![]() |
Re: Подскажите по турбине?
Цитата:
ПС Поучительный видос о том, как устроена и как работает турбина. Может кому пригодится |
Цитата:
Что то совсем дорого. Я делаю у ребят, так у них столько не получается даже если родной только корпус остается и никаких китайских запчастей. |
Цитата:
|
на одних просто не пише що вони з китаю:lol:
|
Особисто я би радив самому перебрати якщо турбіна без геометрії, я брав картридж за 2.5 тис і сам перебирає, 15 тис і все супер
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 7 минут Цитата:
|
Друзі, підскажіть в Хмельницькому чи найближчих областях хороший сервіс по турбінах (цікавить діагностика, ремонт або заміна на іншу у разі потреби). Дякую!
|
Навпроти Тойота , роблять турбини
|
Цитата:
|
Всім вітання. Завелась під капотом жабка-квакушка... :)
Проявляється в насупному: при розгоні, тисну на газульку(їде і набирає оберти добре), і в момент коли двигун розкрутиться до обертів заданих педалькою, або якщо відпустити педаль, виразно чути "квввак" ! Якщо знову натиснути і відпустити знову "квввак"... ну і так постійно. Теоретично розумію що це внаслідок скидання вакууму, але цей звук не подобається :maybe: ... Ну і ще такий нюанс, в момент коли відбувається "квак" , це доля секунди, в авто відчувається деякий підхват. Ваші думки, пропозиції ?? |
вася...
щось подібне було в одного кліента після того як убрали систему егр всю....з охладітелем |
Цитата:
|
вернули всё назад те звлізо
і прошло |
В мене все є, нічого не знімав :maybe:.
Хіба вакуум і система впуску механічно зв'язані між собою? |
вася...
я тобі написав...було подібне квакання.. як воно було повязане - Х,З, пацани всунули назад залізо - прошло |
Купив Трафік 2015 (3 покоління). Проїхав 500 км, і почала свистіти турбіна. На сервісі сказали, що ще можна їздити, але готуватися до ремонту турбіни.
Можливо хтось має досвід ремонту турбіни в нових Трафіках? Хороші спеціалісти, ціна. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:07. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©