![]() |
BEZKRISHI, в Новочеркасске бываешь?
|
Беза, Очень редко-в основном Азов-сити и Южное направление,хотя в Новочек ехать 20 минут!
|
SUVOROV, Если чего сотворю-маякну.Пока не буду лезть-зима,холодно да и постпраздничный синдром не отпускает!!!:)
|
Блін сьогодні випала "честь" робити компи в ДАІ(наші мєнти постійно щось натворять і потім не приділах, йди їм відновлюй усе), так вот які вони наглі то слів не має, до людей ставляться як до бидла, всі собі в кабінетах поробили ремонти. покупляли класні компи і сидять чаї пють, цікаво за чиї то гроші.
Доречі за підвищення тарифів казали будеться то всевідмінятись, а то якась хрень. |
Цитата:
Цитата:
Главное чтобы получить такую цену надо заказывать билет не менее чем за 3 недели. Сами сходите на сайт и посмотрите. Напоминаю: wizzair.com Я с первого раза тоже не поверил пока не проверил и не слетал сам в Киев. Зубдаю как говорится. :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Nazar, так ти ТЛФ цього мужика закинеш? Хочу поцікавитись шо по чому. |
Баюн, Серж - хоть отпишитесь откуда вы.
|
Цитата:
|
Nazar, Из каких городов? А ты шо подумал?
Поч из Харькова я один, у нас же столько АШек |
Беза, я взагалі мовчу скільки народу на форумі зі Львову і скільки в нас їздить, як їду попри стоянки на кожній один два стоїть то мінімум.
|
Nazar, Зробили все таки кулібіни зі Львова товаришу машину в 2 часа ночі, якимось чином обманули компутер. Обійшлося в 300 баків, це по крайній мірі не 2500, як загнули ділери. Як він пояснював відійшла клема на АКБ (в яму вскочив) різкий перепад напруги і вистрілило декілька мікросхем. Що вони там наваяли не знаю, приїде розкаже. Вот така фігня може бути на рівному місці.
|
Абез,Максель - все хочу спросить, а голые и смешные у вас снимают? И куда пропал ваш знаменитый Филимонов?
|
Беза, голые и смешные - да.
Филимонов мелькаяет, но очень редко, старый уже - отшутился :) |
Когда были в Одессе Комарова видели, интересно а как этот седой по городу ходит?
|
Братва вже хтось перекинув літню резину чи тоя тільки такий дурний
|
Я махав, їзджу ще на зимовій до весни.
|
Вроді дивився в неті морозів не намічається але чорт його знає
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:33. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©