![]() |
Re: Диагностика форсунок?
Цитата:
Добавлено через 13 минут Цитата:
Але 10 л/60 км. |
Добрый вечер!У меня такой вопрос?Есть рабочие форсуки 0445110146,0445110021,но не комплект.Могут ли они работать вместе?
Добавлено через 1 минуту Я наверное не правильно задал вопрос, будет правильно сказать так.На машине стоят 0445110146,но две из них работают не коректно, а есть две рабочие 0445110021,можно ли их поменять? |
обратись к СкИВу, он точно знает
|
Цитата:
Будут работать если в норме.... |
Большое спасибо!Тогда буду менять.
|
СкИВ, нормальный стенд и адекватная цена?
https://www.olx.ua/obyavlenie/topliv...1-IDr4vga.html ...информация нужна для знакомого,открыл сервис,но не понимает в дизелях,так же как и я..сначала ищет оборудование,а потом мастеров ))) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
вопрос на засыпку, а фольцовские форсунки с 1,9 восстанавливаете? есть кому нужно, если да, могу рекомендовать
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 30 секунд Цитата:
|
Доброго дня!
Жінчин брат поїхав в Умань і щось заклацало в моторі, поїздив по сто в Умані сказали гнати в Білу Церкву. Пригнали на Бош там уже порвали всі форсунки, а до причини ще не дійшли сказали що в середу. Тепер треба знімати головку висвердлювати чи вифрезеровувати залишки форсунок і нарізати якісь різьби бо порвали... Я так розумію тепер і ланцюг потрібно міняти, да 2,0 двигун 115 коней. Питання- форсунки 007,обзвонив кучу людей ціна від 4000грн за реставровані на заводі в європі і гарантія 1 рік до 5600 оригінал і гарантія 2 тижні. Чи можна відрізнити нові від реставрованих візуально коли вони в оригінальних коробках. Да ще пропонували відреставровані в Турції по 3500, з тестових моторів оригінал по 3200, та ще багато різних варіантів... Чи запропонуйте свої варіанти Дякую!!! |
Цитата:
Реставрація туреччина, то взагалі розводняк. Роблять в Україні, всередині лежить тест план на рос. мові. Б/У також не рекомендую, ніхто не знає скільки виходять. А взагалі зробіть фото, того що вони наробили, можливо якщо притягнете, допоможемо без демонтажу ГБЦ. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|