![]() |
Re: Бешеный расход
:tryam:xado рулит,ммдя)
|
Цитата:
|
в хадо сила)))
:lol: |
Цитата:
|
Заметил нынешней зимой по городу выходит 10л. на 70км.(это примерно), что может быть причиной?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
для 1,9 як на мене забагато так як мій 2,5 в мене середні розхід ще ніразу не був за 10 хочете вірте хоче ні, максиму 9,5, да зимою від 8,5-9, а літом середній від 7-8,5. стиль їзди більш менш по правила, но деколи люблю притопити на трасі, був в мене 1,9 так той брав 7 середні но якщо більше по місті до 8
|
В мене 1.9 (100) по місті в зимку - 9л заправляю на UPG, по трасі в 7.5-8 вкладаюсь, один раз було що по трасі взяла 10л, зате 560км я проїхав за 5год 49хв маршрут Умань-Геніческ.
|
Цитата:
Цитата:
Это если пробки в 10 балов во время снегопда! Тогда да. Багато жере зараза. |
Цитата:
|
Цитата:
Якось мало інформації. Скільки років автівці? Який пробіг? Який розхід був до того? Скажімо минулої зими? Влітку. Що ремонтувалось в паливній системі?Чи ремотувались форсунки? Компресія яка в ціліндах? Коли робилась компютерна діагностіка, та що вона показала? Гуму на колесах яку поставив? А так- можна тільки пальцем в небо тицяти.:maybe: |
Цитата:
|
Цитата:
qsdv, Було в мене таке цьої зими.Я впав у паніку!!! Діагностика нічого,крім клапана ЕГР, не вказала. Заправлявся на ОККО,змінив заправку,почистив клапан і все-на 100км по місту максімум 9л з прогріваннями і простоями на холостому. Спочатку зробити діагностику і бажано при русі,а потім вже лікувати. Дивитися форсунки,роботу ДМРВ,клапан турби,топливну. |
А так- можна тільки пальцем в небо тицяти.:maybe:[/QUOTE]
))) За бубна забув! |
Цитата:
https://psv4.vk.me/c537518/u550596/d...qiFBhxj1TrJVEE Добавлено через 4 минуты qsdv, А часом соляри, типу "Пульс" та суперпупер зимова то що, не лив? У мене наприклад витрата пального збільшується. |
Цитата:
|
Цитата:
22.окт.13 пробег-577км. Топливо-39,5л. расход-6,85 л/100 Максимум- (Снегопады, основные часть поездок по городу) 27.01.2014 пробег-363км Топливо- 40,57л. Расход -11,18 л/100 А у одного знакомого, анологичный бусик, хавает что в городе, что за городом 10л. И знакомый говорит: Как ни стараюсь как ни еду что пенсионер, меньше 10ки не получается. Фтопку теорию. Практика рулит. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:50. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©