![]() |
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Прийшли сьогодні з Китаю діоди в підсвітку які ще 2 місяці тому замовив, думав з кінцем вже.
1 - діоди 2 - проста лампочка На фото не так, а вживу класно і яскраво світить. |
Nazar, бывает даже очень ярко :)
Глаза выжигает. |
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Попробував в темноті класно світить, вирішено, що заді буду міняти також.
|
Минулого року при заміні на зимові колеса замітив, що одне 205/65 при тому, що решта 215/65, шукав тепер одне таке не знайшов, в результаті купив собі сьогодні 2 нові шини Mishelin Agilis 215/65 R16 за 2900 грн.
|
Цитата:
|
Стас мені потрібно було іменно такі колеса, що поробиш прийшлось заплатити.:(
|
Цитата:
Сначало перейди на 16-ку, а потом накупи на 3000 гривен беушки калёс. У нас привезённые колёса в более менее состоянии стоят от 250 до 400 грн за колесо. Хватит их на сезон. А если износ меньше 20%? То за колесо хотят от 600 до 900 грн. Накупиш. Ага, щас...:p |
Цитата:
|
Попав мені камінь з фури в лобове, в результаті павутинка пішла.
Сьогодні заїхав на сервіс, вони запустили чимось, зашліфували і все сліду майже немає хіба пару полосок малих. Робота 250 грн. |
как-то дороговато, я делал неделю назад - тоже скол и несколько лучей пошло - 80 грн.
|
Я покупал буса со "звездочкой" на лобовом от камня, все говорили разлезутся лучи по стеклу, ничего не разлезлось, так и продал!
|
Тебе попалась счастливая звезда :)
|
Цитата:
Мені сверлили і наповнювали рідким склом чи якоюсь фігньою на неї схожою, пізніше шліфували, роботи на пів години. |
У темі 4 долучень
Сьогодні зробив обезшумку дверей, зсувних і передніх.
Спочатку клеїв на стінки, пізніше всі дири залеїв і вкінці ше поклеїв щоб метал не терся об пластмасу. Пішло 6 листів. |
Цитата:
|
Nazar, да Засверлили три самых злых лучика, остальное залили, в общем почти следов не осталось, только маленькие точечки от сверла, сделал тоже минут за сорок.
|
Цитата:
ИМХО, заклеивать двери СТПшкой, надо, под серьезную акустику,иначе зачем? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:30. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©