]() |
Re: Катализатор на 1.9 dci
Цитата:
|
Так хіба і зроблю але воно тільки тьохкає коли по трасі притопиш на 2000-2400 об...
коли різко скидаю газ то чути як стравлює повітря клапан свист такий і коли підтримую ті обороти то свист такий самий тьохкає так Добавлено через 5 минут сьоодні егр відєднав (фішку) то турбіна так гарно свистить) поїжджу і послухаю чи не пропав той щебіт.Егр відключив бо на холостих обороти скачуть тай троїть сильно,при тому що вчора поміняв регулятор тиску.... |
на діагностику ніде не заїжджав? бо так "міняти і від"єднувати" може трохи дорого обійтись
|
До відєднання Егр був все супер..одне що датчик повітря показував 38 кг замісь 36 але я його почистив. А так помилок ніяких не було все нормально.
Незнаю до кого в Франику на діагностику заїхати нормального..Завжди в Андрія на гаражах обслуговувався,але в нього часу завжди мало |
На рахунок того що "щебету" що я давніше писав причину вже знаю )
Як вияснилось то крильчатка турбіни об корпус терлась і того попискувала.. Трандюсер був вже ржавий мабуть заглючив і того погано вакуум регулювався і був передув в наслідок передуву крильчатки стерлись об корпус і зявився недодув) :( |
у наслідок передуву крильчатки стерлись?? а яким чином передув впливає на люфт турбіни?
|
при пыдзабитому каті , є таке поняття - противодавление
от воно і косе вал |
то понятно.. питання про передув ?
|
Цитата:
Передув через трандюсер був. |
Цитата:
|
мабуть заміряти давление до і після ката
або вскривати |
У темі 1 долучень
Цитата:
- якщо з пластинкою їде гірше, то значить кат ще живий - якщо так само їде, то кат забитий |
Подскажите, выхлоп имеет какой то очень неприятный кислый ужасный запах. По утрам вообще не возможно стоять возле машины. Наблюдаю это очень давно, лет 7 уже наверно. Но сейчас уже просто бесит этот запах. Тяга у машины вроди не плохая. Катализатор не трогал с тех пор как машина пригнана из за бугра.
Вот есть мысля может его удалить и запашок другой будет? пробег 325000 т.км |
запашок от ката и чем холоднее тем запах сильнее
|
Будет вонять как камаз
|
с прогревом запах уходит
|
Цитата:
|
Цитата:
а турбе ток легше жить будет єто не новый авто и рессурс того ката давно откатал своё |
Тогда посоветуйте в К-Святошинском раене кто может аккуратно и качественно сделать эту работу?
|
Якщо розібратися то мож і самому зробити, я за цю процедуру заплатив 800 грн в Івано-Франківську. І то ці рагулі всі грані на гайках позбивали і закрутили назад їх..я коли турбіну знімав то пару годин грався щоб кат відкрутити. Одразу гайки нові купи бажано мідні. Я за здачу його отримав 30 дол на той час приблизно 800 грн.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:20. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©