![]() |
Re: Про ПДД и штрафы
Цитата:
|
Цитата:
|
Сьогодні мчав зі Стрия на Львів, вискочив з-за повороту і висунувся за фури на зустрічну глянути як обстановка через суцільну полосу, побачив поліцаїв і сховався назад, вони мене спинили і пред"явили перетин суцільної смуги без обгону, спорити не став, віддав документи і чекаю.Приносять постанову на штраф на 51грн. тіпа ми добренькі, по базі за мною верби не ростуть, то написали що був без ремня.
От тепер думаю, з одного боку добре що штраф малий а з другого виходить що напишуть що захочуть було чи не було, до речі я був припаскований. |
Цитата:
|
Цитата:
Для правильного обгону треба мати бажання і можливості, а не завжди ці фактори співпадають. |
а ще може бути таке що за фурою не вчасно побачив яму, чи ще щось і вильнув.. перетнув суцільну одним колесом.. дороги ж у нас не айс...
|
Может у них просто не было фотовидео фиксации нарушения и они побоялись что ты в суд подашь на них
|
Цитата:
|
часто 20 метрів мало..
|
Цитата:
|
і багато не добре і мало погано))
|
Принято считать что безопасная дистация между двумя автомобилями идущими с одинаковой скоростью должна состалять расстояние в метрах, равное половине величины скорости. То есть при движении со скоростью 80 км/час, дистанция 40 метров.
|
Цитата:
До речі, девайс, який вираховує цю величину, встановлюється на нові авто вже в базі з 2014року. |
Каспер, ага, я, конечно понимаю, что Польша не Европа, но фуры на трассах идут с дистанцией максимум 22-30 метров при 90 км/ч.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
довжина фури напевне))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Штраф вже оплатив, не в цьому справа, я здивувався що можуть отак на рівному місці написати зовсім інше замість правди, хоча і дорожчої для моєї кишені, виходить що така практика в майбутньому може привести до повного краху моралі нових копів.Зауважу що хлопчина був молодим, явно не зі старої шобли. Як жити далі?:dash2::D Добавлено через 8 минут Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:16. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©